Колко време ви отне за да се пренастроите за нова връзка ?

• 11 302
  • 381
  •   1
Отговори
# 30
И в тази тема разбираме, че вписващите тук мъже изглеждат 10-15 години по-млади абсолютно всички. Изобщо мъжете по света изглеждат супер яко и техния таргет е между 20 годишна, и 85 годишна, и той не се променя с възрастта им. 😉

# 31
  • София
Жестоката истина е, че басейна за срещи след 40 е пълен с жаби. Ама много жаби.
То не стига, че сме се осмелили да се пуснем в басейна, ами като наскачат тия гадове, просто настава пълна обървация и накрая нищо.

# 32
Персона, манджа с грозде е при тази инфлуенсърка. Не я знам коя е, не гледам такива, само казвам. Simple Smile

Пепито не е ли Grinning

Иначе и моята нещо почва така да я стяга гърлото покрай такива изказвания. Вероятно въображаемите ми ръце, понеже тихичко позеленявам от мисълта за последващите феминистки глупости които ще чуя. It ain't that deep, ladies.

# 33
Жените са живели подтиснати векове наред. Нормално е, сега, като имат най-после свобода,да се възползват от нея на макс. Тва лекуването на родови травми не е шега работа Wink

# 34
  • София
И в тази тема разбираме, че вписващите тук мъже изглеждат 10-15 години по-млади абсолютно всички. Изобщо мъжете по света изглеждат супер яко и техния таргет е между 20 годишна, и 85 годишна, и той не се променя с възрастта им. 😉

Пък какво дирят тука при лелките, мистерия Laughing Но да не им разваляме приказката сега Joy

# 35
Пишат наръчник "как да ни хареса неотразимия" и евентуално безплатни съвети тип ментор как горките лелки да си хванат някой заблудил се.

# 36
Ох, във всяка тема трябва да се обяснява, че никой не е длъжен да търпи смотаняци. Като не можеш да се справиш, не е най-уместното да даваш акъл хората да трайкат, визирайки да трайкат теб конкретно.

# 37
Аз пък сега друго се замислих... Защо трябва да си "даваме време" и то да е някакво определено? Аз имам цялото време на света. Ако се почувствам готова и срещна някой си, ОК. Ако не се, пак е ОК. Защо непременно трябва да има "нова" връзка, следваща връзка? Ми може да няма. И да си напълно ОК с това. Не схващам къв е тоя натиск "ама давай, преодолей го и влизай в друга връзка". Това го чувам от много мои колежки и приятелки и познати... Ма що бе? Що? Ма може пък да не искам, wtf... о, колко лошо ми е, да живея свободна с детето и котката... Малеееее, чакам с нетърпение да дойде някой да ми казва кво да правя Joy в нЕкой друг живот, може би..

# 38
Някои хора са си самодостатъчни, някои искат задължително да има мъж, без значение какъв е.

Щом ти чувстваш, че не искаш на всяка цена да си обвързана и животът ти и така е прекрасен, значи всичко е ок и такива изказвания трябва да ги подминаваш с усмивка. Simple Smile Важното е ти да се чувстваш добре.

# 39
А по средата са жените, които могат да си живеят сами, но срещат някой, с когото се чувстват добре и създават връзка с него. Толкова прости са за мен нещата.

# 40
Не мисля, че въпросът е в самото време. По-скоро в това, че се прави връзка между изтеклото време и неподходящите кандидати - мислиш, че не срещаш 'подходящ', защото е минало малко време и още те държи; един вид изпускаш читави хора. А всъщност нямат нищо общо и просто хората наистина са си неподходящи за теб, нищо повече. Това, че имат доходи и проявяват интерес към теб не е достатъчно да се юрнеш екзалтирано към новата любовна възможност...или поне не би трябвало да е.

# 41
  • Столичанин ама не в повече :D
Здравейте, въпросът ми е за колко време е нормално за да се отпусне човек и да се довери на нова връзка, след дълъг и проблемен брак ? Бях омъжена повече от 15 години имам две пораснали деца. Разведена съм от три години и съм сама. Работата е там че дори не мога да си представя да съм с друг мъж. На всеки случаен мъж който срещна, обикновенно правя моментален разбор и почти автоматично става неподходящ. Не го правя нарочно, това е защитен механизъм разбирам, но какво от това като така или иначе не искам връзка на всяка цена. Но съм на 43 и също не искам да изживея остатъка от живота си сама !! Излизах на няколко срещи насила. Без резултат, дори това ме отчая повече. Просто не проявявам интерес към никой. Дори и само за секс. Не съм била с никой след развода си и не знам ще дойде ли момент в който ще мога да се примиря с нечий особености на характера за да се пречупя и заедно с тях да имаме и хубави моменти. Мисля си че това може би става само когато си на двадесет
Една единствена е причината и това е причината за всички жени, които така и не успяват да си намерят мъж, въпреки десетките изследвания пльоскани редовно тука, че мъжете са повече от жените, тоест според тях жените имат много повече избор от мъжете и въпреки това си стоят сами - нереалните претенции и очаквания заради липсата на адекватна самооценка, при теб не е по-различно. Примерно ако погледнем предпоследното изречение, не се ли замисляш, че ако някой реши да е с теб също ще трябва да се примири с нечий особености на характера за да се пречупи и заедно с тях да има и хубави моменти.

Последна редакция: пн, 02 сеп 2024, 23:47 от jerami

# 42
  • София
Количеството не значи качество, тоест може уж да имаш повече избор, а реално да е по-малко.

# 43
Ден пореден у форума, в който мъж не знае какво е емоция, тръпка, химия, всичко е келепир... 🥱

Едно си баба знае, едно си баба бае.

# 44
  • Столичанин ама не в повече :D
Ами всъщност у тоя форум келепира го гледате вие. Защото и ти обясняваше някъде че мъжът ти бил много търпелив към теб и твоите особености, а не обратното. Wink Само че ти си на 25 без деца, докато авторката е на 43 с деца. Но в тоя форум няма как да давате адекватни съвети защото жените сте френемис. Sunglasses

Общи условия

Активация на акаунт