Мнения за гимназии в Пловдив - 5

• 26 489
  • 478
  •   2
Отговори
# 450
  • Майничка
Намясто ще има.

# 451
И аз очаквах по-рано да пратят информация кой ученик в коя паралелка ще е, но...
Иначе:
За класовете VIII a – VIII г (предполагам немските) мястото на правеждане на срещата е Общежитие 2,
а за класовете VIII д – VIII к (явно английските) – Общежитие 1.

# 452
А това е за родителската среща на Руската (ЕГ Иван Вазов)

УВАЖАЕМИ РОДИТЕЛИ НА ОСМОКЛАСНИЦИ,
На 11.09.2025 г. /четвъртък/, в сградата на гимназията, от 18.00 ч. ще се проведе родителска среща, на която ще се запознаете с:
– класните ръководители на децата Ви;
– организацията на учебния процес през учебната година;
– Правилника за дейността на Езикова гимназия „Иван Вазов“ и други документи, свързани с осигуряването на оптимални условия за протичане на учебния процес;

Очакваме ви в Езикова гимназия „Иван Вазов“ – град Пловдив!

Информация за списъците на паралелките и кабинетите, в които ще се проведе родителската среща, ще получите на 11.09.2025 г. на място.

# 453
Ето линк за разпределението на осмокласниците в ЕГ Пловдив: http://www.eg-plovdiv.com/upload/89335112-----VIII----2025-2026-..pdf

# 454
Ето линк за разпределението на осмокласниците в ЕГ Пловдив: http://www.eg-plovdiv.com/upload/89335112-----VIII----2025-2026-..pdf
Оо, много благодаря Simple Smile

# 455
В ЕГ „Пловдив“ излязоха и списъците с деца по паралелки. Отидете в секция „Новини“.

# 456
  • ПЛОВДИВ
Има вече списъците на класовете и класните ръководители, и родителските срещи за ЕГ Пловдив

# 457
А къде е съобщението за РС за ЕГ Пловдив? Не намирам и в школото няма нищо още....

# 458
  • Пловдив
А къде е съобщението за РС за ЕГ Пловдив? Не намирам и в школото няма нищо още....
Предстоящите по-скоро касаят новите ученици.

# 459
  • Пловдив
Някакви новини кой ще изтегли късата клечка с шантавия миналогодишен график. Готови ли са общежитията на ЕГ "Иван Вазов".

# 460
  • Пловдив
Някакви новини кой ще изтегли късата клечка с шантавия миналогодишен график. Готови ли са общежитията на ЕГ "Иван Вазов".

Доколкото разбрах все още не са готови, поне не и за началото на учебната година.

Иначе и за ЕГ"Иван Вазов" родиталската среща е само за осмокласниците. За останалите авно ще е на по-късен етап. Запознатите да пишат какви са традициите там в горен курс.

# 461
  • Пловдив
Миналата година, за 10 клас, нямаше родителска среща. Може би предвид учебния график, спасиха учителите от родителите. 🤣 То, учителите, не са виновни, но те са на фронтовата линия. Поставиха децата пред свършен факт и родителите попсувахме, па спряхме. Децата и те псуваха, ама на ум. 😜 Съпругът ми ходи на родителски срещи. Аз нямам нерви за такива мероприятия. В горен курс е обичайното, четат се правилници, попълват се списъци.....

# 462
Аз изобщо не горя от желание за РС, просто, ако има трябва да се иде, та да не пропусна. Иначе знам, че и в Школкото ще пишат, ама да си наредя графика, ако има обявена.

# 463
Преименувайте я тази тема на ЕГ и ЕГИВ , само това се коментира ! Само това ли са училищата в Пловдив ?

# 464
  • Пловдив
Кой забранява да се пише и за други училища? Пишете. Питайте. Но при условие, че моето дете учи в ЕГИВ само да там мога да дам информация и съответно това ме интересува.

Общи условия

Активация на акаунт