Мнения за гимназии в Пловдив - 5

• 31 873
  • 557
  •   1
Отговори
# 105
  • Пловдив
GoSSipSs честит да ти е рожденика! Здраве и успехи! 💐💐💐
И моя се оплака от малките стаи в основната сграда! Хубаво е, че сега цяла година ще са в общежитията, после, каквото такова 🙂!

# 106
После ще търчат с раниците на гърба между общежитията и основната сграда, но имало все пак шкафчета и ако получат ключове, може да си оставят след 3. час каквото не им трябва за последните 4 часа и после преди да си тръгнат да си го вземат. От 9. клас се обикаля по кабинети като СТЕМ центърът е в едното общежитие (билогия, химия и физика са там), а другите предмети са в основната сграда. За 10 мин. голямо тичане ще пада.

Последна редакция: вт, 17 сеп 2024, 19:05 от AsitaNew

# 107
Благодаря ви, рожденикът днес е щастлив, харесал е класа, намерил е много нови приятели. Много е доволен, вече не го интересува ни класните стаи, ни тоалетните, думите му бяха 'нищо, че са отвратителни и малки'. Дано да му харесва все така. Иначе днес на РД писа домашни, думи, в тетрадката речник има още какво да се желае, той има да наваксва другите с езика определено, но ще се справи.
Дано всички деца да са доволни.

# 108
  • Пловдив
И моя осмокласник е щастлив с класа в ЕГ, класната вчера където е видяла дума им и е записала, та снощи доста писа, включила е на пета скорост още първия ден, няма постепенно навлизане в езика, след филмовия маратон наборът се сблъска челно с английския език Stuck Out Tongue Winking Eye. Явно за това поколение този подход е по-успешен.
Хареса ми и това, че са им събирали телефоните преди часа.
Чакам днес да ми разкаже за втората учителка по английски. Каката се оплакваше, че  с тях въобще не е можела да се оправя в дванадесети клас, защото била само 3-4 години по-голяма от тях.
Имали са и математика, много съм доволна, защото дисциплината е била на ниво, правили са преговор, но въобще не е позволила приказки.

# 109
Моя е харесал младата учителка, вика тя е 2-3години по-голяма от мен 🤣🤣🤣🤣🤣🤣

# 110
  • Пловдив
И моя осмокласник е щастлив с класа в ЕГ, класната вчера където е видяла дума им и е записала, та снощи доста писа, включила е на пета скорост още първия ден, няма постепенно навлизане в езика, след филмовия маратон наборът се сблъска челно с английския език Stuck Out Tongue Winking Eye. Явно за това поколение този подход е по-успешен.
Хареса ми и това, че са им събирали телефоните преди часа.
Чакам днес да ми разкаже за втората учителка по английски. Каката се оплакваше, че  с тях въобще не е можела да се оправя в дванадесети клас, защото била само 3-4 години по-голяма от тях.
Имали са и математика, много съм доволна, защото дисциплината е била на ниво, правили са преговор, но въобще не е позволила приказки.
Тази втора учителка по английски- по ИУЧ ли е? Една и съща ли е на различните класове?
По мат и бел едни и същи учители ли са на 8те класове или различни?

И в нашия клас телефоните се оставят на определено за целта място.

Последна редакция: чт, 19 сеп 2024, 09:18 от budiko

# 111
  • Пловдив
Да, по ИУЧ е, на нас ни е В. Иванова. И по БЕЛ много я харесваме.

# 112
По БЕЛ и моя много е харесал госпожата, след като за пръв път в живота си няма един тон домашна по БЕЛ госпожата е ТОП! Друга като нея няма. По математика същото.

# 113
  • Пловдив
Някой има ли дете в 8з в английската?

# 114
  • Пловдив
Да, ние.

# 115
  • Пловдив
И ние

# 116
# 117
  • Пловдив
Това все пак е езикова гимназия,а не някаква квартална. Нормално е нивото да е високо и изискванията да са сериозни. В началото на всички им е трудно,валят двойки след двойки,но след това нещата се оправят. Естествено,че има учене. На края на 8 клас трябва да са започнали ниво В1.
Изисква се съсредоточаване и учене,а не липса на мотивация.
Моята дъщеря е в ЕГИВ и там положението беше същото в 8 клас -едва завърши с 3 за годината. Сега е 11 и започнаха да учат и с немец,което също е трудно.
Важното е да не се отчайват децата. Ние се примирихме,че нашата няма да научи немски,защото не е нейния език,въпреки че тя си го избра. Но какво от това-пак че стане човек от нея и ще си намери пътя в живота.

# 118
  • Пловдив
Г-жа Спасова е най-добрата в 8-ми клас по немски, няма няма да коментирам колко в следващите курсове  ходят при нея на частни уроци. Радвай се, че си при нея, накрая, ако положиш усилия ще бъдеш с В1. Нали затова си записал немски да го научиш, само с компютърни игри и телефон не става. Език се учи с писане на думи.

# 119
  • Пловдив
Разбирам го, детето. Напълно. И защо трябва да се ходи на частни уроци по език след като си в езикова гимназия. Или там, на уроците, подходът е различен от хамалско писане на думи? Оф, пак ще се ядосам. 😂  Моя много близка търси връзки да премести детето си, от тази госпожа, миналата година. Успя. Синът на моя приятелка е C1 от ЕГИВ и без въпросната госпожа. Не е фактор само учителят, но аз подобен подход смятам за остарял и непригоден в научаването на език. Имам пример от дъщеря ми. Нито английски учеше така, нито сега испанския. Спокойна учебна година. Омммм. Моето каза, че за това висене на задника до 15.30 днес и утре ще го разхожда и хукна, буквално. Нито я спрях, нито настоявах да учи......Така че спокойно gosho. 👍
P.P. А ако запомняш думата от 10 записа, пак ли трябва да я пишеш 40 пъти? И защо? Няма ли по-ефективен начин на проверка кой какво е запомнил от това да проверяваш тетрадки.....

Общи условия

Активация на акаунт