Пазаруване от about you - тема 32

• 71 602
  • 751
  •   1
Отговори
# 360
Като сте на тема пух, я кажете на каква програма сушите и колко като време отнема.
Пера на програма за вълна /ако няма такава, то еквивалент на ръчно пране/. Центрофугата на тази програма е 800 оборота. Като свърши пускам само центрофуга на 1400 об.
Суша на програма Feinwasche /фино / деликатно пране/. Времетраенето е относително за всяка сушилня. Моята е Miele и го върти около 30-40мин. Не съм засичала точно. Ако преценя пускам втори път, като времето естествено се скъсява, а понякога я спирам преждевременно при последния цикъл. Както казах по- горе това зависи и от самото яке. Топки имам, но вече не използвам. С тях и без тях излизат еднакво и предпочитам да си спестя тракането им и в двата уреда.
А бе на това пишеше 70% Пух, 30% Полиестер - PES
Аеро, тук пише, че е 100% пух пълнежа.
https://www.zalando.ie/bogner-fire-ice-down-jacket-dunkelblau-f2221u00n-k11.html

Последна редакция: пн, 16 сеп 2024, 15:35 от •mimoza•

# 361
за якето, последната центрафуга минавам на 1400 оборота, както казах после на закачалка и на другия ден е сухо, не съм пробвала в сушилната, все пак е по различна материя

# 362
Попаднах на тази статия, ако си го оставя, смятам да се доверя на моята Милка Simple Smile, която до сега не ме е предавала на пух, коприна и лен на деликатната програма.
https://mallofnorway.com/how-to-properly-wash-and-take-care-of-down-jackets/
Мисля, че производителя винаги се презастрахова. Ще стане ясно 😃

# 363
В АЮ и БС пише и на двете места каквото аз бях написала за пълнежа.

Как да е, мисля филмите да ги карам един по един. Сега на ред е друг фиУм. Да видим там какво ще излезе. Харесах си преди време кецове, но скъпи /по моя преценка/. Естествено взеха ги. После върнаха /неясно по каква причина/. Едни единствени за всички пазари бяха. И бях си обещала, ако ги намалят на 70% да си ги поръчам. Ама седяха на 22% само. И изведнъж като обяснявах на Блу скай как да си поръчва от Германия се сетих, че не съм ги гледала в немското АЮ. Ауууууууу, а те там на -70. Ударих им още 15% за първа поръчка и сега да видим какво ще дойде. Като се сетя за якето и роклята, ако е друго какво го прайвам?
https://www.aboutyou.bg/p/the-kooples/visoki-maratonki-8038027

# 364
1. Предявяваш рекламация със снимков материал, връщат ти парите, не си искат артикула обратно /щото за кво им е или бълха ги ухапала/.
2. Молиш се това, което си получила поне да ти стане, за да е пълен кефа
Незнам, наистина 😂

# 365
Две предходни поръчки имам от там. Всичко беше наред. Дано и сега е. Утре трябва да е в офиса на спедитора. Дано не закъснеят и успея да хвана утрешния курс към Бг.

Едвам се въздържах да не взема и това, защото не ми се регистрира трети път там за купон за нов клиент. С още 15% надолу цената ставаше доста приятна. Ама устисках, де. Не поръчах. Ако тук го намалят, тогава.
https://en.aboutyou.de/p/freaky-nation/between-season-jacket-14392917

# 366
И това лЯлЯво с какво ще го носиш? После ще му търсиш кецки и айде пак в порочния кръг. И ти почваш да поддаваш на цените!  Якета ли нямаш, а? Отвори шкафа и брой 😱 Повече от 3 не ти трябват - от опит го казвам 😜🤣
Иначе, якето е симпатично 😉

Последна редакция: пн, 16 сеп 2024, 22:13 от •mimoza•

# 367
Обратното. Кецове имам 2 чифта такъв цвят. Яке нямам, якеее Laughing

То па щото боса съм тръгнала, че да си поръчвам обувки чак от там.

# 368
  • гр. София
Извинявам се за спама, но не мога да не споделя:

https://m.aboutyou.bg/p/gcds/kasi-botushi-morso-20055553

# 369
Ааааааа ти защото не си им виждала една мъжка жилетка на тези. Да видим дали я има още.

Уф, изкупили са я. Ако не се лъжа беше към 2000

Скрит текст:

Последна редакция: вт, 17 сеп 2024, 13:15 от AeroJ

# 370
  • гр. София
Хахахаха, виждала съм я 🤣🤣🤣
Заплашвах мъж ми, че ще му я купя 🤣🤣🤣

# 371
Пуснаха
Времето е пари - спести сега до 20% с твоя купон! ⏱️💸
Отстъпката намалява с 1% всеки час! Само до 22:00 часа.

Последна редакция: вт, 17 сеп 2024, 17:23 от AeroJ

# 372
В моите любими всичко е +165%, та 20% на тези цени са 😂😂😂
Черните криви боти отпътуваха обратно днес. Бях си казала, че компромиси няма да правя и не знам защо ги мислих толкова време. Всъщност знам - за да не ми изпратят същите в случай, че ги поръчам. Писах им отново преди 3 дни за код, като съм им пратила снимки още като ги получих. Моя номер си стои наличен, но ни вест, ни кост от код отново. Няма да им се моля. Писна ми да затварям пари за дефектни стоки.
Нищо няма да поръчам, не и на тези цени.
Пп. Утре вероятно ще замине и едно от якетата /ако не и двете/.

Последна редакция: вт, 17 сеп 2024, 18:15 от •mimoza•

# 373
Никакъв купон не виждам. Не знам къде са го пуснали и какво...

# 374
Има някакви бъгове и от време на време изчезва. И в немското АЮ беше се махнало и при нас, после пак се появи.

Пак по същият начин е и в приложението. Синя лента има.

Скрит текст:

Последна редакция: вт, 17 сеп 2024, 18:32 от AeroJ

Общи условия

Активация на акаунт