СЕПТЕМВРИйски СПАМ (01.09 - 30.09.2024)

• 4 882
  • 133
  •   1
Отговори
# 15
  • На Марс
Соншонжмон от окяна Simple Smile

# 16
  • София
И от морето. 😀

# 17
Възмутена съм, че не съм поканена

# 18
ядохме, пихме и се веселихме

# 19
....и килограмите свалихме Joy

Добро утро, банда!

Хубаво е като поразхлади и не се чувствам като мекотело! Grinning

Изгорих баницата хъхъхъ

# 20
вие - да, ние - не Imp

# 21
Аз ще се върна в Белгия двойна след толкова ядене. Купих си рокля, жилетка, роза и три пижами, много съм доволна

# 22
Норче, а къде искаш да живееш за в бъдеще?

# 23
Нямам представа, Рейче. Чакам си сега потвърждението за удължаване на командировката с още 2 години, междувременно ще се оглеждам за работа, ако не намеря - сигурно ще се върна, ама кой знае. Хубавото е, че за работата, която ме интересува, мога да кандидатствам и от България, така че избор има. Сега като начало ще търся апартамент наново, за да се преместя обратно в Брюксел. Искам голям партерен с градина Heart

# 24
Норче, а къде те влече? Ти колко време направи там?

# 25
Нямам представа, Рейче. Чакам си сега потвърждението за удължаване на командировката с още 2 години, междувременно ще се оглеждам за работа, ако не намеря - сигурно ще се върна, ама кой знае. Хубавото е, че за работата, която ме интересува, мога да кандидатствам и от България, така че избор има. Сега като начало ще търся апартамент наново, за да се преместя обратно в Брюксел. Искам голям партерен с градина Heart
Ахаа, искаш да имаш посещения от улични котки, нали? Joy

Тя, съдбата си знае работата. Ама ти все пак се оглеждай и за нов Пешо. Wink

Как ви мина срещата, разбрах за йеденето и пиянето, и за веселбата, ама се пак? Колко народ, къде, докога, как. Joy

# 26
Година и половина, още две и половина остават по план. Зависи много какво що, има си конкурси, две други места, където бих работила, ако обявят позиции, демек нищо не знам.

Инче, тук няма улични котки никакви, само избягали, но тях евентуално си ги намират, а аз не съм готова да крада котки все още Joy
Не искам нов Пешо, ще ми трябва време.

Днес цял ден мачках бебета, много милички Heart Eyes

# 27
  • София
Исках да ви пусна снимка от събирането ни с Нора и Бубето, обаче както и да режа снимката, само цици се виждат.
Възмутена съм, че не съм поканена
Ше го накажем, като го взема в Белгия декември, да ни прави коктейли с аперол.

В квартала са изхвърлили една домашна разкошница, бяла, пухкава, обаче добре се адаптира.

# 28
Ама, Дайсче, мислиш ли, че ще отвърлим каквито и да е снимки, еле па таквиз, каквито описваш? Давай ги насам. Grinning

И при нас вчера подхвърлиха едно коте. Доста голямо вече, мяучеше горкото отвреме навреме, ама все пак яде на 2 пъти, видях го. Аз защото храня уличните наоколо - имам си записани за йедене един мъжки /Дебеланчо/, една малка женска късокрачкова котка /лоша, бие се с всички/ и една пухкава сива женска, която идва вече и с двете си пухкави котета. Ох, хубаво ще е да няма бездомни котки и тук, ама хич не е така.

# 29
Наказание е това моето напълняване, превърнала съм се цялата в цици и друго няма Cry
Наздраве ви!

Общи условия

Активация на акаунт