Томболи, игри, конкурси и подаръци, анкети (тема 150 - септември 2024)

• 103 659
  • 1 139
  •   1
Отговори
# 750
Получих Garage, савекс и тео от бъзстор.
 Много ми харесват кутиите. Доста са се постарали откъм визия. Сега ще пробвам продуктите.

# 751
Аз пък получих раницата от Ная.Да си призная като я спечелих малко се разочаровах,казах си"За какво ми е поредната раница?" ,но днес,когато я взех видях,че не е баш обикновена раница,а е много качествена,с различни екстри.При проверка в интернет видях,че е и доста скъпа.Някой има ли впечатления дали е подходяща за ученици в началното училище(1клас),защото в описанието пише възраст 12+,а не мога да преценя?Да знам дали да я пазя за синът ми,който в момента е на три години,няма да е ученик скоро...

# 752
Най-накрая и аз да се похваля с награда. От  buzzstore получих имейл за течен сапун.Зарадвах се,нещо в последно време не съм много активна в игрите

# 753
Благодарности на ARTLIFE за наградата !

# 754
Аз пък получих раницата от Ная.Да си призная като я спечелих малко се разочаровах,казах си"За какво ми е поредната раница?" ,но днес,когато я взех видях,че не е баш обикновена раница,а е много качествена,с различни екстри.При проверка в интернет видях,че е и доста скъпа.Някой има ли впечатления дали е подходяща за ученици в началното училище(1клас),защото в описанието пише възраст 12+,а не мога да преценя?Да знам дали да я пазя за синът ми,който в момента е на три години,няма да е ученик скоро...

Раницата е много хубава. И аз докопах тази на систъра и довечера ще е кеф. Но за първи клас съм фен на съвсем друга марка, вече 5 година се носи Simple Smile

# 755
И моя го няма още
Получихте ли си ваучерите от морени? Някой се похвали, но моят още го няма.
Моят също го няма още.

# 756
Наградата от Garage с кой куриер дойде?

# 757
Наградата от Garage с кой куриер дойде?

Европът

# 758
  • Washington,USA
И моя го няма още
Получихте ли си ваучерите от морени? Някой се похвали, но моят още го няма.
Моят също го няма още.

С кой куриер идваха? Може да се наложи да пренасочвам в друг град дано да има такава опция. И моя го няма още.

# 759
Честити награди на всички! Със здраве да се ползват!

Syreen_84, честита ви раница! Аз се включих в играта само заради нея и ще продължавам да си стискам палци. Раницата е чудесна, но не е за първолак, както вече са ти писали. По-скоро за тийнове, като моите. Имаме подобна от преди години и я ползвам предимно по почивки за пренасяне на лаптопи, таблети, всякаквите кабелаци, слушалки.

Имам мейл от Спиди - утре ми пристигат тениските от Зева Smiley

# 760
  • Сливен
В 17:01 влязох в приложението на Кк и вече нямаше билети за прахосмукачка. 🤣

# 761
Без коментар... 😶

# 762
  • София
И при мен в момента, в който се появиха петъчните награди имаше 0 билети за прахосмукачката. Влязох точно в 17, малко след това се появи банерът.

# 763
Bioderma предлагат безплатни прегледи на акне в разлечни градове

# 764
16.58 имам скрийншот, че са 0. Ако искате, да ги започваме. Ще препратя скрийншота.

Общи условия

Активация на акаунт