Томболи, игри, конкурси и подаръци, анкети (тема 150 - септември 2024)

• 103 341
  • 1 139
  •   1
Отговори
# 825
  • Сливен
От 3.10.

# 826
В играта на Ваго отговорих на въпросите и ми из иса честито вие участвате,но никъде не ми дава да въведа данни как участвам.При вас така ли е?

Първо тук https://wago.bg/igra/ си въвеждате данните, след това на зеления бутон "Играй тук" и чак след това играйте и отговаряйте на въпросите.

Последна редакция: пн, 23 сеп 2024, 11:49 от adin

# 827
  • Сливен
Относно Играта на Загорка - беше до вчера - 22.09.

# 828
Пумбер и Филаделфия са качили печелившите.

Последна редакция: пн, 23 сеп 2024, 12:30 от megi_zdr

# 829
Някой помни ли кога теглят Лидл и Ариел? Нещо не мога да стигна до правилата.

# 830
Някой помни ли кога теглят Лидл и Ариел? Нещо не мога да стигна до правилата.
7 работни дни след приключване на кампанията.
Скрит текст:
Цитат
https://jolt-assets.s3.eu-central-1.amazonaws.com/template/pgonl … ugust24/terms.pdf
РАЗДЕЛ 8. ПРИСЪЖДАНЕ НА НАГРАДИТЕ
8.1. Лицата, спечелили наградите, присъдени в рамките на Кампанията, ще бъдат изтеглени чрез
специализиран софтуер на случаен принцип, тегленията ще се проведат под контрол на
Партньора, при следните условия:
- Тегленето на наградите ще се състои в рамките на 7 работни дни след края на Кампанията чрез
Партньора.
- Всички валидни регистрации, направени от Участниците в Срока на Кампанията, съгласно
настоящите Официални правила, ще участват в тегленето;
- Тегленето ще се извърши чрез, специализиран софтуер, който ще избере потенциалните
победители и резервите от база данни на случаен принцип,
- Тегленето ще се проведе в присъствието на комисия, съставена от представители на
Организатора и/или Агенциите.
- Наградите ще бъдат изтеглени в следния ред:
(i) Награда ВИД 1: 5бр. парогенератори Tefal
(ii) Награда ВИД 2: 3бр. перални Bosch
- Една регистрация не може да спечели повече от една награда.
За наградите, които ще бъдат присъдени, ще бъдат изтеглени 8 победители и 8 резерви на всеки
7
победител, за да се покрият обстоятелствата, при които един от победителите не е валидиран или
отказва да приеме наградата.
Ако поради някаква причина избраният победител не може да бъде валидиран, съответната
награда се присъжда на резервите на победител по реда на тяхното изтегляне, като същата
процедура за валидиране се прилага и за резервите. Изтеглят се общо 8 победители и 8 резерви.

# 831
Какво се иска от играта на Wave? Не знам как да я играя.
Опуках вече няколко опита.

# 832
Какво се иска от играта на Wave? Не знам как да я играя.
Опуках вече няколко опита.

Да направите 10 точки минимум. Няколко мърдания са това. Много е лесна.
А като събирате жетончета, те носят още точки.
 Когато загубите живот и не сте събрали още десетте точки, въведения код не се губи, играйте пак от менюто.

# 833
Играя на лаптопа , кое трябва да мърдам , човечето долу ли.С мишката става ли , или с клавиатурата.
Опитах ,качвах го горе и веднага дава, не достигнахте 10 точки , опитайте пак.Изглежда съм страшно тъпа.

# 834
Със стрелките на клавиатурата се мърда - нагоре, надолу, ляво и дясно.

# 835
Със стрелките се играе, вижте от кое да се пазите и кое да събирате преди да започне играта. Аз взимам само по една монети все съм ммм, не печелите. На децата им е "свръх тъпа тая игра" и само пият млякото 😃😁
На Билла какъв им е проблема, та не ми изписва код за играта? Писах им и утре дано се включат, че за 50 лева ми е покупката, а можеше да я разделя 😃

# 836
Аз купувам студен чай Фибела, че млеката ми омръзнаха. Много са вкусни.

В Била код излиза като е пазарувано с Била карта. Без карта не може да се участва в играта.

# 837
От била имам няколко бележки със стойност над 15лв и реших да ги регистрирам.Двете са от петък и бяха регистрирани вече,възможно ли е служители да си изкарват дубликати?И на двете бележки една и съща служителка?!Другите ми бяха от вчера и днес,поне с тях успях!

# 838
От била имам няколко бележки със стойност над 15лв и реших да ги регистрирам.Двете са от петък и бяха регистрирани вече,възможно ли е служители да си изкарват дубликати?И на двете бележки една и съща служителка?!Другите ми бяха от вчера и днес,поне с тях успях!

Да.
Мен ми се случи вчера същото. Само видях как уж я изхвърли. Викам чакам си касовата бележка и тя “ама така лиии”.
Да, така!
Имаше опашка и не е могла да реагира веднага, но аз веднага още след касата отворих сайта и регистрирах кода преди тя да ги направи.
Да видим кой кой ще прецаква..

# 839
Ясно,явно е практика .Вече ще ги регистрирам веднага.

Общи условия

Активация на акаунт