Кралски работи и клюки - септември 2024

• 81 080
  • 997
  •   1
Отговори
# 960
# 961
  • Down south
Булката от последните страници е булка в бяло, но не ме впечатли.
Писахте много и очаквах нещо наистина кралско.
Двете шаферки в люляков  цвят рокли, определено ми харесаха. Ефирни и нежни
.

# 962
  • Някъде там
Воалът на Маргарет е носен и от Мери.
Скрит текст:

Този път роклята на Саса не ми харесва.

Испанците вчера

Обикновено на Вики ми харесват повече вечерните тоалети но тязи рокля е хубава и ѝ стои много добре.
Информационен съвет в
Кралския дворец.

Маделин и Силвия на среща на фондацията им в Ню Йорк.

# 963
Обувките на Маделин хич не ми харесват, а и тя с боти, другата по чехли, а има к даже със сандали, защо е сложила тези груби боти?!

Леонор изглежда напълняла, но пак си е сладка Simple Smile

# 964
Летисия на втора снимка вече изглежда прекалено слаба, преди дни имаше снимка с черен панталон и широка, къса бяла риза, сега на тази с дънките, дали е от самата комбинация на широка горна част и тесен панталон или наистина е отслабнала, но така определено не изглежда добре.На снимката изглежда наполовина на Леонор, а тя не е пълна.

# 965
  • София
Много ми харесва Летисия, дънките ѝ са любимият ми цвят и кройка, само подгъв липсва. Фелипе също е много свеж. Омръзна ми Леонор в униформа, искам да става вече мацка 😁

# 966
  • В полите на Пирин планина
Леонор просто е по-едра от майка си, не че е пълна. Летисия е доста по-фина жена. И слаба.

# 967
И двете дъщери са по-едри. Височината ясно от кой е, дръпнали са от гена на баща си (там по майчина линия (баба им, леля им) не толкова изпити като Летисия).

# 968
В младите си години и Летисия не беше толкова слаба и тренирана. На мен ми изглеждаше много по-красива и здрава. (Под красива нямам предвид, че е била по-млада.)

# 969
Корекциите при нея дадоха едно студено излъчване, което няма какво да омекоти. В този смисъл аз също харесвам стария й мил образ, имаше една доброта в него. Сега е безличие.

# 970
Със същото усещане съм от Рания. Като кукли са, не се хваща емоция при тях.
Да, момичето ми изглежда едро, защото майката в дребна и финна.

# 971
Една от най-най- иконичните визии евър.
Да си припомним едно златно момиче на примиерата на Джеймс Бонд преди 3 години на този ден.

# 972
Със същото усещане съм от Рания. Като кукли са, не се хваща емоция при тях.
Да, момичето ми изглежда едро, защото майката в дребна и финна.
Мери също, от началото на  2024 е доста неестествено опъната.

# 973
Мери наистина е много подпухнала и опъната в последно време, има огромна разлика.

А Рания се опитва да изглежда по-млада от дъщерите си, прекалено е.

# 974
От много време ми прави впечатление, че Ленор си нахлупва много шапките. Гледах когато е с баща си и/или други курсисти особено много си личи. На останалите в униформи се виждат очите и най-вече те могат да виждат, докато на Ленор шапката ѝ все е ужасно надолу. Дори като си изпъне нагоре главата не се виждат добре очите ѝ. Фелипе защо не ѝ е обърнал внимание...

Общи условия

Активация на акаунт