Томболи, игри, конкурси и подаръци, анкети (тема 150 - септември 2024)

• 102 953
  • 1 139
  •   1
Отговори
# 1 065
  • София
От Нутела днес ми звъннаха за втори път -на 3 секунда вдигнах
печеля малката награда-дадох си данните.
Спечелете книги до 03 октомври

# 1 066
И аз съм с абонамент за Сторител от Фантастико-хубава награда, която ще си ползваме с кеф. Тези, които сте по-запознати- знаете ли на колко устройства макс може да се използва?

# 1 067
И аз уцелих най-накрая тази трниска след 10+ кода. 😂 От току-що е, ако на някой му бъде полезно.

# 1 068
  • плевен
A някой знае ли нещо за играта на кауфланд"Училищен календар с награди"
гледам, че още няма печеливши. Звъняли ли са на някого?
  На мен ми звъняха преди 10 дена, печеля слушалки, но не съм ги получила още!

# 1 069
Може ли снимка на тениската от КК, моля!

Съжалявам за лошото качество на снимките.

# 1 070
  • Варна, Пловдив
Здравейте, получих си мечето Помбер, хареса ми организацията на играта: получих имейл, че съм спечелила и да изпратя снимка на опаковката за валидиране. Вчера получих имейл, че съм  одобрена и днес Спиди ми го достави с протокол и искат  опаковката. Нека вземат пример другите фирми, така ще се намалят нечестно играещите!

# 1 071
  • Под Слънцето
Онзи ден ми се обади ТП на Банкя. Бях купила 2 води, заедно с други стоки от Май маркет. До касата имаше кутия за игра, та си поисках дубликат на кб и пуснах него. После разбрах, че трябвало да ми дадат талонче, ама са си затраяли.. Та момичето ентусиазирано ми рече, че съм резерва за кърпа и да мина през магазина, за да потърся управител, който да ми  я даде . Минах през кварталния магазин, казах на една от касиерките да ми викне управителката да ми донесе наградата кърпа и си почаках. Накрая ми се появи със смачкана топка плат в бяло и синьо и с лист хартия да съм си напишела данните. То даже не беше и ППП. Това не е кърпа. По-скоро ми е покривка за маса, че и без опаковка. Нямам време да се занимавам да мрънкам на КК, но ми се затвърди мнението, че в игри с кутии не трябва да участвам.

# 1 072
И аз съм с абонамент за Сторител от Фантастико-хубава награда, която ще си ползваме с кеф. Тези, които сте по-запознати- знаете ли на колко устройства макс може да се използва?
Аз го ползвам на всички устройства, които са ми подръка. Тегля приложението, въвеждам си регистрацията, която имам и ме пуска. Но ако искате да го ползват други хора, трябва да им дадете паролата си. За имейл потвърждение не помня дали искаше.

# 1 073
От Зева са много бързи. Онзи ден ми звъннаха за тениските и вече са в офиса на Спиди.

# 1 074
  • Велико Търново
С ваучер за Уча се съм в 10.35 от 7 дейс и Кауфланд.

# 1 075
  • Сф
Аз го ползвам на всички устройства, които са ми подръка. Тегля приложението, въвеждам си регистрацията, която имам и ме пуска. Но ако искате да го ползват други хора, трябва да им дадете паролата си. За имейл потвърждение не помня дали искаше.
Да. И аз го ползвам на няколко устройства. Но не може едновременно, това е!

# 1 076
  • Пловдив
Storytel може да се ползва едновременно на 2 устройства като едното е в детски режим - ние с дъщерята така слушаме. Едната (обикновено аз) си свалям книгата за слушане офлайн и слушам, докато не са ми включени мобилните, в същото време дъщеря ми, с моя профил в детски режим си слуша нейната книга

# 1 077
Машината за пуканки пристигна. Много са бързи. Беше сложена в картонена кутия на TLC, на която също ще намеря приложение. Blush

# 1 078
  • Сливен
Една игра  от мен, в тази слънчева, последна, Септемврийска събота:

# 1 079
  • София, Дружба 2
Днес пристигна и моят подарък от форумната игра и Ajax Heart

Общи условия

Активация на акаунт