Мнения за гимназии в Пловдив - 5

• 33 593
  • 576
  •   1
Отговори
# 570
  • пловдив
Много благодаря , изключително полезна информация.

# 571
От Образователни технологии: За записване ни посетете в офиса на ул. "Богомил" 31 всеки делничен ден без сряда от 10:00 до 17:00 часа.За въпроси може да се свържете с нас на телефон 088 735 3298. Цената е 25 евро   за един предмет .
Изпитните варианти са съобразени с изискванията на МОН . Проверката на знанията ще бъде съпроводена от подробен коментар на допуснатите грешки , пояснение на правилните отговори и ориентация за проблемните места в подготовката .
Очакваме Ви! 🙂

# 572
Бях питала преди време, но пак да питам, може да са се включили нови съфорумници. Какво е мнението за Френската гимназия? Според голямата ми дъщеря се носели легенди за различни субстанции и че изобщо не била за предпочитане. Та се чудим със седмокласничката дали да я включваме изобщо в списъка.

# 573
Не е по-различна в това отношение от всяка друга гимназия.
И аз разпитвах миналата учебна година, общо взето всички споделиха същото.
Относно нивото на обучение положението е "който иска, ще научи; който не иска, няма да му дават много зор".

# 574
  • Пловдив
Проблемът на френската е, че голяма част от учениците са там, защото за там им стига балът, а не защото искат да научат френски. Френският не е лесен за учене. Попадайки сред немотивирани съученици нещата стават сложни. Това за първи език френски
Туй за субстанциите ще го чуете за всички гимназии.

# 575
  • Пловдив
+1 за коментара на Дунди и това е така още от 90-те години. Като не ти стига за другите две езикови, отиваш във ФЕГ, ако искаш да се хвлиш, че си приет в езикова гимназия. Това за субстанциите си е много стара легенда - пак от преди 30 и повече години.

# 576
  • Пловдив
Бях питала преди време, но пак да питам, може да са се включили нови съфорумници. Какво е мнението за Френската гимназия? Според голямата ми дъщеря се носели легенди за различни субстанции и че изобщо не била за предпочитане. Та се чудим със седмокласничката дали да я включваме изобщо в списъка.
С моята седмокласничка ФЕГ не ни е в полезрението,но ако има промяна в ДПП
да орежат езиците извън езиковите гимназии нищо чудно да има повече интерес към училището.

Общи условия

Активация на акаунт