Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви са сроковете за връщане на поръчки и възстановяване на средства в About You?
Какви са текущите налични отстъпки?
Какви са наблюденията относно размерите на дамските дрехи от различни марки?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви са сроковете за връщане на поръчки и възстановяване на средства в About You?
-
Какви са текущите налични отстъпки?
-
Какви са наблюденията относно размерите на дамските дрехи от различни марки?
Потребителите съобщават, че марки като Gap и Bugatti обикновено имат по-големи размери, докато Adidas често предлага по-малки модели. Препоръчително е клиентите да проверяват размерите и да вземат предвид личния си опит при поръчки, особено ако установят несъответствие със стандартните размери от определени марки.
-
Какви са проблемите с връщанията на артикули и как да се справяте със закъснения?
-
Как да премахнете миризмата от нови кожени изделия?

Досега никакви шапки не съм слагала зимата, но от тази зима мисля вече да слагам. Поръчах една бяла от About You на Chillouts, иска ми се да имам черна и бежова.