Инсулинова резистентност и отслабване с НВ-ВМХ, кето - Тема 83 (м. септември и м. октомври)

• 36 471
  • 1 042
  •   1
Отговори
# 705
Със сена са шоколадчетата, то буквално на фураж както си е, смлени листа. Обикновено препоръчват да се изяде половин такова вечерта и да очакваш движение сутринта като станеш. Това е за възрастен, не искам и да си представям дете да се налапа с две цели такива... Жал ми стана, много.
Гадна работа са, а като се сетя какви количества се зареждат и продават от тях. И не само от тях де, лаксативи вървят много, във всяка аптека. От всякакви фуражи и фибри до чайове със сена, хапове и капсули, свещички, алое на бучки и знам ли вече какво още имаше, те цял рафт само такива. Щом доживях да видя ефервесцентни свещички, по дяволите... Ей това вече уби всичко детско в мен, честно ви казвам.
Не съм предполагал колко много народ ползва такива средства, особено тия дето са просто фибри все се чудя не може ли човек да се напасе едно хубаво със салата ами търси вместо това фибри от аптеката.

# 706
След сена да, но от зърнастец нямам никакви проблеми.

# 707
  • В центъра на моретата
Гущер, не спортувай като си болен. При учестеното дишане вирусите по-бързо навлизат в дробовете. А и организмът се бори, за да се справи с болестта. Твърде вероятно е да е ковид, не винаги тестовете позитивират от първия ден, а в доста от случаите на 3-4 ден. Мнооого болни има около мен и са все от тази гняс. Минах го вече и не беше ок, но и има хора, които бяха по-зле от мен. През първата вълна имах колега, който реши да тренира във фитнеса, докато е болен, за да му излизат токсините. Едва го спасиха, повече от половин година беше на легло. Бяха го отписали. Оправи се де, много трудно и много бавно.  Та, не си прави експерименти. Бързо да се оправяш!
Аз също като Тайс ползвам каничка за промивки, както и без нея направо от шепата, че като се подредим всички болни вкъщи каничката трябва да се мие/стерилизира след всеки.

Пшеничния глутен в кето хляба играе ролята на мая в този тип хляб. Глутенът е съставката, която прави като памук хляба.

# 708
Той и мая си има хлябът, но без глутен няма как да има такава текстура, глутенът прави мрежа която задържа структурата с мехурчетата газ от втасването.
Те затова безглутеновите печива са все със сода или бакпулвер, с мая няма как да бухнат.

# 709
Кето хляба някакъв нов продукт ли е в Лидл? Къде да го търся?

# 710
При пакетирания хляб. В два лидъла съм го виждал горе в дясно.

# 711
И ние имаме Лидл но при нас не съм виждала такъв хляб. Пак ще огледам но съм сигурна че няма такъв

# 712
Той май съвсем от скоро се предлага, нещо от сорта на месец-два или не много по-дълго.

# 713
Никак не обичам пухкави хлебчета. Добре, че го описахте така подробно, да не се лъжа.
Бих се изкушила от степана содена питка Joy, но не и от такова въздушно пакетирано нещо.

# 714
То дето въздушно ами и иначе си е пак фураж Grinning
Но нека има и такива, за който не избягва глутен пак е някаква опция за от време на време, съставът не е лош иначе. Има неща с етикет Кето което откровено не цих съветвала никой да ги яде та този фалшив хляб си е цвете в сравнение.

# 715
Много хубаво огледах днес хлябовете и не няма такова нещо тук.  Даже момчето от пекарната питах и той не беше чувал но си записа да питал в склада. Викам в България ги има в асортимента на веригата 😃
Ми така де. Да внесат🤣

# 716
Дара, не се лъжи, те стоките в Бг лидл, нямат общо с тези в немския, пък на дали и с този в Англия. Побългарени са повечето. Нека някой пусне снимка,  на този хляб, да го видим просто.

# 717
  • 🌊
https://simid.bg/products/sp-keto-bread
Това е хляба, нормално е да го няма в чужбина

# 718
  • София
Дара, за да има във вашия Лидл:
- трябва местен производител да го продава (ако Симид не са направили някакъв патент) или
- Симид трябва да изнася.. Което означава, че хлябът трябва да се пастьоризира, за да издържа по-дълго време.

Не е невъзможно. Хубав е хлябът, ако някой иска да си начеше крастата от време на време за сандвич или супа с хляб.
Пробвах го и аз, няма да повторя. Супите ги готвя гъсти, а сандвич ям с подложка от сурова чушка.

# 719
Точно в момента имам супер гъста и питателна супа, от домашен петел дето си го варих до разпадане първо. Аз дето направих доста голяма тенджера че у нашите в малки не се готви никога, ами и я застроих като за двойно повече супа Grinning
Майка ми първия път като си сипа, си отряза и крайче хляб по навик, на следващото сядане и тя се замисли трябва ли ѝ Grinning

Общи условия

Активация на акаунт