Мнения за гимназии в Пловдив - 5

• 31 860
  • 557
  •   1
Отговори
# 75
Подгответата (сега 8 клас), винаги са били в общежитието.

# 76
Да разбрахме, когато аз бях подготвителен имахме изпит накрая на годината, писмен и устен, сега май нямат такъв...или аз не съм чула да имат?

# 77
Нямат такъв изпит - нито английските паралелки, нито немските.

# 78
Знаете ли, дали има откъде децата да си купуват нещо за хапване в района на двете езикови гимназии. Не видях нищо наоколо докато бях на родителската и се чудя във вторник да пращам ли храна. 🙂

# 79
Има три лафки в района на училището- сандвичи, пици, бургери, палачинки, баници. Има и някакви йогурти.

# 80
  • Пловдив
Има три лафки в района на училището- сандвичи, пици, бургери, палачинки, баници. Има и някакви йогурти.
Аз видях 2-една до общежитие 1 и една до спирката. Къде е третата?

# 81
  • Майничка
В студентското общежитие, входът е откъм последното общежитие. Там има бургери, принцеси, палачинки, пици на парче, топли напитки и газирани. В лавката до общежитие 1 са печива (банички, гевреци), донъти и опаковани сандвичи (които пак се правят в студентското). Там няма топли и газирани напитки.
На спирката са форнети и "външни" сандвичи.
Имаше и лавка в двора с/у ЕГ Пловдив, не зная дали работи още.
Най-добре да си носят кутия от вкъщи.

# 82
  • Пловдив
Цените са бръснач в тези лавки. Дъщеря ми си носи вода, но като я изпие левче за половин литър. Минимум по 5 лева трябва да имат на ден за вода и нещо свястно за ядене.

# 83
  • Майничка
Dazel, повечето си носят бутилка с филтър и си сипват вода от тоалетните, тя е питейна.

# 84
  • Пловдив
Като споменахте тоалетната- класния каза че  за 6 те класа има само 1 мъжка и 1 женска тоалетна...

# 85
  • Майничка
В смисъл? За общежитията ли става дума?
Да, помещенията са по едно, но с по няколко клетки, мисля.
Но то и в голямата сграда е така - по една тоалетна на етаж, с по няколко клетки.

# 86
  • Пловдив
В смисъл? За общежитията ли става дума?
Да, помещенията са по едно, но с по няколко клетки, мисля.
Но то и в голямата сграда е така - по една тоалетна на етаж, с по няколко клетки.
Да -за общежитие 1. Доколкото аз разбрах са с по 1 клетка. Или аз съм разбрала погрешно...
Те ако са с по няколко клетки,  нямаше да го пиша. Но тогава и класния нямаше да го коментира...

Последна редакция: сб, 14 сеп 2024, 12:58 от budiko

# 87
  • Пловдив
Цените наистина са като....на морето в сезон, да кажем! Моят, който сега завърши, само докато се ориентира в 8 клас купуваше от "студента", както се нарича едното,  след това 4 години носят храна от къщи. По цял ден ядат...Вода си купуваха на стекове по 1.5 и им стоеше в стаята.  Малкият,  който сега стартира, е инструктиран от брат си за цените и носенето на храна.

# 88
Да, тоалетните са по една, една мъжка и една женска. Ужасни са, децата за 10мин няма как да минат всички....както и да е ще се оправи моя. Класните стаи са като от моето време, ама....шанс. За храна моя сигурно ще си носи, доста неща не яде, та е свикнал да носи от вкъщи, сам си приготвя кутията, даже много пъти и на мен слага кутия🙂

# 89
Здравейте! Малко глупав въпрос ,но .... Идваме от друго място и детето ще е в ЕГ"Иван Вазов" . Чудя се какъв тип големина раница да взимаме. Няма да е 8 ми клас така че идея си нямам какво ще ползват като помагала евентуално и тетрадки на физически носител. Ще изчакаме първия учебен ден за разяснения ,но ако някой иска да сподели ще се радвам... Все пак друго е да си с нова раница на първия учебен ден Wink 😉  доколкото са развълнурани тийновете от тази тема ....
Успешна учебна година за всички!

Общи условия

Активация на акаунт