Разтълкуване на причина за раздяла

• 5 878
  • 131
  •   1
Отговори
# 105
Интересна тема всъщност. От описаните неща се създава впечатлението, че просто малко по малко е охладняла към теб, започнало е нещо в теб да я дразни и в последните месеци си е търсила повод да се скарате. Можем само да гадаем какво я е направило така категорична в решението да се разделите - дали е друг мъж, дали нещо друго...Начинът, по който хладнокръвно си е тръгнала е дори малко в мъжки стил.

Кофти е да не ти дадат ясно обясние за скъсването, разбирам защо те гложди. Според мен това да не се даде обяснение става или когато толкова си набрал на този, с когото късаш, че не искаш да му казваш къде греши, за да не вземе да си оправи недостатъка за следващите връзки, или пък просто си такъв характер, че мразиш да се обясняваш надълго и нашироко за каквото и да било. Може би тя просто е по-студен и прагматичен човек и не иска да влага енергия да се обяснява на някой, с когото твърдо е решила да къса. Ти казваш, че е говорила за деца, а месец след това е решила да се разделяте - ами не е чак толкова нетипично и нелогично това в наши дни. Може дори по някое време да е видяла майчинството като начин да се отърве от напрежението на работа за две година, но без да се налага да напуска, защото нали са й "семейство". После пък да е размислила, че има още няколко години на разполжение да си намери някой още по-хубав и по-добре да опита начисто - знае ли човек какво й се върти в главата.

# 106
Пак същите детективи са се изявили и в тези тема. Надявам се някой модератор да разчисти поредните опити на същите хора да блеснат.
По темата, човека е продължил напред, няма нищо нередно след 3 месеца да започне наново. Не е нужно да отива в манастир, след като очевидно е бил отхвърлен. Причините за което ми приличат на някаква емоционална нестабилност плюс това, че може би по начало жената не е била много влюбена. В началото има повече страст и по силно привличане от новата връзка, но за 2 години тази първоначална тръпка преминава ако не може да премине в по трайни чувства се стига до раздяла. Викането няма нищо общо, очакванията на някои жени, че могат да крещят на мъжете си, а те да не им отвръщат са нереални

# 107
Жените са доста вокални същества. За да си тръгнат 'без обяснение', значи преди това са им излезли херпеси на устата от говорене и обясняване, но мъжът не ги е чул и/или не приема обясненията; обикновено и двете.

# 108
Пак същите детективи са се изявили и в тези тема. Надявам се някой модератор да разчисти поредните опити на същите хора да блеснат.
Логично е - авторът си поръча детективи - такива дойдоха Smiley

# 109
Скрит текст:
Навръщане от парка с едно момиче от фитнеса се засякохме на светофара и се махнахме, при което тя се разяри от ревност и се скарахме пак, този път и двамата си крещяхме. Може би аз не трябваше да й отвръщам на крясъците, ама тогава ми кипна и на мен.
Останалото няма да коментирам, но е било грешка да й крещиш. Като мъж никога не трябва да крещиш на жена, демонстрирайки така емоционална нестабилност. Жените са по-емоционални същества от нас и понякога в подобни случаи реагират съответно по-емоционално, нерационално, крайно и т.н. Приемаш, че са такива, не им се сърдиш и продължаваш. Може да изразиш мнението си, да защитиш позицията си, но никога не крещи.
Бах няма да и крещя. Емоции там дрън бръМ.  Как ли ще седя да ми крещи и ще мълча. Много се бърка това да си джентълмен и да търпиш тормоз и да мишкуваш.
А като мълчиш тя женичката си мисли, че явно не си и разбрал чувствата и продължава докато дадеш признак че си я разбрал Simple Smile
RoninBG,
Няма нужда да крещиш и ти в подобна ситуация.

Мъжките гласове са по-ниски от женските, а ако си и бас, а жената, която ти крещи сопрано, нали разбираш колко неравностойно е крещенето 🙂
Не се излагай на твоите години..
[/quote]
Ще си крещя. И аз имам права Sweat Smile

# 110
Жените са доста вокални същества. За да си тръгнат 'без обяснение', значи преди това са им излезли херпеси на устата от говорене и обясняване, но мъжът не ги е чул и/или не приема обясненията; обикновено и двете.

Хм. Защо ли е пословично как жените си мълчат, набират и чакат мъжът да се сети какво не им е на кеф. И ако не се сети почват скандал. А ако случайно ги попитат какво има казват "нищо няма".

# 111
Ти мълчиш ли си?

# 112
Simple Smile Е, бившата на лирическия герой си е казвала, не е мълчала, ако се съди по думите му. Друг въпрос е защо се получава така, че единият вербализира какво не одобрява, какво не му харесва и т.н., другият не разбира и пита непознати какво е обърнало каруцата.

# 113

Не, комуникираме си. Но съм се учила от грешките на другите.

# 114
Simple Smile Е, бившата на лирическия герой си е казвала, не е мълчала, ако се съди по думите му. Друг въпрос е защо се получава така, че единият вербализира какво не одобрява, какво не му харесва и т.н., другият не разбира и пита непознати какво е обърнало каруцата.
Заседнали са в различни части на времево-пространствения континиум.

# 115
Или е любопитен или иска да ни гледа сеира Simple Smile

# 116

Simple Smile В такива случаи по-простото обяснение - че на отсрещния не му пука, не го е грижа, - обикновено е вярното. Или иска да гледа сеир, да.

# 117
И аз не мълча, но все пак някой трябва да ме чуе, когато говоря 4 пъти спокойно, а не чак като повиша тон на 5тия път и да се чуди защо 'изведнъж' съм се нервирала.

# 118
  • Далечният изток
Е, и той се чуди кво и защо така е станало, ама ние как да знаем. Той, дето с него се случва не знае, та ние. Сещам се да ползва услугите на приятеля си психолог, може да излезе нещо...

# 119
Скрит текст:
Навръщане от парка с едно момиче от фитнеса се засякохме на светофара и се махнахме, при което тя се разяри от ревност и се скарахме пак, този път и двамата си крещяхме. Може би аз не трябваше да й отвръщам на крясъците, ама тогава ми кипна и на мен.
Останалото няма да коментирам, но е било грешка да й крещиш. Като мъж никога не трябва да крещиш на жена, демонстрирайки така емоционална нестабилност. Жените са по-емоционални същества от нас и понякога в подобни случаи реагират съответно по-емоционално, нерационално, крайно и т.н. Приемаш, че са такива, не им се сърдиш и продължаваш. Може да изразиш мнението си, да защитиш позицията си, но никога не крещи.
Бах няма да и крещя. Емоции там дрън бръМ.  Как ли ще седя да ми крещи и ще мълча. Много се бърка това да си джентълмен и да търпиш тормоз и да мишкуваш.
А като мълчиш тя женичката си мисли, че явно не си и разбрал чувствата и продължава докато дадеш признак че си я разбрал Simple Smile
RoninBG,
Няма нужда да крещиш и ти в подобна ситуация.

Мъжките гласове са по-ниски от женските, а ако си и бас, а жената, която ти крещи сопрано, нали разбираш колко неравностойно е крещенето 🙂
Не се излагай на твоите години..
Ще си крещя. И аз имам права Sweat Smile
[/quote]

Съгласна съм. 😂
Но ако използваш гласа за пеене, вместо за крещене, може и пари да изкараш. И известен да станеш.
Виж крещенето докъде доведе автора на темата.

Общи условия

Активация на акаунт