Кой бихте избрали?

• 15 825
  • 485
  •   1
Отговори
# 315
  • Paris, France
Китайска капка, от много чудене и маене ще си тръгнат и двамата. Вярваш в зодии, Везни си. И аз съм Везни. С мъж Везни нищо не се получи, а сме били много влюбени един в друг. Само дето като ми хванеше ръката, аз се дърпах свенливо и така с години.

Не вярвам в зодии, но виждам някои общи черти между мъжете Овни, които познавам. Овен ако те иска, през огън ще мине. Е, после може да не ти се обади повече. Не си пасвам с Овни. В челната десятка на най-интелигентните мъже, които познавам, повечето са Овни. Обаче с жените те действат с размах и май не са верни или не за дълго. Но пък защо да не пробваш?

Мъжът ми е Дева, ха ха. И мъжете дева са напористи ако наистина те искат, обаче са постоянни, много верни и скучно ригидни. Имат неприятната черта да са болезнено грижовни, към жена, към децата си, към непознати. Писа, че багеристът защитавал дебелака. Достойно поведение, но може да започне да те влачи навсякъде когато излиза с дебелаци, депресари, хронично болни, рогоносци и инвалиди. Везната иска красота и хармония.

Реши се най-накрая и пробвай багериста! Само му обясни, че не желаеш обвързване! Те уважават чуждите намерения и желания. Ако се получи - супер. Ако не се получи, пробвай преподавателя! Така няма да се чудиш какво е щяло да бъде ако.... еди какво си.

Аха, хапка-пийката, който сам е без висше и пуска тъпи лафчета за секс, баш специалността ще смята за тъпа, пардон, признак за смелост, не висшето като цяло.
Чудите се как да го оправдаете май. На някои са очевидни мотивите за оправдаването, на други нямат логика.

Не го оправдаваме, обаче при днешните връзки-еднодневки образованието няма никакво значение. "Да няма да се жениш за него/нея?" ми казваше майка ми като се колебая за нещо. Много е права.

# 316
Щом я привлича повече, да спи с него. Аз в това не виждам проблем, стига да седят така обстоятелствата. Но тя пуска тема с дилема, от което си правя извод, че влечението не е еднозначно към монтьора. Тя самата също казва, че не е само към него.

# 317
Щом я привлича повече, да спи с него. Аз в това не виждам проблем, стига да седят така обстоятелствата.
И ние така й казваме - не можело. Да се пробва с двамата и да ги опознае по-добре - не можело. Те двамата да я водят - не можело, джентълмени са и изчакват нея. Да търси трети мъж - не можело.

Е, как да й се помогне на авторката?

# 318
Ми не знам.
Знам, че ако имам такава дилема, ама точно с такива герои, никога няма да избера бачкера. Твърде изостанал и тъп ми изглежда, а тя уж го описва като по-привлекателния, та смятай колко зле може да е в действителност.
Сега, може да има десетки детайли, примерно професорчето да е по някаква глупава в моите очи дисциплина като философия и да се има за голямата работа или монтьорчето да има някаква адска и дългогодишна житейска драма, която му е попречила да учи Финанси и на 30 да е дясната ръка на финансовия директор на някой български милиардер с опция сам да стане финансов директор до 35 с месечна заплата 10+ бона... Но тези описания като в темата изглеждат съвсем стандартен чиляк с глава и съвсем стандартен чиляк с крака. Вторият не би трябвало да има шанс над някоя от неговата черга. Случайно е попаднал в ситуация да говори глупости на превалваща студентка и дай сега да нищим дали все пак не става.

# 319
местна мутричка или непривлекателен професор..
с нито единия не бих си легнала, на мястото на авторката..

# 320
А защо изобщо има дилема, ако наистина и двамата не й отговарят на нуждите изцяло? Да спи с монтьора, за да й мине, а междувременно да се оглежда за трети подходящ - пак не можело.

Май само полиаморна връзка не бях предлагала. 😂

BasilA, тя докато се реши, онези двамата я ще овършеят половината град, я ще ги сватосат за някоя мома. Ние докато се чудим и мислим на кого да я дадем, те кой знае в чие легло се будят. Simple Smile

# 321
А какви са тези разсъждения, че веднага трябва да скачаш в леглото на някой мъж, към когото имаш интерес. Той ако има повече от мимолетен интерес ще изчака малко, дори да сте на 30. Не говорим да се правиш на недостъпна 6 месеца и повече, но 1-2-3 според това дали имаш доверие на въпросния човек си е съвсем в реда на нещата за мен. Пък ако някой мъж не е склонен да изчака 2 месеца, за да ме вкара в леглото си, значи изобщо не си заслужава.

# 322
Минали са 6 месеца ±1-2 седмици за единия - от март до септември.
За конкретния случай ми се струва, че моментите и с двамата кандидати са изтървани, ако ги е имало въобще, де.

# 323
Никакъв смисъл не намирам в това, то да не е великата награда.

От гледна точка на развитие на отношенията това е загубено време. И след тия два месеца може да се разсъхне работата веднага, а може и да станете двойка и от втората среща.
Единствено от гледна точка на безопасност и все  пак да се информираш с кого си имаш работа има някакъв смисъл, иначе е пълна глупост, ако имаш интерес към него , съзнателно да го мотаеш,   докато му пуснеш, както се казваше едно време.

# 324
Аз се обърках и не разбрах, мъжете пускат ли нишан, пращат ли знаци?

# 325
Ами аз не мога да се отпусна ако не познавам изобщо този човек на втората среща, каквото и привличане да има. И не ми е нормално. Дори да няма чувства, има голяма интимност в секса. Да не говорим и че може да попаднеш на извратеняк. Една жена винаги е уязвима и трябва и малко разум да влага. Изключвам случая, когато се познавате от повече време, в обща компания и прехвърчат искри. Тогава и на първата официална среща да е, ок.
За 6 месеца съм съгласна, че се разсъхват нещата без тази стъпка.

# 326
Разбира се, безопасността е винаги на първо място.

# 327
  • София
Какъв е смисълът да се лишаваш от удоволствия, за да изглеждаш сериозен/сериозна?
Ами ако след цялото чакане се окаже, че човекът е трагедия в леглото или някакъв краен извратеняк?
Язък за чакането само.

# 328
То пък и все едно го знаеш колко чака..
Цунка благовъзпитано целомъдрената чакаща пред тях и отиде на бар, или направо у някоя кака.

# 329
А, това докато не сме във връзка и не сме сериозни не е мой проблем, нито моя работа къде ходи след като ме цунка. След първа среща аз да не го пускам вкъщи, защото му нямам доверие дали не е извратеняк, пък той да ми дължи вярност, е двуличие.

Общи условия

Активация на акаунт