Томболи, игри, конкурси и подаръци, анкети (тема 150 - септември 2024)

• 103 236
  • 1 139
  •   1
Отговори
# 945
С такова нетърпение ги чакам цял ден, че съм сигурна, че няма да ме изтеглят😅. Да помрънкам предварително 😁. Всяка една от наградите им е много желана от мен 💮

# 946
Видяно в Тикток - Пица Тути в София, пазар Иван Вазов, на 29ти септември от 12-16ч, пицата е безплатна🥰

# 947
Включвам се и аз към мрънкането за Киндер. 1000 пъти презареждах страницата, детето много иска таблет и все ме кара да проверявам.

# 948
Загорка са качили последното теглене, мен ме няма. Успех на останалите играещи.

# 949
Писах на Загорка, дано да не съм сбъркала и да изтеглят друг 😀 Аз си чакам моята тениска, иначе се надявах ММ да спечели един фотоапарат, но явно не е било нашето. Туко виж си видим някоя мисъл на билборд и ще се пукна от смях 😆

А за Киндер - дано първо ми пратят имейл, че са ми одобрили бележките, после да теглят, че иначе ще ме е много яд. Тези празници явно ги пребориха с одобрението на бележките 😀

# 950
Включвам се и аз към мрънкането за Киндер. 1000 пъти презареждах страницата, детето много иска таблет и все ме кара да проверявам.
Предната игра мисля, че първо пратиха имейли и тогава обявиха печелившите.

# 951
  • София
Предната игра мисля, че първо пратиха имейли и тогава обявиха печелившите.
на предните игри първо публикуваха списък с инициали
после звъняха на телефоните и след това пращаха мейли.
а ваучерите за Комсед и Спорт вижън -нещо си
изпратиха сравнително бързо.

# 952
Видяно в Тикток - Пица Тути в София, пазар Иван Вазов, на 29ти септември от 12-16ч, пицата е безплатна🥰
И аз видях някъде за “Под метлите”, май за 28-ми беше, ще има безплатни напитки и храна, от 12 на обяд. Ако го намеря, ще пусна по-точна информация.

# 953
  • Сливен
2500 безплатни бири, 6000 кюфтета, мини узи напитки и още няколко неща. В профила може да видите какво още има.

# 954
Здравейте, да се похваля че току що видях, че съм спечелила машина за пуканки от игра в Инстаграм на Виваком. А днес с моя мъж минахме покрай една витрина на магазин и там имаше подобна. Беше готов да влезе да пита колко струва, а аз му викам: "Чакай, участвам в една игра за такава. Да видим първо печелившите." Grinning
Имам имейл и за скуишито. Може би ще го взема на място, но трябва да видя къде са им обектите. Чудех се дали да участвам за него, ама заради бебка участвах. Ще го използва за гризалка. Joy
Бях зарязала Инстаграм от известно време, но реших да се завърна и засега е успешно завръщането. Blush

Последна редакция: ср, 25 сеп 2024, 21:59 от Bobby®

# 955
И ние сме с машина за пуканки, дано да е хубава и с това скиуши май сме всички участвали Grinning
чакам още тениска, козметика и кино награда (незнайно каква) от ИГ.

# 956
Нищо от никъде не чакам аз, освен този прословут ваучер на морени за гориво, гледам че на 22 август съм го спечелила, ни вест, ни кост от него. Колко снакс Помбер се изяде за това мече вкъщи няма да казвам, и тези мазни опаковки как ми вадят очите като отворя шкафа 🤣
За тениската на КК опуках поне 10 кода и нищо. ММ е много разочарован, че не спечелих фиата, поне някаква файда да имало от тази моя мания с игрите 🤣
Та дойдох да помрънкам и тук, дано помогне!

# 957
  • При децата ми
Току-що. Flowers Four Leaf CloverGift

# 958
Ако някой иска скуишито от играта в Инсаграм да ми пише, защото не ми се плаща доставка.

# 959
Ма то това скуиши е 5 см. Смешно и малко е.
Аз печелих преди време от тях. Съжалих,че занимавах майка ми да ходи да го взима лично....

Общи условия

Активация на акаунт