Томболи, игри, конкурси и подаръци, анкети (тема 150 - септември 2024)

• 103 465
  • 1 139
  •   1
Отговори
# 555

Скрит текст:

Kinder - "Отново на училище" - https://backtoschool.itst.bg/bg/bg/xp/backtoschool 🥳🍫

Купи продукти "Kinder" за минимум 5лв., регистрирай касовата бележка на сайта и Участвай в томболата за:
🎁 1 от 40бр. Годишeн абонаментен план за платформата "Storytel"
🎁 1 от 40бр. Годишeн абонаментен план за платформата "Уча cе"
🎁 1 от 40бр. Таблет "SAMSUNG Galaxy TAB A9+ WI-FI X210 NAWY 64GB, 11" RAM 4GB

*Всяка седмица - теглене по 10бр. награда от вид ( 25.09 / 02.10 / 09.10 / 18.10 ) 💥

Играта продължава до 15-ти октомври 🤩🥰

Скрит текст:

Nutella - https://www.nutella.com/bg/bg/xp/lovebread/ 🥰🍫

Купи Стъклен Буркан "Nutella" , регистрирай касовата бележка на сайта и Участвай в томболата за:
🎁 1 от 10бр. Уъркшоп "Тайните на хляба"
🎁 1 от 10бр. Хлебопекарна "TEFAL"
🎁 1 от 400бр. Комплект - кърпа за хляб , панер за хляб и нож за мазане "Nutella"

Играта продължава до 15-ти октомври 🤩🥳

# 556
Накой може ли да подскаже малко за тениска на кока кола? Благодаря ви! Късмет на всички!
Аз спечелих тениска , но не е нищо особено. Не съжалявайте.  Иначе часа беше 2 и нещо.

# 557
Въпрос на гледна точка. 😃
Моята много си я харесвам - цвета, качеството на печата и материята. Поръчах най-малкия размер и много ми харесва как стои. Бих я носила на много места навън. Цветът ми отива по принцип, а на тъмнокосите със светла кожа също ще стои добре.
Поздрави 🥳
Накой може ли да подскаже малко за тениска на кока кола? Благодаря ви! Късмет на всички!
Аз спечелих тениска , но не е нищо особено. Не съжалявайте.  Иначе часа беше 2 и нещо.

# 558
  • Под Слънцето
За "добре дошла" като завърнала се в темата след месеци "изгнание" в Дания, където наистина има "нещо гнило" и не спря да вали, та видях малко слънчеви дни, но пък, качествени, ще отделя малко време да ви информирам как стоят нещата там с игрите с награди.  Все се заричах да го направя, но не ми оставаше време от работа и хойкане Wink Иии .. там няма промоции от типа "набий 100 крони", за да спечелиш нещо си. КК не върви хич. Милка продукти  няма по магазините.  За сметка на това, датски мк спецове окачват картончета по регалите със стока с Кю Ар код, който те призовават да сканираш безплатно и спечелиш качествени награди като семеен уикенд в Леголенд в Билунд, или другите 2 тематични фън парка.  Малък производител на кафе раздаваше почивки. Друг производител  раздаде чугунени барбекюта, едно от които спечелих. Туборг имаха турне с яки рок групи в няколко по-големи града. Спечелих си пас/ вход/ за двама , но  не отидох, че беше на 50 км в посока. И валеше трети ден. А  на КК наградите са с по 1 точка / код/ основно. И по време на футболното първенство в Германия, раздаваха суичери на кило  като имаше опция да играеш директно за размер. И щото 2 л я продават за 5,60 лв, а 0,5 л за около 4 лв, не се купува. Но в моментите, когато засичах пред машините за връщане на амбалаж някой  с опаковка, му исках капачката или да отчупя пулчето от кенчето. Веригата  за доставки Wolt -нещо като Глово, са нон стоп в КК с ваучери , та намазах . Пропускам нещо, но основното е, че не те карат да купуваш стока заради наградите, а ги подаряват с маркетингова цел. Наистина. Докато в Бг, не стига,че ни е ниска покупателната способност, а и непрекъснато вдигат  минималната сума за участие.

Относно Демеа, погледнах, че всъщност хлебозаводите са в  няколко града. Мислех, че е само за Варна, а се оказа, че греша.

Вече се аклиматизирах уж, след месеци на 12-16 градуса, докато вие се пържихте цяло лято, та ще огледам къде да се включа и от какви награди имам нужда.  Успех на честно играещите! Другите ще пишем и звъним да ги отсвирват.

Последна редакция: нд, 15 сеп 2024, 14:16 от TopsyG

# 559
Не можах да открия правилата на играта на 7 дейс и Кауфланд. До кога е? Че искам още една раница, ама не ми се пада и това е 😃
Иначе със систъра се разбрахме да менкаме раници, та ще спра с Ная 😃

# 560
Не можах да открия правилата на играта на 7 дейс и Кауфланд. До кога е? Че искам още една раница, ама не ми се пада и това е 😃
Иначе със систъра се разбрахме да менкаме раници, та ще спра с Ная 😃
До 30 септември

# 561
Здравейте !
Може да е питано вече, но има ли хора получили ваучера от Морени ?

# 562
  • софия
Здравейте. Ще се включа в Киндер и Нутела.

# 563
Току-що спечелих тениска от КК.

# 564
  • София
Някой като мен, който не може да качи КБ от играта на Киндер и Лидл+

# 565
Играта на киндер не е ли за всички магазини или Лидл имат специална с Лидл+?

# 566
  • София
Играта на киндер не е ли за всички магазини или Лидл имат специална с Лидл+?
Не знам защо ми е излезнало Лидл + 🙄

# 567
Здравейте !
Може да е питано вече, но има ли хора получили ваучера от Морени ?
[/quote
Аз не съм получила още,от първо теглене!

# 568
  • Бургас
Някой да е спечелил от играта на Шел?
Тениски,маратонки,куфар и пр 🤔

# 569
  • Лясковец
Аз идвам да се оплача,купих три лепила за играта на момент,но се разболях и забравих да ги регистрирам,днес се сещам и какво да видя,бележките почти бели,с какво мастило са касовите,грам не се четат,вече няколко пъти ми се случва,има ли трик за запазване на касовата,в смисъл да не избледнява мастилото,преди време на косъм да не ми дадат награда на жилет заради избледняла от кауфланд бележка.

Общи условия

Активация на акаунт