Не вярвам в зодии, но виждам някои общи черти между мъжете Овни, които познавам. Овен ако те иска, през огън ще мине. Е, после може да не ти се обади повече. Не си пасвам с Овни. В челната десятка на най-интелигентните мъже, които познавам, повечето са Овни. Обаче с жените те действат с размах и май не са верни или не за дълго. Но пък защо да не пробваш?
Мъжът ми е Дева, ха ха. И мъжете дева са напористи ако наистина те искат, обаче са постоянни, много верни и скучно ригидни. Имат неприятната черта да са болезнено грижовни, към жена, към децата си, към непознати. Писа, че багеристът защитавал дебелака. Достойно поведение, но може да започне да те влачи навсякъде когато излиза с дебелаци, депресари, хронично болни, рогоносци и инвалиди. Везната иска красота и хармония.
Реши се най-накрая и пробвай багериста! Само му обясни, че не желаеш обвързване! Те уважават чуждите намерения и желания. Ако се получи - супер. Ако не се получи, пробвай преподавателя! Така няма да се чудиш какво е щяло да бъде ако.... еди какво си.
Чудите се как да го оправдаете май. На някои са очевидни мотивите за оправдаването, на други нямат логика.
Не го оправдаваме, обаче при днешните връзки-еднодневки образованието няма никакво значение. "Да няма да се жениш за него/нея?" ми казваше майка ми като се колебая за нещо. Много е права.