Обрив/петна по кожата - не знаят от какво е

• 497
  • 6
  •   1
Отговори

Здравейте, свекърът ми е в болницата в Бургас, от 3 дни е там, има някакъв обрив/петна по кожата, който се влошава с всеки ден. Ехограф е правен на бял и черен дроб. Подуто гърло, не може да яде и да пие. Взети са кръвни проби и чакаме. Това чакане и не споделяне на информация е убийствено, и е много странно че казват че е шарка, друг лекар казва че не е . Вижте снимката и някой ако е изпадал я такава ситуация или техен близък, да сподели. Благодаря

# 1
  • София
Прилича на странична реакция на лекарствен продукт... Някакво лекарство да е започнал? До десетина - 15 дни преди да му излезе тоя обрив?

# 2
Прилича на странична реакция на лекарствен продукт... Някакво лекарство да е започнал? До десетина - 15 дни преди да му излезе тоя обрив?

Здравейте, да. Питахме го, каза че някакво лекарство за кръста е започнал точно преди 2 седмици. Много благодаря, ще се консултираме относно медикаментите, които приема. Чакаме изследванията, кръвните и ще пиша после.

П.с. Това е снимка от преди минути, влошил се е

Последна редакция: пн, 02 сеп 2024, 11:34 от The.moon

# 3
  • София
Като излезе кръвната картина, направете една консултация със специалист. Доказан. Ако не сте от София, може да ползвате платформата за телемедицина, всички именити докита са там...
https://www.healee.com/bg
Прикачвате резултатите от изследванията, снимките на кожната реакция, плащате консултацията и ще имате помощ навреме. (Изглежда сериозно)

# 4
Научих, когато човек има спешен проблем и нямаш час при доктор, не те приема. И тогава се чудиш при кого да се обърнеш, като ти трябва доктор спешно. Всички искат да имаш записан час при тях.

# 5
Много влошено изглежда на втората снимка? Какво показаха кръвните изследвания?
Ако е спрял лекарството, което пие, би трябвало обривът да намалява, а той много се засилва.
На мен първата ми мисъл беше, че е шарка, понеже добре се вижда как е около лимфните възли на шията.

# 6
Според мен е хематологичен проблем от лекарството. Вижте листовката и страничните действия на приетото лекарство.
Генерализиран петнист обрив от лекартвен характер

Не пропускайте изследване за Лаймска.

Общи условия

Активация на акаунт