Разтълкуване на причина за раздяла

• 5 879
  • 131
  •   1
Отговори
# 75
  • Далечният изток
Авторът дълбае след 4 месеца... Ние не.

# 76
Ние само ревнуваме. От други жени. Мъжете са невинни. Жените - скандални Sunglasses

# 77
То голямо откритие, че атрактивни и необвързани жени има навсякъде и винаги. И за нормалните жени не е грях да се загледа такава, нито да се поздрави ако се познават. И все пак в разказа си авторът на два пъти намеква за ревността на годеницата му. Ако е паталогична ревнивка, каквито несъмнено има, да си обясни раздялата с това, а не да намеква отдалеч на нас, че ние да се сещаме и да му казваме.  

За мен бившата си е хванала по някое време (доста вероятно в рамките на тяхната връзка) нов. Тоя филм съм го виждала при приятелски двойки няколко пъти. Той е много готин пич, има си колежки, разбивал е сърцата на бивши, има си скандално секси “просто познати”. Тя е вечно нещастна, доста ревнива, той се опитва да ѝ помогне, обаче тя накрая съвсем откача и го напуска без да каже и дума. И не че на него му пука защо така е станало, той нова си има, ама все пак се връща към случая с бившата понякога, както е връщал лентата и за предната бивша. Имам един приятел дето наистина си беше повярвал, че не му пука, обаче пък реалността го срещна с нелицеприятната истина и му беше доста кофти.

# 78
  • Out of the Mix
Такива не мога да ги понасям, и мъже, и жени, играещи си с чувствата на другите, неуважаващи нищо, никой, без грам морал и човещина. Но забравят, че един ден си намират майстора и падането от високо много боли, а сълзите никой няма да им бърше.

# 79
  • София
Жената звучи като да е натрупала някакво сериозно недоволство и доста категорично си е планирала тръгването, пък авторът го дава доста неемоционално, приел раздялата без обяснения, бързо намерил друга, тук бързо, бързо си реши казуса. Има нещо гнило в цялата работа, но след като всеки е продължиш напред, може би наистина няма смисъл да се дълбае.

# 80
Аз пък нещо не разбрах, защо изведнъж всички оплюхте автора и решихте, че той е виновен? Да не съм изпуснал нещо? Да е признал за свалка, за изневяра?

Последна редакция: пн, 02 сеп 2024, 06:18 от Прекрасная Василиса

# 81
  • Бургас
Цялата нощ ни беше сексуална, а на сутринта се изнесе като дори не каза чао и ме блокира във фейсбук.
Що за изказ?! Колко пък да ви е " сексуална" цялата нощ?! Сексът за сдобряване работи само, ако е качествен, това първо. Второ може само от твоята камбанария да е бил пълноценен сексуалният ви живот досега. Не може да ме убедиш, че отношенията и комуникацията ви са куцали, а сексът е продължавал да е "ок". Тази последна нощ, може да й било нужното доказателство, че новият повече го бива или , че сексът не бива. Просто хипотеза, естествено, знам че ще я отхвърлиш. Съжалявам, че съм груба, ама понякога така стоят нещата, а и нали търсиш откровено женско мнение, уж. Мои приятелки са си тръгвали, заради кофти секс с времето, ама никоя не е имала смелостта да каже: " вече не ме привличаше или задоволяваш сексуално или знаеш ли Иванчо до какви оргазми ме докарва". Някакси не върви, а и нали сте с много крехко его, щадим ви... Сега е важно да си паснете с новата, нали така?!

Последна редакция: пн, 02 сеп 2024, 02:17 от rosi81

# 82
Тази част за сексуалната последна вечер на мен никак не ми прозвуча логично. Последните две седмици били депресирани и двамата вече, тя разбира се, била депресирана много отдавна, ама накрая се оказало заразно. Предупредила, че утре си отива, той виждал, че е безнадеждно, обаче ей така на изпроводяк една последна много “сексуална” вечер. Не ми звучи като история от живият живот

# 83
  • SF
Еххх, ако знаехме защо си тръгват любимите ни...
А ако сме знаели защо са щели да си тръгнат, колко по-лесно и безинтересно щеше да е...

# 84
Хм, това изречение за сексуалната вечер наистина няма никаква логика.

# 85
Напразно се чудиш и го дъвчеш. Каквото вече е станало - станало е, а причината се обзалагам, че ще я разбереш най-много до година-две. Ако мен лично питаш, отдавна се е канила да се откаже от теб и е търсила повод. Нещо е било сбъркано изначално и тъй като посочваш и някои твои лични грешки - поработи върху тях, за да си сигурен, че в евентуална следваща връзка ще стъпиш на по-добра основа. Успех! Simple Smile

# 86
Обикновено хората си тръгват като им е дошло до гуша от нещо. Само ти можеш да се сетиш от какво.
Дали са екскурзиите, което на мен ми звучи доста повърхностно, дали е нещо друго. Никога ли не ти е казвала какво иска от връзката и дали нещо я притеснява? Може и от ревност да е.

# 87
  • Далечният изток
Ако е от ревност, щеше всеки ден да има скандали и обвинения, тоест той щеше да знае, ако е това. Нещо друго е.

# 88
Дошъл ѝ е до гуша с глупостите си.

# 89
Аз пък нещо не разбрах, защо изведнъж всички оплюхте автора и решихте, че той е виновен? Да не съм изпуснал нещо? Да е признал за свалка, за изневяра?
Е как не си разбрала ? Мъжа е виновен да доказване на противното. Което е невъзможно.

Общи условия

Активация на акаунт