Пазаруване от about you - тема 32

• 72 194
  • 751
  •   1
Отговори
# 75
15jaKlin е кода и си работи. Все тая. Другите също важат.

Ох, Мимоза, Мимоза. Ще хвана сопата! Ама виждам, че е вече късно.

Последна редакция: вт, 03 сеп 2024, 14:32 от AeroJ

# 76
И аз имам върнати суми.
И за пореден път, въпреки че върнах с оригинална товарителница, са ми маркирали по- ниската сума на продукта от друга поръчка.
Явно им е практика вече.

Последна редакция: вт, 03 сеп 2024, 14:45 от Mateah

# 77
Само аз ли имам проблем с отварянето на линкове от тук? От известно време се получава така. Или ми дава това:

Или това:

Преинсталирах и пак е същото.

# 78
И при мен се случва често, първото се оправя с рефрешване, за второто нямам обяснение защо, вероятно при временно изчерпан продукт.

# 79
И като натисна любими пак така става. Рефрешвам 3-4 пъти и се появяват.

# 80
Аеро, късно е либе за китка! 😂
Имат много добри отзиви, а и си търсех точно такава. На ММ също натоварих лятна и зимна.
Скрит текст:
Jack Wolfskin Stormlock pompom
Надявам се да ги изпратят, да ми харесат и стоят добре ❤ вълна/април 50/50. Цената смятам е добра и в момента имат код за още -10%

# 81
  • София
Кафява чанта на Desigual за 67 лв https://m.aboutyou.bg/p/desigual/damska-chanta-11921125

# 82
Ох, втората шапка много ми харесва. Идва ми да се изкуша и аз. Heart Eyes Досега никакви шапки не съм слагала зимата, но от тази зима мисля вече да слагам. Поръчах една бяла от About You на Chillouts, иска ми се да имам черна и бежова.

# 83
Ох, втората шапка много ми харесва. Идва ми да се изкуша и аз. Heart Eyes Досега никакви шапки не съм слагала зимата, но от тази зима мисля вече да слагам. Поръчах една бяла от About You на Chillouts, иска ми се да имам черна и бежова.
Двете са еднакви като модел. Изкуши се докато още има от бежовата 😃

# 84
Търся и аз шапка, ама пълна с пари Joy

# 85
  • София
Много се разочаровах от дрехите на Lascana. За тези пари очаквах доста по-добро качество.

https://m.aboutyou.bg/p/lascana/bluza-7988814?utm_medium=referra … _campaign=product

и

https://m.aboutyou.bg/p/lascana/pantalon-4218041?utm_medium=refe … _campaign=product

Особено блузата е супер зле. Сигурно в Сенсей са по-добри артикулите.

И едно късо яке на Marikoo получих, не че е зле, но не е нещо уау.

Връщам всичко.

# 86
  • Сливен
Кое е якето на Марико,че ги заглеждам?

# 87
  • 🌊
Особено блузата е супер зле. Сигурно в Сенсей са по-добри артикулите.

Присъединявам се към това. Аз си бях взела преди време това https://www.aboutyou.bg/p/lascana/top-2227570
Ами отвртително качество, стърчащи шевове, почнало да става на топчета, самата материя един полупрозрачен евтинджос, не си зслужаваше и 30те лева, които му дадох. Върнах го и от тоава съм с едно наум.

# 88
Ох с тия шапки дръпнахте към студа, хич не щА да мисля за тогава, оставам си в топлия септември...или по- скоро в тридесет и някой си август 😁
Челси боти не нося в сняг, те са по- ниски, та не ме притеснява мокренето на ластиците. Има хора с маратонки и в снега, та всеки си знае, но аз съм зиморничава и в сняг нося по- високи. Ластиците се "къдрят" след години носене, но не е задължително. Имам няколко чифта, само на единия и то не всички ластици леко са се "накъдрили". Така или иначе ги нося с панталони надолу, защото на моите "фини" глезени не стоят добре с пола/ рокля, та не се виждат много ластиците.

Последна редакция: вт, 03 сеп 2024, 21:35 от UnaDesconocida

# 89
Аз пък с нетърпение чакам да захлади. Лято с такива температури ми е жив мор. Оптималния комфорт ми е 18-24°С. Да става за дънки/панталон и блуза с дълъг ръкав. Може и лека жилетка. Предпочитам хлад пред топлина.
Шапка нося от миналата година и не непрекъснато. По-скоро за аксесоар, но държа да си изпълнява качествено функциите в случай, че ме удари студената вълнà 😁 Научих се лятото да нося шапка с козирка когато съм на слънце. С тези си поръчах и лятна на Джак, която познавам като модел и много харесвам.

Общи условия

Активация на акаунт