Томболи, игри, конкурси и подаръци, анкети (тема 150 - септември 2024)

• 103 395
  • 1 139
  •   1
Отговори
# 795
  • Samokov
И аз не успявам да изпратя съобщение на тофифи. Шест пъти пробвам, все неуспешни.

# 796
Някой от Казанлък чака ли нещо от Спиди? Доставката е от медия пост хит мейл. Аз имам съобщение за пратка в офис на Спиди в Казанлък но не съм в Казанлък в друг град съм Не знам какво да очаквам или пратката е за някой друг.
Агънцето на Пуфис получих от този подател. Тези от Хайникен и Кауфланд ще звъннат ли пак, че имам пропуснато обаждане от 02 4340847, а друго не чакам
Здравей, да, това е номера от играта на Хайникен и Кауфланд. Днес са звъняли на мъжа ми

# 797
  • Nesebar
Искам да попитам спечелените карти с пари след като ги изхарчете правите ли нещо за да ги закриете,да не се окаже след време, че се дължат някакви такси?Благодаря ви.

# 798
И аз не успявам да изпратя съобщение на тофифи. Шест пъти пробвам, все неуспешни.

С главни букви ли пишете?

# 799
  • Под Слънцето
Искам да попитам спечелените карти с пари след като ги изхарчете правите ли нещо за да ги закриете,да не се окаже след време, че се дължат някакви такси?Благодаря ви.

влизаш си в сайта, където си ги активирала, и ги закриваш

# 800
Благодаря за отговора. Може ли някой да ме насочи къде да прочета повече информация за играта за пращането на смс на Тофифи ?

Заповядай: https://www.spechelinagradi.com/2024/09/specheli-nagradi-Toffifee-Knoppers.html

# 801

влизаш си в сайта, където си ги активирала, и ги закриваш
И аз се интересувам. Има опция block и remove, което не ми звучи като закриване.

# 802
  • Samokov
С главни букви пиша. Пробвах пред кода , след кода , слято,  отделено
.... неуспешно изпращане.

С главни букви ли пишете?

# 803
В Лидъл има игра за ваучери за гуми, днес пазарувах за 120 лв и трябваше да имам три точки или поне две за участие. А те въобще не са отчетени в профила, хем сканирах картата. Дали е някакъв бъг в приложението и дали по-късно ще ги включат тези точки?

# 804
В Лидъл има игра за ваучери за гуми, днес пазарувах за 120 лв и трябваше да имам три точки или поне две за участие. А те въобще не са отчетени в профила, хем сканирах картата. Дали е някакъв бъг в приложението и дали по-късно ще ги включат тези точки?

Дигитална бележка и скреч карта имате ли?

# 805

Дигитална бележка и скреч карта имате ли?

Не

# 806
Изчакайте да се появят значи. С тях ще дойдат и точките.

# 807
Тези които са спечелили абонамент за "Уча се" от 7 дейс и Кауфланд как получихте кода, на хартиен носител ли?

# 808
Благодаря alex99 , успях да регистрирам бележка.

# 809
  • Sofia
Вчера и при мен не е регистрирана покупката в Лидл с картата, Да не би да е имало проблем.

Общи условия

Активация на акаунт