На море в България 2025 г.

• 57 101
  • 654
  •   2
Отговори
# 405
  • Русе
Някой случайно вече да може да сподели цените на чадър/шезлонг на Силистар? Hug
Някъде във Фейсбук в ахтополската група ми се мерна, че са 10,00 лева.

# 406
  • В.Търново
Наистина ли е такива морето в момента в Слънчев бряг ?!!дали има шанс да се оправи за 4-5 дни ?Simple Smile
Вчера даваха репортаж от Сл.Бряг в сутрешния блок на Нова ТВ. Да, казаха за датите около 2-3 юли, че е било така, сега е добре морето, няма такива количества водорасли. Grinning

# 407
Някой случайно вече да може да сподели цените на чадър/шезлонг на Силистар? Hug
Инфо от днес. 20лв комплект чадър и 2 шезлонга, 60 шатра.
Цените на заведението естествено са интересни 😃 картофи 11, със сирене 13. Кюфте 5, цацата 13 и беше гадна, фрапе 8, като млякото в него не се усеща 😀
На Бутамята комплекта е 30лв. Всичко по 5-даже и дървената масичка е 5 😄а шезлонгите са с матрак/шалте,което също е 5лв, но май бе може без него, абе стараят се😄

# 408
Наистина ли е такива морето в момента в Слънчев бряг ?!!дали има шанс да се оправи за 4-5 дни ?Simple Smile
Вчера даваха репортаж от Сл.Бряг в сутрешния блок на Нова ТВ. Да, казаха за датите около 2-3 юли, че е било така, сега е добре морето, няма такива количества водорасли. Grinning
Аз пак казвам, че около 2-3-4 юли в района на Маджестик и Хелена и Дриймс не е имало такива водорасли, да не кажа никакви.

# 409
Здравейте !
Как върви чадър и шезлонг на плажа във Равда.
Много благодаря!

# 410
  • моята мила родна страна
Има ли някой в момента около Бургас? Дали е спаднала температурата на водата, има ли вълни след вчерашните ветрове? (днес четох, около Варна водата е с около 10 градуса по-студена).
Пътуваме утре и съм леко притеснена.

# 411
# 412
  • моята мила родна страна
Публикациите от днес съм ги изчела, питах за лични наблюдения.

# 413
  • София
В Обзор днес е по-студена от вчера.

# 414
Плаж ММЦ водата е топла, с леки вълни,но като излезеш духа и е по-хладно. Мисля че вече се поуспокои вятъра, поне в Ахтопол и Китен

# 415
Здравейте, някой може ли да сподели цените по заведенията в Равда? И къде готвят вкусно, в кои заведения е препоръчително човек да хапне на поносими цени?

# 416
  • Най-накрая на безкрая
Здравейте, как бихте реагирали на следната ситуация: наемате апартамент на морето за седмица. На 2рия ден установявате, че има дървеници. Даже са ви понахапали. Ще останете ли, при положение, че в сезон е трудно да намерите друго място?

# 417
Здравейте, как бихте реагирали на следната ситуация: наемате апартамент на морето за седмица. На 2рия ден установявате, че има дървеници. Даже са ви понахапали. Ще останете ли, при положение, че в сезон е трудно да намерите друго място?

Очакваш ние да ти кажем да останеш или не в този апартамент?
Обади се на собственика и разговаряй с него.

# 418
  • София
Не.
Внимавайте да не ги пренесете с дрехите и багажите у вас, че няма оттърване после.

# 419
Не бих останала!!
Чак пък трудно да се намират хотели...не мисля.

Общи условия

Активация на акаунт