Пазаруване от about you - тема 32

• 72 196
  • 751
  •   1
Отговори
# 90
  • София
Аз си поръчах CAMPER къси ботуши 'Wonder' в кафяво тази сутрин след предложението на AeroJ, но не догледах много на телефона. Сега на компютър ги гледам и май са за широк крак, че и 40 номер беше наличен само, а аз съм между 39 и 40. Излязоха ми 102 лв с намалението, но в последните 30 дни са били 83,93 лв. Имам опцията все още да откажа поръчката, но май ще оставя да ги премеря. Някой дали ги има, уж са бестселър.

# 91
  • София
Ох, Чебурашчето как ме подхлъзна с кожено якенце. Joy
https://www.aboutyou.bg/p/freaky-nation/prehodno-yake-8969738

# 92
Мимоза , май ти си питала за ASH , но не съм влизала няколко дни , дано не ти е късно. От 7-8 чифта които имам , всички са ми номер надолу от обичайния , който нося . Или ако си между 2 номера , взимаш по малкия . Досега имах спортни модели само , но и кожените боти , които взех последно от тук са така .

# 93
Не ми е късно изобщо. Гледах кецовете, които стоят се чудя защо стоят толкова време и никой не ги купува. Какво не е наред с тях?! Или с модела нещо?! Предположих, че ще са големи за мен. Изрових таблици и там дават н.38 US7.5-8, а аз съм US7. Това ме спря.

# 94
# 95

Големи са ми смехоранчета тези АЮ. Имам 20% за Лагерфелд. Лови черната, но не и бялата. Не, че мислех да я купувам. От любопитство ги разцъках. Сега ще им бия телеграма, че няма да си взема ни едната. Те предполагам ще си разплетат чорапите от яд.

# 96
# 97
Направих малка поръчка.

# 98
Аз си поръчах CAMPER къси ботуши 'Wonder' в кафяво тази сутрин след предложението на AeroJ, но не догледах много на телефона. Сега на компютър ги гледам и май са за широк крак, че и 40 номер беше наличен само, а аз съм между 39 и 40. Излязоха ми 102 лв с намалението, но в последните 30 дни са били 83,93 лв. Имам опцията все още да откажа поръчката, но май ще оставя да ги премеря. Някой дали ги има, уж са бестселър.

Сега има и 39

# 99
Комуникираме си с About You за сгрешен артикул и казаха че ще ми дадат код да си го поръчам отново. Тези кодове само за конкретния артикул ли са валидни? Бях купила детско якенце за дъщеря ми за 20 лв., а сега е около 58 лв. Номерът се е появил, дано не изчезне докато ми го изпратят. Ще трябва да поръчвам и още нещо за безплатна доставка.

# 100
Не са за конкретен артикул, но са с таван за сумата. Примерно 60 лв. или 58 лв. във вашият случай. Ако сумата се надвишава, кодът не важи. Можете да сложите якето или друго до тази сума. И ще ви го намали до 20 лв. Т.е. няма да можете да сложите и нещо друго и да има безплатна доставка. Случвало ми се е с едно горнище на бански, много намалено. Платих си доставката, защото то беше около 100 иначе и пак бях на сметка. Беше когато доставката под 30 лв. имаше такса.

---

Само М
https://www.aboutyou.bg/p/gipsy-by-mauritius/prehodno-yake-14296611

Последна редакция: ср, 04 сеп 2024, 08:29 от AeroJ

# 101
Тези дни дали няма да пуснат екстра % Thinking

# 102
  • Пловдив
Тези дни дали няма да пуснат екстра % Thinking
Спрели са персоналните кодове. Според мен ще пуснат.
Имам потвърждение за върнатото яке КМ. Ще ми възстановят по-високата сума за него. Опаковах го в оригиналния му плик, като сверих кодовете на залепения стикер,  бяха различни.

# 103
Аз имам купони.

Но миналата година покрай шести имаше намаления.

# 104
  • Русе
Здравейте, имам въпрос към по-запознатите-изтървала съм срока от 100дни, а искам да върна продукт / пазя товарителницата за връщане/, мога ли да го върна в този случай?

Общи условия

Активация на акаунт