Пазаруване от about you - тема 32

• 71 563
  • 751
  •   1
Отговори
# 540
Да, то беше много странно тогава. И аз го забелязах. Имаше само 37, малко след това изчезна, но за сметка на това се появи 41, а преди това нямаше. Може тогава да са връщали количества и то отнема време системата цялостно да се ъпдейтне и да го покаже в търсачката.
И при абониране за наличност е така. Гледам появява се нещо в любими от изчерпаните, а имейла, че пак се е налично е след 2-3 часа.

Мимоза, едното е, че редовно си "прибират" неща и после ги връщат. Другото е, че някои артикули единични бройки останали се  пускат за абсолютно всички държави общо, независимо кой склад ги обслужва, а на друго място се намалят точно те. Моите немски кецове бяха едни единствени. При нас бяха на -20, при тях на -70.

# 541
Аз съм горда със себе си, повече от месец не съм пазарувала от сайта и дори не разглеждам.
Завчера синко получи един екип Nike, Tech Fleece, скъпичък, обаче има няколко такива и са много качествени и стоят добре.

# 542
Здравейте,
За първи път поръчах миналата седмица и чакам с нетърпение утре да си получа поръчката! Та да имам време ако нещо не е ок, да връщам и взимам нови, че ми трябва тоалет за повод след 2 седмици.

Надявам се да съм улучила размерите. Отговарят ли си? Става въпрос за рокли.. излезе ми размер 36, височина 167, 55кг, ..

Друго чудене имам и за цветове.. Поръчах цвят пепел от рози, а и днес гледах други.. розе, бледо розов, пепел от рози.. всички изглеждат съвсем близко светло розови, но никоя до представата ми за пепел от рози..

Сега ми се появи и една дълга рокля, но всички дълги гледам, че май ще се влачат. На всички моделите са мин.177 см високи с моя номер и на токчета..аз нося само равни обувки.

Ще се радвам на коментари на "по опитните " Simple Smile

# 543
  • София
За размерите - зависи от марка, кройка, модел. Някои съм 36, други 38 (предимно), трети 40, не винаги ми познава сайтът кое ще ми е ок и гледам отзиви. Аз съм 167, 60кг, но тук и телосложението е важно. За дължината пак бих казала същото. Имам няколко официални неща и само един гащеризон на WalG ми е по-дълъг крачол. За цветовете - ми пак същото. Фирмата като е писала пепел от рози, за нея това. На Guess и на Tommy например може да има разлика в нюанса, но и двете неща да се водят този цвят. Няма как универсално да се дадат отговори на въпросите ви.

Не очаквайте до 2 седмици да успее да дойде поръчка според мен. Аз поръчах днес и ми дава, че след 15.10 ще идва, заради кампанията сега. Като знам последните пъти как са ми идвали поръчките, преди 20.10 не очаквам да получа известие.

# 544
Зависи от марката. Питайте конкретно за която сте поръчали. Някои марки са си по принцип уголемени - Вила, QS. Умалените са по-малко, да не кажа никак. Повечето си отговарят. Сега за дължината ... само, ако някой е поръчвал конкретния модел може да каже. Пък и да каже то ще е според неговата височина.

# 545
Благодаря за бързите отговори. На Vila са роклите.. Та проба/грешка ще започна да свиквам. Ще се зарибя и аз. Много е удобно да може да разглеждаш стотици модели. Нямам никаква възможност и желание да обикалям по магазините..

# 546
Ми ... голяма ще дойде май. Ако от друго вземате 36, на Вила трябва 34 да се поръчва. Докато свикнете с марките, а и сте обвързана със срок е по-удачно да се поръчват 2 съседни номера и после да се връща.

# 547
Ами аз хич не си знам номера по тази номерация. Иначе обикновено нося S блузи, панталони М.
Но по-елегантната роклята си има специфична кройка..
За 34 номер съвсем и не си помислих, че съм..
Ще видя и ще действам бързо..

# 548
  • Пловдив
Записах се с колан, друго не ми трябва.

# 549
Само зимни ботуши за децата ако се появи нещо изгодно.
С нищо не могат да ме привлекат за момента, не само тук.
И понеже все се  оплакваме в темата от зле пробвани/ носени стоки и ония от best secret вече ми влизат в списъка, после и на тях мятам обратно.

# 550
  • Somewhere far away
На марико нещата отговарят ли си ?
 - пише че моят размер е С според сайта, но аз съм по скоро между с и м ,  и предпочитам М особено за връхни дрехи.
някой ако има ей такова , може ли да сподели?

https://www.aboutyou.bg/p/marikoo/zimno-palto-maikoo-4465394
[/quote
хайде да се повторя,  че никой не ми отговори

# 551
  • Сливен
вземи си М,но първо виж на сайта на навахо,там има размери на почти всички якета.

# 552
аз какви ли не боти и ботуши поръчвах за широк крак и все са ми тесни. ще съм благодарна за препоръки!

# 553
Довечера ССС имат в 22 часа акция -30. Техните модели са широки, вече напълних кошницата с три модела боти.
И се изложих , поръчах една черна рокля от  АЮ, бяха я препоръчали в бежово. Като дойде , ще дам отзив.

Последна редакция: чт, 03 окт 2024, 15:27 от Mateah

# 554
Довечера ССС имат в 22 часа акция -30. Техните модели са широки, вече напълних кошницата с три модела боти.
И се изложих , поръчах една черна рокля от  АЮ, бяха я препоръчали в бежово. Като дойде , ще дам отзив.

Извинявам се за спама, но дали ще хваща и намалени в ССС? Не намерих инфо.

Общи условия

Активация на акаунт