Кой бихте избрали?

• 15 824
  • 485
  •   1
Отговори
# 330
  • София
Какво? 6 месеца? Шегувате ли се?
Аха, Благоевград. Много ми е любим и много клюкарски.

# 331
Защо трябва да се чака месеци наред, когато има много силно и взаимно привличане между двама необвързани. С мъжа ми се случи на втората ни среща, като първата беше работна. Заедно сме вече 15 г. Не ме е взел за някоя лека, нито аз него за женкар. Просто химия и астрология явно (Овен)😉

Последна редакция: чт, 05 сеп 2024, 13:46 от Plamkata82

# 332
Тук има мижав интерес и от двете страни, затова е и цялата тема.

# 333
*трите страни Simple Smile да сме точни.

# 334
Защо трябва да се чака месеци наред, когато има много силно и взаимно привличане между двама необвързани. С мъжът ми се случи на втората ни среща, като първата беше работна. Заедно сме вече 15 г. Не ме е взел за някоя лека, нито аз него за женкар. Просто химия и астрология явно (Овен)😉

Е да, ама вие сте били от една работна среда, а тука имаме малко като примцесата и свинаря. Ще му пусне, а той ще се изфука на целия строеж, че може и да каже нещо лошо... В смисъл, че е зле, или нещо подобно.

# 335
Е, той и да плямпа после, то си остава за плямпащия. Показва себе си по този начин.

# 336
Вярвай си, че само за него остава. Както са в една компания, само трябва да каже какви хубави свирки прави авторката, и внезапно ще се образува опашка.

# 337
И лошата реклама е добра реклама. Wink

# 338
Сигурно. После котаци с проточена лига от левия зъб философстват над промискуитета на женските котки, докато жената се чуди що не се намира бащинско-съпружески матрял.

# 339
Е, все едно живеем в някое възрожденско селце. Чак тъй не съм забелязала хората, особено интелигентните и сериозните да се влияят от селските седенки и слухове.
Един достатъчно зрял и осъзнат човек може и сам да прецени що  и какво има насреща си. Ако чака на радио ереван, ще получи и съответното.
Хора, които приемат за чиста монета всяко "една жена/мъж каза" най-вероятно е да получат точно това, от което се страхуват.
//
Има и един тип мъже, които на общо основание си плямпат и всяка, която не им пусне или обърне внимание, автоматично става сурва. Та, в днешно време всичко опира до собствения акъл, който колкото си може.

# 340
  • София
Аз напоследък доста ходя към Благоевград, имам приятели там, разхождали сме се по главната. Супер клюкарско е. Поздравяват се, задават си лични въпроси, като се разминат "пък тоя/тая еди какво си".
Да се треснеш с някого и да не се чуе след това сред меестното население е почти невъзможно.

# 341
Роки, ние налучквахме градовете. Аз мисля, че е Благоевград. Авторката не знам дали потвърди (отгоре четох днес).

Дами, вие наистина някои сте от големи градове и не знаете какво се случва в дивия прованс. В моя роден град, един слух може да те остави стара мома (и има такива случаи действително).

# 342
Тъй де, интелигентните и сериозните Simple Smile говорим за монтьор, дето я е поканил вкъщи и е пускал тъпи лафчета за секс преди половин година Simple Smile

# 343
Колкото и интелигентен да е един мъж, ама страшно интелигентен да е, не означава, че ще е особено либерален и над нещата. Може да харесва много жената, даже да се влюби, ама ако й викат Цецка Тромпета, няма да я вземе за жена, защото ще му развали имиджа и реномето. А мъжете си избират жени, които им вдигат реномето.

# 344
  • Out of the Mix
Рокстар, с няколко сме се разхождали на Бачиново. Wink
Приятно паркче.
В Дъбрава роднини имат къща.
Като цяло е прекрасно, с гледката към Пирин и Рила едновременно.
Ходя от време на време.

Иначе, аз вече започвам да се дразня и отчайвам, признавам си. 😀 Не обичам като има проблем, търсят се решения, а накрая нищо не се променя. Какъвто и вариант да се предлага, авторката не я устройва. Двамата кандидати и те не са особено напористи. Ако просто ще си клюкарим и мрънкаме, няма смисъл.
Това правим, приятелко отдавна, лафче дробим. Wink
Ти пък, ще се дразниш и отчайваш, лафи там. Simple Smile

Да чакам 2-6 м. някоя да се накани?
Трябва да се гръмна.GrinningMisc Gun

А какви са тези разсъждения, че веднага трябва да скачаш в леглото на някой мъж, към когото имаш интерес. Той ако има повече от мимолетен интерес ще изчака малко, дори да сте на 30. Не говорим да се правиш на недостъпна 6 месеца и повече, но 1-2-3 според това дали имаш доверие на въпросния човек си е съвсем в реда на нещата за мен. Пък ако някой мъж не е склонен да изчака 2 месеца, за да ме вкара в леглото си, значи изобщо не си заслужава.
Добре, но всяко нещо има граници.
Искаш да ми кажеш - запознаваме се, виждаме се през 3-4 дни в продължение на месеци, и нищо не става между нас? Как си го представяш? Защо да се виждаме тогава, защо да не правим секс почти веднага, ако искаме и се харесваме много? Отново с уточнението - може да е на 3-та, 5-та среща, отпуснати вече и двамата в подходящата задушевна обстановка? Wine GlassTropical DrinkMeat On BoneCake

Общи условия

Активация на акаунт