Искам да кажа… (222) през Септември 2024

• 39 016
  • 825
  •   1
Отговори
# 255
При нас морето е тепсия 🥰

# 256
  • Бургас
Мари, днес малко идват към Гърция, но много ще се върнем Grinning
Заради вас Wink сме тръгнали и ние в 8 ч, че да не висим пак два часа в задръстване, но нямаше почти никакво движение. Казаха обаче по новините, че умни глави пак са решили в неделя да се коси по пътя в отсечката Сандански-Кресна.
Марто едва изкара пътя до София, нещо не му понесоха завоите и спирахме няколко пъти. Сега спи, дано е било наистина заради пътя.

Фонс, приятна почивка!

Бубе, честит ви двоен празник! Да сте здрави и щастливи цялото семейство!

# 257
  • някъде ... тук ...
Ние смятаме да пътуваме довечера. По-добре да лежа на плажа, от колкото да вися на границата...

# 258
Бубе, честит да е твоя мъж. Честита ви и годишнина. Да дочакате правнуци в сговор и подкрепа.
Ние се прибрахме, даже успях след котарака да изчистя къщата. Много хубава тази Дания, Калин иска там да живее. А какъв уреден транспорт има Копенхаген, завидях им.
Мони, и мой Калин от утре е на училище, но пък е радостен. От сега се точи да клуба по дебати, не за друго, но пътували много по света. Все едно пъпа не му го хвърлих в болница, а в самолет
Отивам да оправям градината, че ментата е станала па-висока от кипарисите

# 259
  • 🌊
Бубе, честит празник!!
Събирането мина по вода, вече минахме на това да обсъждаме коледната почивка. Там "веселото" ще е да се окаже, че шефа му не го пуска, но ще измислим някакъв вариант

# 260
  • някъде ... тук ...
Забравих
Бубе, здрав да ти е мъжа! Да го слушат децата и внуците, ама и той - тях 😀

# 261
  • София
И от мен малко морски кадри. Преди малко се катерихме като кози по скалите, обаче с джапанки. Joy

Това последното би трябвало да е Евин плаж, а отзад Атон. Blush

# 262
Да се разпиша и аз през септември. Взех си миналата седмица отпуска за физиотерапията, то какво стана - борих кръвно.
Благодаря за морските снимки, не успяхме пак да отидем ние.
Голямо четене му ударих, препоръчвам "Палми в снега", има я в Читанка. Без очи останах, че чета на телефона, но много ми хареса книгата.

# 263
  • Бургас
Новинка, записвам си я. Аз приключвам трилогията на Майкъл Добс "Къща от карти", "Да изиграеш краля" и "Последно раздаване". Имало и сериал по първата книга.

Вкъщи сме вече, пътувахме много спокойно, но в посока София е ад, километрични колони на няколко места заради катастрофи. Към Бургас тапата е още от изхода на града. Започнах с пералните, ММ даже и на работа замина, да си помогнел за утре.

Последна редакция: нд, 08 сеп 2024, 15:47 от selleste

# 264
Ние така и не стигнахме до плажа. ММ ме изненада с апартамент с джакузи на терасата и гледка към морето.

# 265
  • 🌊
Аз се дразня, защото трябва да ходя повече и исках да си взема пътека за ходене. Имам малко пространство, намерих къде да я държа, но продавачите са оле мале. Двамата български, 100% ще направят проблем за гаранцията. Единия дори няма фиксирана доставка. Официалния представител от Амазон каза, че те гаранции не покривали за България, но пък си я продават с възможност за доставка до тук. Сега говорих със самите Амазон и те казват, че продуктите имат 6 месеца гаранция когато са от други магазини.
Дребни кахъри са, но парите не са малко.

Иначе се чувствам 100 пъти по-добре от онзи ден, само една хрема ми остана. Тази седмица ще е всеки ден офис и излизания, та социалната ми батерия ще е на -100 в петък.

# 266
Бубе, честит да е ТМ и честита ви годишнина. В разбирателство да продължавате още много години.

По "Палми в снега" има и филм. Май Марио Касас беше в главна роля.

Поредицата на Майкъл Добс също е екранизирана. ВВС има сериали и по трите книги. Нетфликс също направи няколко сезона на "Къща от карти" с Кевин Спейси.

Снощи бръмбитата ги доведоха да спят у нас, че бяха сватбари през деня, а големите продължили след това и на бар. На каката толкова ѝ беше паднала батерията, че заспа за секунди. Господинчото явно ще е по партитата. Беше в еуфория и не искаше да си ляга Joy.

# 267
Аз пък днес предиобед с удоволствие изгледах филма "Купонът" със Софи Марсо (първата ѝ главна роля). Утре вечер ще дават втората част 😘

Честито на празнуващите - здраве и късмет!

# 268
  • Бургас
Малката ни отсвири и ние с голямата сме на кафе Simple Smile Баща им ,късметлията, в единствения ден,в който не го вдигнаха по спешност ходи при майка си да и оправя разни неща. Аз не ходя,защото си взе котка.
Тъкмо се прибра и един колега го вдигна да му оправя бойлера,че са с малко дете пък без топла вода.
В целия МОЛ нямаше кьорава бяла тениска. Та и това не можахме да свършим

# 269
  • София
lina, виж в Пепко. И аз ще трябва да търся.
Бубе, честито, здраве и много щастие!
Много съм уморена, но гледката на Рилските езера си струваше Blush

Общи условия

Активация на акаунт