Колко време ви отне за да се пренастроите за нова връзка ?

• 11 190
  • 381
  •   1
Отговори
# 15
Пълно е с 40-годишни ергени? В България? Те или нещо не са у ред, или мама ги дундурка и дори в тези случаи искат да си намерят жена да им роди деца, т.е. таргетът им, ако изобщо имат такъв, е по-млада жена, ако може без чужди деца. Явно в различни реалности живеем

# 16
Убедена съм, че ако някой става, то се усеща. Няма нужда да се чудиш дали интуицията ти не те прекарва, защото тя си мълчи тогава.

# 17
Добре, значи аз познавам извънземни. Отделно не всички мъже търсят жена да им роди дете. Някои си имат, на други не им е приоритет, не са всички изляти под калъп с едни и същи идеи за връзка.

# 18
Здравей! Съжалявам, че бракът е бил неуспешен. И аз като непоправима романтичка ти желая от все сърце да срещнеш любовта. Simple Smile

Според мен ситуацията има две обяснения, които може и да са съвместими:
1) Подсъзнателен страх от мъжете, дали заради отношенията с предишния, дали заради някоя друга важна мъжка фигура. Възможно ли е да се чувстваш някак безсилна пред тях и отхвърлянето с лека ръка да е начин да се защитиш?
2) Характер. Има хора, които са влюбчиви; има и такива, които са по-капризни и трудно си дават сърцето. Преди бившия мъж от кои си била? Но и при двата типа хора, появят ли се чувства, въпросът дали можеш да изтърпиш чуждите особености и привички става излишен. Simple Smile

А може и просто да не си попаднала на мъж, който да събуди желанието в теб, особено ако не си от влюбчивите или си по-специфичен характер. Можеш да си мислиш, че един добър мъж трябва да има X качества, а да видиш звезди, ако срещнеш някой с Y качества. Малко си е до късмет.

Според мен напълно разбираемо и нормално имаш "багаж" от нещастния си брак, но трябва да намериш начин да се освободиш от него, за да не ти тежи и да не се пречка, когато срещнеш Мъжа. Пожелавам ти го!

# 19
  • София
Добре, значи аз познавам извънземни. Отделно не всички мъже търсят жена да им роди дете. Някои си имат, на други не им е приоритет, не са всички изляти под калъп с едни и същи идеи за връзка.

Отделно, това че някой се цели в 10+ години по-млада, не значи, че тези жени имат интерес към него. Та на много мъже 35+ възможностите им са жени нагоре с годините, не надолу. Общо взето накрая всеки се съобразява със собствената си кошница, колкото и да гледа тази на най-вървежните.

# 20
Жената е на 43. Пълно е с 35 и 40 годишни ергени, а те са й таргет. Половината ми приятелки са с по-млади мъже. Добре дошли в реалността.
То е пълно, но въпросът е защо на 35-годишен ерген, ставащ, таргетът ще му е 43-годишна жена с две деца?
Той си има избор от 25-35 годишни неомъжвани.

А до авторката: за мен проблемът е в очакванията ти, не в мъжете. Ако срещаше мъже, които харесваш, но просто не се получава, не те забелязват, или не те искат - тогава бих казал друго. Но жена ако каже - не мога да срещна ни един мъж, който да ме привлече и да не го дисквалифицирам веднага заради някой реален или измислен недостатък, според мен повредата е в твоя телевизор. Трябва просто да свалиш летвата.
Как става това на практика, не знам обаче. Ако не те привлича някой, наистина защо да се насилваш да излизаш с него или да спиш с него? Може пък и по-добре да е сама да си останеш, щом няма достатъчно добри мъже за теб.

# 21
  • Out of the Mix
Жената е на 43. Пълно е с 35 и 40 годишни ергени, а те са й таргет. Половината ми приятелки са с по-млади мъже. Добре дошли в реалността.
Принципно да кажем има такава тенденция.
Имам близко семейство приятели, той е на 40, тя на 45. Но мацката е от много редките изключения - секси миньонче, мега поддържана, безобразен ген и кожа, няма нищо изкуствено по нея, изключително умна, кротка, спокойна, отдадена на дома, мъжа си и детето, децата. Кефят ме. Но са рядкост. Не само това, а на него му роди 3-то преди 4 г., а има още 2 пораснали момичета, станала майка на 20-21.

