Онлайн магазин Тему (Temu) за България - 8 - септемврийска

• 39 311
  • 726
  •   1
Отговори
# 255
Аз поръчах една джаджа за веро и гъба за 1,30 лв. В "левчето" в квартала е 3,50 лв точно същото.

# 256
  • София
Нещо не ми е ясно. Като излети от Китай, става ясно до коя кутия ще бъде доставена пратката. До тук добре, но ако след това се окаже, че кутията е заета, слагат пратката в друга кутия. Или бъркам?

# 257
Да. Ако е заета, местят пратката в друга. Ти получаваш известия и знаеш къде ще е.
Дори когато звъниш и искаш да ти я преместят в кутия по твой избор, ако е заета, пак може да я преместят. Скоро ми се случи.

# 258
Може да пренасочите и пратка с имейл на support@boxnow.bg. Аз понеже се сещам много късно вечер за това, с номер на пратка или телефон ми я пренасочват без проблем

# 259
Може. Но по телефона става много лесно, ако имате и други очаквани пратки, всички ги заявявате. Щом аз, дето ненавиждам телефонни разговори, предпочитам този начин, значи работи без забележки.

# 260
Изкушиха ме с два подаръка и поръчка за над 80 лв. Гледах да избера неща на същите цени, като тези, на които ги бях видяла предните дни. Сега проверих - горе-долу са така. По-скъпи са, но не с повече от лев. Така че и да има 5 лв разлика общо, подаръците пак са на сметка.

Последна редакция: нд, 15 сеп 2024, 14:59 от pppqqq

# 261
Поръчах снощи три неща, защото ми се падна връщане на 30% от стойността. Дано не забравям всеки ден да си искам сумата. Grinning
Някой беше похвалиш тези чорапи, та те са едното. От много експлоатация ми се счупи поставката за мопа на робота. Мъжът ми я залепи, ама да си имам резервна. Проверявах тук и бяха по 50 лв. Пък тази ще ми е 40 - 30% Grinning И третото е пила, пак по препоръка от темата. Та чакам ги да дойдат след седмица-две. Grinning

На село живея аз и до сега само със Спиди ми пристигат пратките.

# 262
Даже БоксНау виждат до коя локация съм пренасочвала преди пратките си и ме питат само да потвърдя аз ли съм и дали адреса на кутията ще е същия. Наистина лесно става само с едно обаждане. Още като получите информация, че пратката ще е с БоксНау, може да я пренасочите. Не е нужно да се чака да пристигне в България.

# 263
Моята сегашна поръчка е обемна, не вярвам, че ще се побере в кутия. Интересно как ще я донесат.

# 264
  • София
Моята сегашна поръчка е обемна, не вярвам, че ще се побере в кутия. Интересно как ще я донесат.
Още преди да излети ще имаш информация за това и ще може да прецениш да пренасочваш ли, не ли...

# 265
Може да я разделят. Някой (май) беше казал, че обемните са със Спиди.

# 266
Ох, аз току що правих поръчка като основният артикул беше един красив пръстен и накрая се оказа, че съм объркала пръстена 😂
Анулирах поръчката и ваучерът за 50лв ми се възстанови, та отново направих поръчката и сега съм спокойна! Бях почти разревала се … толкова исках този прекрасен пръстен
Да ви кажа, аз в Тему съм задала адреса си и те автоматично ми доставят в най - близкия BOXNOW , който ми е на 5 мин от вкъщи
Заедно с пръстена си поръчах още неща за над 100 лв и платих към 60
Сумата ми се възстанови като кредит . Разговарях и със съпорта - Николайчо, та и той ми помогна 😊

# 267
Здравейте. Опитах се по няколко начина да търся в Тему фотоепилатор, фотоепилатор ilp, фотоепилатор за обезкосмяване, но така и не ми излезе с търсачката. Някой дали е намерил такъв уред и може ли да ми помогне с линк?

# 268
Ох, аз току що правих поръчка като основният артикул беше един красив пръстен и накрая се оказа, че съм объркала пръстена 😂
Анулирах поръчката и ваучерът за 50лв ми се възстанови, та отново направих поръчката и сега съм спокойна! Бях почти разревала се … толкова исках този прекрасен пръстен
Да ви кажа, аз в Тему съм задала адреса си и те автоматично ми доставят в най - близкия BOXNOW , който ми е на 5 мин от вкъщи
Заедно с пръстена си поръчах още неща за над 100 лв и платих към 60
Сумата ми се възстанови като кредит . Разговарях и със съпорта - Николайчо, та и той ми помогна 😊

И аз съм си задала личния адрес, както и повечето тук, но винаги ми изпращат пратките в супер далечни боксове. Мисля, че ти имаш късмет.

# 269
Ми аз зададох адреса на близката БоксНау кутия, но още не съм пуснала поръчка Grinning И аз мразя разговорите по телефона. Пък често никой не ти вдига. Вдигнат ли ти, изчакваш да чуеш цялото меню, за да знаеш коя опция да натиснеш. Често и аз се сещам по нощите.

Но опцията с мейла не е зле. Писах им веднъж и съдействаха светкавично.

Да похваля една глава за прически. Взех я дъщеря ми, не се оплита косата като косите на куклите. Малко е стряскащо в началото - влизаш в стаята и те гледат едни очи Joy Първите няколко вечери я прибирах в една торба да не плаша по нощите Smiley Взех я за 19-20 лв

https://share.temu.com/bZcJxkGN0fA

Общи условия

Активация на акаунт