Пазаруване от about you - тема 32

• 71 624
  • 751
  •   1
Отговори
# 315
Гладно просо кокошки сънува.
Събудих се преди алармата понеже сънувах, че са пуснали голямо намаление посред нощите.

Поне кодовете да прехвърля напред.
TEYA15
YASMIN15 - до довечера
IVOMILA15
Denina15

# 316
  • Пловдив
Събудих се преди алармата понеже сънувах, че са пуснали голямо намаление посред нощите.
Искрено ме разсмя. Smile
И аз чакам, че съм набелязала нещо по-скъпо, но... Neutral Face

# 317
То в моя случай просото е изключително просто. Харесах си аз зимно яке, ама понеже е с пух и ми изглеждаше тънко за зимно по снимките. Иначе беше доста време много намалено. И само моя номер наличен. Тъкмо реших, че ще го взема, ако му пуснат пак екстра намаление и го взеха. Сега го гледам в BS на двойна цена.

# 318
TEYA15
YASMIN15 - до довечера
IVOMILA15
Denina15

Само да кажа че не хващат на адидаските..вчера ги пробвах на маратонките които обсъждахме, и не намалиха.

# 319
М да, те Адидаса са друга мода. Не го хващат кодовете. Само, ако те ги намалят или някакъв извинителен персонален, ако имаш. И ония за РД и те ги ловиха.

# 320
Днес дали няма да ни зарадват малко с екстра намаления

# 321
Само големи номера /за мен, де Simple Smile/ 48 и 50
https://www.aboutyou.bg/p/gipsy-comfort-line/prehodno-yake-leslee-16684110

# 322
Честно казано, аз нямам нужда от екстра намаления през два дена, защото не вземам чааак толкова тлъста заплата.
Имаше намаления до оня ден буквално, бива да мине известно време преди следващото..според мен поне.

# 323
не пречи да си зяпаме Smiley а миналия месец ако не ме лъже паметта почти всяка седмица пускаха, 2-3 кампании май имаха и едните ги пуснаха през има няма 5-6 дни, тъй де ако нещо не се бъркам заради извинителните кодове, че тогава доста поръчки бях напускала а аз главно само на екстра пазарувам

Последна редакция: пт, 13 сеп 2024, 11:51 от Toffee ᡣ𐭩

# 324
Никой само не зяпа....винаги се и купува. Когато има екстра говоря.....

# 325
зяпам, зяпам, на предното екстра бях пас, та от там спестих някой лев Laughing

# 326
Дали има някаъв активен код, който да не е над 100лв.?

# 327
Малко по-нагоре AeroJ ги е сложила

TEYA15
YASMIN15 - до довечера
IVOMILA15
Denina15

# 328
Тя пита за под 100 лв., Тофи.

Значи за под 100 лв. има само в приложението за дадена марка или за дадена група артикули.
Другият вариант е да поръчате за 100 лв. или повече и после да върнете, което не желаете. Безплатно е връщането.

# 329
Момичета, помагайте, знам че сте сила. Търся това сако , бях питала за заландо преди заради него. Имах надежда да го писнах в АУ, но никакви сака не зареждат на марката, а не ми се дава високата цена на Answear. Някой ако има идея от къде мога да го поръчам ще съм много благодарна…

Общи условия

Активация на акаунт