Пазаруване от about you - тема 32

• 71 618
  • 751
  •   1
Отговори
# 345
  • Сливен
15YOANA валиден

IVOMILA15 валиден

TEYA15 валиден

YASMIN15 валиден

Gala15  от 16.09
MON15  от 16.09

GABIS15 от 24.09

# 346
Аз май ще се откажа от зимно яке с пухове-мухове. Това, за което мрънках миналата седмица, че ми го взеха под носа и го има в БС на двойна цена, добре направих, че не се набутах да го поръчам от там. В АЮ беше презентирано като зимно. Хубаво, че рускините са дали в някакъв техен сайт на какво мяза. Зимно друг път. Преходно си е.

Снимка от АЮ
Скрит текст:

Реални снимки
Скрит текст:

# 347
Едно време пишеха грамажа на пуха.Имам 2 якета на Найк терма фит с 500 грама пух.Много леки и много топлят.С прането ми е само проблема.Започва се едно чепкане.

# 348
А, ще дойдеш на моята..Аеро Grinning
Все тънкяжи ми се струват...

Зимно - Коджака Stuck Out Tongue Winking Eye

# 349
Maya Zhelyazkova, а презентабельно /представително/ ли изглежда? Grinning
Oх, много се смях на непрезентабельно, което вероятно е от presentable.

teta75, абонирала съм се за едно аз и чакам намаление.

# 350
Аеро, недей го подценява, 100% пух е. Това, че не е обемно не значи, че няма да топли.
Аз вчера мерих точно този модел и цвят Khujo
https://m.aboutyou.bg/p/khujo/zimno-palto-soulani2-11419778?utm_ … _campaign=product
Хубава изработка, но до там. Да оставим настрана факта, че приличах на спален чувал, това яке тежи наистина много. Качулката е твърде дълбока и силно ограничава периферното зрение. Няма да си го причиня, особено когато човек свикне да носи лека връхна дреха.
Мая, колкото по-ситно оребрено е едно пухено яке, толкова е по-лесно за поддръжка/сушене.
Големия син има това Forclaz от Декатлон с лепени шевове. Якето е супер, обаче изисква поне 4 цикъла в сушилнята.

ММ е със същата марка и след първия цикъл излиза сухо и във форма. Не е тънко.

Аз пък съм в чуденка за бежовото Colmar. Не е вталено, а тайорно, което е различно и при тази дължина дава една ширина  точно около талията, което не ми допада особено. То не е точно ширина, а по-скоро стои като круша погледнато отпред.

# 351
На мен лично червеното ми харесваше доста повече от това бежаво.
Моделът е супер обикновен на тоя типаж якета, всяка втора жена е с такова, нищо че е с вата, не с пух, но външно все тая...
Червеното го отличаваше именно цветът и лъскавото...

# 352
Maya Zhelyazkova, а презентабельно /представително/ ли изглежда? Grinning
Oх, много се смях на непрезентабельно, което вероятно е от presentable.

teta75, абонирала съм се за едно аз и чакам намаление.

Моите са стар модел и вече не се произвеждат.Леко вталени са,което ми харесва.Сега моделите им  over size и стоят като чувал.Това върнах юни месец.Взех го на добра цена 90 лева,но размер L,стана на брат ми ,който носи от мъжкото XL.Беше като чувал.   

# 353
Тета, червеното още е при мен. Притеснява ме как ще го суша като го дават неподходящо за сушилня. И по- скоро лицевия плат. Ако някой има от подобен плат и го е врътнал в сушилня нека сподели. И още съм ядосана на АЮ. Накрая ще събера партакешите и ще им върна всичко, не, че ще им накривя шапката.
Скрит текст:

Иначе си купих и шапка за бежовото... 😂

# 354
А бе на това пишеше 70% Пух, 30% Полиестер - PES, но и двата други коментара бяха, че ставало "за това време", а бяха оставени март и април. Хич не съм склонна да експериментирам. Аз днес сутринта щях да умра от студ. Краката ми още са лед, а съм с кецове. И ще ми е така студено до м. май.

Maya Zhelyazkova, значи определено не е за мен.

# 355
Mimoza, имам подобен модел яке вече 2-ро, не съм го пускала в сушилната, пера го в пералнята и центрафугирам, след това на закачалка.  Аз съм много доволна, тази материя не пропуска дъжд и вятър и доста топли. Но това е мое мнение, свят шарен Simple Smile

# 356
Да, от дъжд и вятър ще пази - подразбира се предвид материята. Но ако ще трябва да го суша с дни...
Може и да го рискувам на някоя щадяща програма /ако го задържа/. Не вярвам да се стопи. Самата сушилня при въртенето си ги разпухва и за мен е идеалната опция.

# 357
Като сте на тема пух, я кажете на каква програма сушите и колко като време отнема.

# 358
Слагам автоматична. Не знам колко време, сушилнята сама решава.
П.п.  От 14 г. имам едно пухено, което не свалям. Купувам друго, нося 2-3 пъти и пак това.. И понеже е светло... пера яко. Най-важното е да не се слагат омекотители. На него си пише, всъщност.
Излиза плоско, като изляза навън в студа - бухва.

# 359
Да, от дъжд и вятър ще пази - подразбира се предвид материята. Но ако ще трябва да го суша с дни...
Може и да го рискувам на някоя щадяща програма /ако го задържа/. Не вярвам да се стопи. Самата сушилня при въртенето си ги разпухва и за мен е идеалната опция.

На мен зимни ми съхнат за ден-два на климатик в хола.

А ако сложиш топките по время на прането, без сушилня после..няма ли да се понабухи Thinking

Общи условия

Активация на акаунт