Томболи, игри, конкурси и подаръци, анкети (тема 150 - септември 2024)

• 103 410
  • 1 139
  •   1
Отговори
# 765
Пише че започва в 17,01 ч промоцията, така че скрийн в този час ще бъде по-подходящ.

# 766
Някой беше писал ,че събрал точките за агънцето на пуфис ,ако може да сподели след колко време дойде ,уж срока беше 20 дни ,но вече минаха и нищо

# 767
Някой беше писал ,че събрал точките за агънцето на пуфис ,ако може да сподели след колко време дойде ,уж срока беше 20 дни ,но вече минаха и нищо

Днес го получих, но нямам спомен кога съм го заявила.

# 768
  • Сливен
И аз не помня. Иначе имаме едно, сега събирам за второ. Ама да видим, дали след играта с покупка  която тече в момента, ще пуснат пак.

# 769
ZTE свързаха ли се с някой? Започвам да си мисля, че няма да получа наградата си.
С мен не са. Аз също им писах съобщение, ни никой не ми отговори. А така се бях зарадвала, че печеля колонка...

# 770
Аз днес го получих агънцето ,вчера ми бяха изпратили емейл от Спиди 🙂

# 771
Здравейте. Някой се беше похвалил с награда от Петрол и Нескафе ваучер за Технополис.
Моля, пишете ми на лично да попитам нещо

# 772
Отново игра на Wago от септември:

https://wago.bg/play/

# 773
Здравейте,въпрос към спечелилите тениска Марвел от кока кола,трябва ли да се предава печелившата капачка?

# 774
  • In The Middle Of Nowhere
Не трябва 🙂

# 775
# 776
  • Велико Търново
Добро утро! Ще помоля код за Практис,  някой ако има. Иначе с нищо не мога да се похваля. Чакам си късмета. Simple Smile

# 777
Снощи се пробудих и реших да опитам тениската на КК и успях най-накрая!!!
 ( 03:13 ч.)

# 778
Здравейте, вчера спечелих в ИГ и веднага ми блокираха акаунта. Постоянно ми излиза Възникна грешка и Акаунта ви е деактивиране. Някой да се сблъскал с този проблем

# 779
Тениските от Zewa пристигнаха Heart

Много ми харесват - памучни, меки, не са прекалено плътни или тънки - за мен са идеални.

Общи условия

Активация на акаунт