Не искам никого да обиждам, но много рядко да видя такава жена, и да си кажа "на години е, хм близки до моите, но много ме кефи". Аз съм младолик, всеки ми дава ~30, ранни 30 поне.
Затова харесвам по-млади жени.
Абе, сложно е. Понякога човек се изненадва.

Авторката, не знам какво да ти кажа. Отметнала си фактора дете, вече това не би трябвало да те вълнува и терзае. Можеш да се хванеш със всякакъв, стига да те иска, без значение годините 35-55 да кажем, по-скоро 45-55.
Смятам, че идеализираш мъжа си, гледаш и искаш същото и оттам си объркана. Свикнала си на нещо, с нещо, нямаш опит, база за сравнение. Просто общувай, излизай, и каквото такова.

Ергени и млади мъже повечето биха я използвали само за секс, ако е дашна и добра, готова, но с двете деца трудно ще намира време, дори да има баби налични да ги оставя, разни дупки, промеждутъци и т.н.

Последна редакция: пн, 02 сеп 2024, 17:14 от Revoker

# 22
Наскоро гледах, че някаква наша инфлуенсърка (признавам си, че не съм много запозната) родила. Та жената на почти 35 вече има три деца от предишни два брака, а сега родила четвърто от настоящата си любов, някакво симпатично момче със 7 години по-малък от нея..

Светът е голям и цветен. 🌞
Ама нека не обръщаме И тази тема на redpill, плс.

# 23
Като чуя кротка жена и ме стяга нещо за гърлото.

# 24
  • София
Пак казвам, всичко накрая опира до възможности. На всеки му се иска, ама дали може. Важи и за мъжете и за жените. Много мъже на 40+ една съпруга не са завъдили, но си мислят, че представляват интерес за 20 годишните.

Ревоукър, интересно ми стана, на колко години си?

# 25
  • Out of the Mix
Персона, манджа с грозде е при тази инфлуенсърка. Не я знам коя е, не гледам такива, само казвам. Simple Smile

Лъвица, споделял съм, даже наскоро, нито крия, нито нищо, точно обратното. Wink
Нищо не мисля, виждам, имам очи и сетива, общувам. Точно до възможности опира - физически, интелектуални.
20 годишна, не, бебе ми е, и това наскоро коментирахме, няма да повтарям. Simple Smile

Базила, понеже много се впрягаш и подскачаш на това "кротка", ужилвам те, като го напиша, специално за теб ще поясня какво визирам.
Означава с изключително висока емоционална интелигентност, нисък праг на раздразнение (4-6%), знае как да общува, какво говори, какво не, разграничава, не крещи, врещи, говори спокойно, умерено, общува нормално, зряло, без резки движения и подскачания за щяло и нещяло, знае какво иска, и има абсолютен синхрон с партньора си, разбират се с поглед, не е скандалджийка за щяло и нещяло, в същото време много добре може и поставя всеки на място, когато й се навлезе в личното пространство нежелателно, или някой се отнесе несправедливо.
Не означава без мнение, да мълчи, като пукал, и мъжа й каквото каже да слуша безпрекословно.
Не означава и безхарактерна. Simple Smile

Последна редакция: пн, 02 сеп 2024, 17:44 от Revoker

# 26
  • София
Е тогава кажи де, не съм ти изчела всички мнения и не съм видяла Laughing

# 27
Не знам защо мислиш, че това е емоционална интелигентност. Описаното може и да означава "не ми пука за теб" или "просто съм пън и нищо не ме вълнува".
//
Да се изкажа по темата.
Няма определено време за пренастройка. Зависи от човек, моментното му психическо състояние и с каква интензивност е била последната му връзка. С всеки човек е различно. Може да срещнеш човека и да се отпуснеш, може и да не срещнеш такъв.

# 28
  • Out of the Mix
Лъвица, нетърпеливке, 3-4 г. съм по-голям от теб, но не влизам в "таргета", който е точно твой набор, по възможност ден, час, секунда, иначе "не става" и ти е "дърт". JoyRelieved

Окей, Базила, в случая не се разбираме. Hands Plus1
No Problem.

# 29
  • София
Лъвица, нетърпеливке, 3-4 г. съм по-голям от теб, но не влизам в "таргета", който е точно твой набор, по възможност ден, час, секунда, иначе "не става" и ти е "дърт". JoyRelieved

Окей, Базила, в случая не се разбираме. Hands Plus1
No Problem.

Хаха, еее, Ревоукър, може и малко по-млад де, не съм толкова педантична Grin Но нетърпелива, да Laughing

Общи условия

Активация на акаунт