Разтълкуване на причина за раздяла

• 5 889
  • 131
  •   1
Отговори
# 45
Е, той и в началото на връзката с годеницата е имал някаква колежка, която бил оставил "на хоризонта". И той е от маймуните на клона.
Мен това ме учуди. Той си го написал директно, че е на два стола, но започнаха хипотези, че бившата си имала друг. Започнал е на два стола и е приключил на два стола, междувременно предлагайки на бившата да ходи на психолог и обяснявайки как някакви непознати жени във фитнеса се били обличали скандално секси. Ходещ червен флаг, все жените са му виновни.

# 46
Не съм чела коментарите, но автора по изказа и начина на писане, супер много ми прилича на една що годе скорошна тема - където момчето строи къща от 5 години, тя го заряза заради друг и не знам си какво 😀 имам чувството, че автора е един и същ 😜

# 47
  • Out of the Mix
А трябва да остане сам, за да подреди бръмбарите.
Явно той е имал нещо недоизживяно емоционално, може и физически, сексуално с нея, въпреки че за 2 г. трябва да са преминали през Кама Сутра.

# 48
Не съм чела коментарите, но автора по изказа и начина на писане, супер много ми прилича на една що годе скорошна тема - където момчето строи къща от 5 години, тя го заряза заради друг и не знам си какво 😀 имам чувството, че автора е един и същ 😜
Да, вече пуснах линк към нея даже. 😂

Ох, същото си мислех и аз от самото начало, както и това, което написа Нарциса, ама не исках толкова рязко да го пиша. 😂

# 49
Е, той авторът и колежки си има, и познати от фитнеса… не се кахъря, че сам ще си остане. Темата се повдига, за да се потвърди, че бившата не е партия, малко е сбърканка и няма какво да я мисли. Той наистина няма какво да я мисли, защото доста непоколебимо му е била шута. Ама ей на, че я мисли. Много е тъжно, че трети вариант винаги има и той е да се преструваш, че не ти пука и после да чакаш непознати да отгатнат по подсказки.
Е какво сега да си сложи превръзка на очите.
Като има приятелка света свършва. Не говори с никой ?

Ако тя има ниско самочувствие и е ревнива той какво да направи ?
Не работят така нещата.
Ако тя е яката мадама няма да се притеснява от накакви фльорци във фитнеса.
И ако си е ок връзката. Правят си секс. Щастливи. Няма да и изневери. 

Ревноста и последна стъпка като видиш, че ти не заслужаваш партньора до теб.
Другия вариант е да изневеряваш и да се страхуваш, че и той го прави.

И да мъжете гледат по-другите жени. Поне нормалните. Това е условен рефлекс.
Но ако не си си взела маймуна вместо мъж ? Няма страшно. Гледа менюто няма да поръчва.
След хубавите жени и другите жени се обръщата такачеееее.......

# 50
Има много голяма разлика да я притесняват другите жени и да я притеснява доказано готов да кръшне мъж.

# 51
Sweat Smile Това за скандалното облекло на жените във фитнеса верно беше голяма находка.

# 52
Според мене автора пита защо !!!
За да може да разбере и да не повтаря грешките си.
Но за съжаление според мене няма отговор.
Защо подяволите някой спира да те обича.

# 53
Не работят така нещата.
Ако беше така, нямаше всеки месец да има 50 страници теми: "Защо мъжът ми изневери и е в паралелна връзка".

Авторът всъщност най-вероятно не умее да бъде сам. Колежката я е държал за всеки случай, ако не стане с годеницата. Затова и така лесно е намерил нова връзка три месеца след планове за семейство, бебе, луда химия и тн. Не е много капризен.

# 54
За мен наистина е изумително колко много се кефят мъжете на женската ревност. За мен ревността е най-големият червен флаг, патила съм си. Ама на мъжете масово им е забавно. Едните не осъзнават, че живеят с комплексарки, другите са комплексари, които изкуствено създават поводи за ревност у партньорката си. При всички положения им е забавно и се хвалят колко са ревнувани. Голям смях пада докато не се окаже, че “лудата от ревност” всъщност не си е плела кошницата с някой друг тихомълком. И тогава се започват едни въпроси ама защо, ама как така

# 55
Valerie R, много поетично описание, хареса ми. 🌞 Въобще последните няколко коментара са супер.

Ако всичко е наистина така, както го представя авторът, може жената да е била наистина нестабилна, нелогична и прочее, та да, отървал се е.

Цялата тема ми напомня на тази впрочем.

Благодаря, Persona7. 🙂
Харесват ми и твои коментари, които съм чела в различни теми.

Да, ти и други забелязаха, че авторът е едва ли не е мечтаният мъж (ако жената не е нестабилна/лабилна разбира се), ама на. Не се е получило.

Темата на fanthomas, човекът 105 кг?
Да, напомня с нещо по начина на писане. И остана незавършен роман, мисля.

Не знам, възможно е да има такъв мъж с много време и фантазия, далече от истинския реален свят на жените, но виртуално пишещ увлекателно.

Ще разберем по развоя на темата 😁
Вероятно ще спре, когато изчерпи капацитета си.
Все пак тук е една сексуалната идея по-нависоко от другата тема. И без килограмите в повече.

# 56
  • Out of the Mix
Въобще не се кефя, не ревнувам, и не давам поводи, това само пречи.
Всичко се изговаря в началото, опознава се партньора, и ревността не съществува, когато има уважение и много любов.

# 57
Не работят така нещата.
Ако беше така, нямаше всеки месец да има 50 страници теми: "Защо мъжът ми изневери и е в паралелна връзка".

Авторът всъщност най-вероятно не умее да бъде сам. Колежката я е държал за всеки случай, ако не стане с годеницата. Затова и така лесно е намерил нова връзка три месеца след планове за семейство, бебе, луда химия и тн. Не е много капризен.
Човека пита нещо конкретно.

Тук пак почнахме с оценки. Без информация.
Морала е за не моралните. Това го казвам аз Ронин. 
Всеки "моралист" си влиза в къщи и си прави каквото му се иска и докато не го хванат е ангел.
За другите обаче е доста строг.
" .... Който е безгрешен да хвърли първия камък.... "
Не че не валяха доста камъни вече.

# 58
  • Далечният изток
И той толкова я е обичал.
Тя му казала - Зарязвам те, той - Ми добре. След 4 месеца се сетил да разсъждава защо, и то при условие, че вече има друга.
Видях, че Ема е писала това, което от първи пост си мисля. Той бял, добър, домакинства, изкарва добри пари, води я по чужбина, фитнес, тяло, а-у, тя събрала всички недостатъци, да се чуди човек що той не я е зарязал първи...
Ако търси все пак под вола теле, е редно да се замисли и за неговите недостатъци авторът. Не е нужно да ни ги споделя тук, но поне да помисли. Няма как да ме убеди, че момата една сутрин станала и решила да си тръгне. Не. Натрупвало се е. А той даже не е опитал да я спре.

Апропо, да наричаш злобен човек, когото твърдиш, че обичаш?!

# 59
Танчитка, мисля, че при някои ревността е като доказателство, че са желани, а при други като начин да се почувстват, че те командват връзката.

В случая аз пиша, че да, има основание жена с предадено доверие да се чувства несигурна, той ми отговаря, че си е ревнива, ама то жените във фитнеса били твърде секси облечени. 😂😂😂

Дали има фитнес бурки вече?

Общи условия

Активация на акаунт