Томболи, игри, конкурси и подаръци, анкети (тема 150 - септември 2024)

• 103 456
  • 1 139
  •   1
Отговори
# 570
Аз идвам да се оплача,купих три лепила за играта на момент,но се разболях и забравих да ги регистрирам,днес се сещам и какво да видя,бележките почти бели,с какво мастило са касовите,грам не се четат,вече няколко пъти ми се случва,има ли трик за запазване на касовата,в смисъл да не избледнява мастилото,преди време на косъм да не ми дадат награда на жилет заради избледняла от кауфланд бележка.
Копирай избледнелите бележки, като увеличиш тонера почти на макс. Има шанс да станат четими. Тогава ги снимай и прикачи /ако има такова изискване играта/.

# 571
  • Б
Има ли игри с витамини, хранителни добавки и други?

# 572
  • София
Някой да е спечелил от играта на Шел?
Тениски,маратонки,куфар и пр 🤔

Здравейте, имам над 15 талончета за тази игра, регистрирах кодове, избирах различни награди, дори такива, които имат по-голям шанс да се паднат, повече бройки ..и абсолютно нищо. Не съм засичала и някой в темата да се е похвалил.

3 на 0 за Емека, сигурно сте чели правилата, но все пак да кажа - в рамките на деня на един номер могат да се регистрират 2 касови бележки. Третата пробвах сутринта към 6 часа, но безрезултатно.

Благодаря на TopsyG за изчерпателния коментар, беше ми интересно наистина как се провеждат там игрите.

В Германия си спомням, че един от брандовете за кафе с капсули имаха преди приложение дори за смартфони. На самите кутии от капсули имаше кодове, които се въвеждаха и с натрупването на точки можеше да се печелят различни награди... мина време и не помня вече какво точно представляваха наградите, но имаше  интересни, които струваха повече, естествено... Спомням си, че дори подаряваха кафе машини при покупка на определен брой кутии с капсули кафе.

Нямам търпение да видя игрите за другия месец, тайно се надявам да развържат брандовете кесиите и да дадат по-смислени награди...

Сушард отдавна не са се активирали, Куинс, Орбит...

Благодаря на всички, които правите тази тема страхотна...

Има ли игри с витамини, хранителни добавки и други?

Не съм засичала...

# 573
  • Сливен
Забравих да попитам, коя куриерска фирма ще доставя тениската на Загорка. Ако все още някой чака обаждане, нека да попита.
Още малко, има няма месец - месец и половина и започват Коледните игри и календари. 😁 Някои започват от Ноември месец, затова пиша месец - месец и половина.🤣 Няма начин при толкова предстоящи  игри /предполагам/в Инстаграм, да не ограничават и по-често  за по 3 - 5 - 7 дни.

# 574
  • Sofia
Аз идвам да се оплача,купих три лепила за играта на момент,но се разболях и забравих да ги регистрирам,днес се сещам и какво да видя,бележките почти бели,с какво мастило са касовите,грам не се четат,вече няколко пъти ми се случва,има ли трик за запазване на касовата,в смисъл да не избледнява мастилото,преди време на косъм да не ми дадат награда на жилет заради избледняла от кауфланд бележка.

Избелелите бележки стават четими след нагряване. Мъжът ми така направи с една от Икеа, която трябваше да служи за гаранция: нагря я отдолу със запалка, но по-отдалече, че да не се запали Simple Smile

# 575
Играта на киндер не е ли за всички магазини или Лидл имат специална с Лидл+?
Не знам защо ми е излезнало Лидл + 🙄

Не пише,че е само за лидл, но пише че задължително трябва да пише на покупките Киндер и да са за най-малко 5 лева, иначе не према касовата бележка, поне аз това разбрах от прочетеното в правилата

# 576
Здравейте, на мен още не са се обадили от "Ретро" първо теглене, чакам 20лв от Лидл, няма ги, събрах точките за агънце на Пуфис още в началото на месеца, няма го. Не стига, че май това ще са ми единствените награди за годината, ами не ги и получавам.

# 577
  • София
Успешна нова седмица, подсещам за новите седмични награди в приложението на Кока Кола апп.

Тениските на Загорка са много свежарски.. но така и не ме огря, можете ли да споделите, тези, които спечелихте с по колко предложения сте? Дали има значение това, или?

# 578
  • Сливен
Ами аз бях с максималните за всяка седмица - 20 🤣🤣🤣

# 579
Печеля от Морони ваучер за 50 лева

# 580
За участващите в Помбер - има нови печеливши.

# 581
  • София
Този уикенд бяхме на заведение и регистрирах кодовете от стъклени бутилки Кока-Кола. Мислех, че след като играта е свършила, отново се броят като всички останали. Да, ама не! Сега си имам 2 регистрирани кода, които не стават за нищо. Simple Smile Дано поне не ги затрият до следваща игра със стъклени бутилки (ако има). Joy

# 582
Туборг са изтеглили, колежката е 1 от 5 Simple Smile

# 583
# 584
Ееее,ама моята не печеливша серия продължава.В Туборг с 23 кода-нищо.Морени приключих 7:0,  7days 8:0.Участвам и в ДМ и ПГ,но наградите бяха малко та ще видим.В КК участвам всяка седмица с по 1 билет,но от капачките нищо нямам.Има ли други активни каръци в групата?(споделена болка -е половин болка 😀)

Общи условия

Активация на акаунт