Разтълкуване на причина за раздяла

• 5 892
  • 131
  •   1
Отговори
# 60
Аз разбрах, че авторът също като мен слага слушалки във фитнеса и не обича социализирането там, обаче пък някаква позната от фитнес залата му маха пред приятелката. Никъде не каза каква е тя, във фитнеса ли се е запознал с нея, колежка ли му е. За да изревнува годеницата, значи може да не е просто случайно момиче, което го поздравява, а да са си в постоянен контакт, когато ходи да тренира.

Има жени, които носят нарочно прозрачни клинове, което за мен е скандално - да, мога да се съглася с автора. Лично аз съм връщала комплект за тренировка, защото материята беше много прозрачна, но това е понеже аз не търся никой, докато има момичета, които това им е целта - колкото по-голи, толкова по-добре.

# 61
Авторът още си преговаря и онази връзка, когато е бил на 24 😂. Има такива хора, постоянно са в миналото, с тях настояще няма. Настоящата не е фактор, докато не му стане бивша и почне да се чуди с нея пък защо ли така стана.
Много се изтъкна в първоначалния му разказ как бившата го ревнувала, ами да я беше питал “от ревност ли ме зарязваш?”. Или да си беше направил извода и без да я пита. Ама малко да го изтъква, за да се сетим ние… няма смисъл.

# 62
За мен наистина е изумително колко много се кефят мъжете на женската ревност. За мен ревността е най-големият червен флаг, патила съм си. Ама на мъжете масово им е забавно. Едните не осъзнават, че живеят с комплексарки, другите са комплексари, които изкуствено създават поводи за ревност у партньорката си. При всички положения им е забавно и се хвалят колко са ревнувани. Голям смях пада докато не се окаже, че “лудата от ревност” всъщност не си е плела кошницата с някой друг тихомълком. И тогава се започват едни въпроси ама защо, ама как така
Ревноста е това което убива любовта. Доста успешно!!!
Да помислим какво хубаво може да излезе от ревноста ?  (говорим за РЕВНОСТ)
Мислим мислим..... аз нищо не измислям.
 Само болка и раздели.
Всеки човек изпитва ревност. Но е като алкохола. В малки количества е добре, после изведнъж води до слепота.
Но винаги проблема е в ревнивеца.
Да накараш някой да ревнува е..... нямам точни думи. Малоумно?
Ама подбирайте ги тез мъже.

# 63
  • София
Прекалено много си й давал, искала е и още, и още, угода няма. Ако не й даваше толкова щеше да тича по тебе, а не да те напусне. Гледай си кефа!

# 64
А мен ме изумява някой като зададе реално отговор. Една стандартна машинописна страница как той се държи като г*з и накрая задава въпроса на деня - ама тя защо си тръгна.

# 65
Авторът чу на няколко пъти, това което искаше да чуе, благодари и не вярвам повече да се интересува от темата. То едва ли е чул и нещо, което сам не си е помислял, ама друго си е да го чуеш от непознати.
А според вас сега настоящата на автора има ли повод за ревност по повод на неговите терзания?

# 66
  • Далечният изток
Ако е давал чак толкова много, никоя няма да си тръгне от такъв мъж.
Ама нищо, самозаблуждавайте се, че хората /не само жените/ са недоволни, когато им даваш...
Вече някой назад написа, че никой не си тръгва, ако му е хубаво.

# 67
На мен ми е странно как сега е в нова връзка, но месеци по-късно сяда тук и отделя бая време да напише този ферман  да чопли предишната връзка. Ако знае сегашната какво ли ще си каже.

# 68
Танчитка, мисля, че при някои ревността е като доказателство, че са желани, а при други като начин да се почувстват, че те командват връзката.

В случая аз пиша, че да, има основание жена с предадено доверие да се чувства несигурна, той ми отговаря, че си е ревнива, ама то жените във фитнеса били твърде секси облечени. 😂😂😂

Дали има фитнес бурки вече?
Права си. На плажа какво ще правим ?
В моя фитнес също има много жени. И в Била има жени. И в Декатлон и в работата.
Ако си решил да изневеряваш няма кой да те спре.

# 69
  • Далечният изток
Така де, жените не са виновни ако ти е слаб ангелът.

# 70
То и мъже има навсякъде, за щастие...

Може годеницата сега да си е хванала и тя топ пич от фитнеса. 🌞

# 71
Ако знае сегашната какво ли ще си каже.
Жена на място ще си тръгне.
Обачееееее какво сложно тълкуване ще падне при мъжетееее....

# 72
Тя го е хванала от преди Simple Smile

# 73
Тя го е хванала от преди Simple Smile
Директно препращам към Нарциса:
Той си го написал директно, че е на два стола, но започнаха хипотези, че бившата си имала друг.

# 74
Според мен. Връзката се е изчерпила и кой пръв кой вотри е напуснал потъващия кораб.
Какво дълбаем ? незнам

Общи условия

Активация на акаунт