Кой бихте избрали?

• 15 831
  • 485
  •   1
Отговори
# 300
По-скоро разликата е в нивото на образование, обща култура, среда и манталитет.
Да.
Не мисля, че е глупаво момче, приятен е в общуване, умее да поддържа лафче, а и е чаровник.
Просто има някакви щрихи на простоватост, които просто са уникални... Отрасъл е без баща, чичо му е някакъв авторитет, а той е някаква местна мутричка. Според мен това, което намирам за простотия е част от семейния манталитет.

Цитат
А възможно ли е да се ебава с подобни персонажи, Капи? Са има особено чувство за хумор.
Възможно е, но не съм сигурна съвсем.

Цитат
Въобще защо реши, че сексът ще е страхотен, само защото много те привлича монтьо? Може хич да не става, а пък професорът да е върха.
Защото ужасно много ми харесва, пък на мен това ми е достатъчно. Не очаквам някакви специални техники, за да получа максимално удоволствие. Много съм лесна в това. Дори да е пълен профан, мога да си го наглася така, че да ми е добре, но той не е.
Доцентът не ми вдъхва усещане за страст, може би защото не буди такава в мен.

Досега да го беше пробвала и да и беше минал мерака. Кой се чуди месеци наред, ако има взаимно привличане ?

Това са някакви фантазии.
Ако ако искам да правя секс с него, мога по всяко време. Въобще не става дума за моя мерак.
За мен секса не е като миенето на зъби. Мога и да не се отдавам, ако разочарованието ще е по-голямо.

# 301
  • Далечният изток
Ти постоянно си противоречиш.
Даже в един пост си противоречиш...
Ужасно много ти харесва за секс, но не ставало въпрос за секс... Е ай реши вече какво искаш де!

# 302
Действа ми предимно сексуално, но не става дума за моя мерак, защото ако търсех секс- ясно. Става дума затова, че искам нещо повече от секс, отношения, връзка и има ли смисъл да пробвам с него, предвид всичко вече описано. Не виждам противоречие.

И накрая" Досега да го беше пробвала и да и беше минал мерака." ...

# 303
  • Далечният изток
Търсиш нещо повече, а ни представяш само сексуалната му страна като положителна, всичко останало у него крещи - Далеч! Поне така ни го обрисува ти. Мъж, който ти въздейства само на сексуално ниво. Толкова. Затова те съветват да пробваш. Може пък и там да се окаже нула...

# 304

Има чувство за хумор, много е обаятелен в комуникация - усмивка, шеги, приятна компания е и ми харесва чисто като мъжки обект... визуално и частта от характера, която познавам.

Не мисля, че е глупаво момче, приятен е в общуване, умее да поддържа лафче, а и е чаровник.

Не съм представила само сексуалната му страна.
Както и да е, повечето неща вече се изписаха, темата беше изконсумирана.
Като сложим хейта настрана, имаше и ползотворни мнения. Благодаря Green Heart

# 305
Тази тема е натрупала сериозен брой страници, крайно време е да поканим двамата кандидати да се включат в дискусията Simple Smile

# 306

Ако ако искам да правя секс с него, мога по всяко време. Въобще не става дума за моя мерак.
За мен секса не е като миенето на зъби. Мога и да не се отдавам, ако разочарованието ще е по-голямо.

Голяма грешка е да си мислиш, че можеш да задържиш такъв интерес неограничено време. Опитваш се да му поддържаш интереса като държите комуникация и излизате, смееш му се на глупостите, но и това не може да продължи неограничено време. Човекът ако е готов за сериозна връзка, въпрос на време е да се намери някоя да го отмъкне. Или дори да не е, пак може да се случи с точната жена. Имай предвид, че като птиченцето отлети, тогава всичко рязко се избистря и става много криво. Очевидно имаш силна тръпка към този човек, докато с другия това го няма и ще сбъркаш ако се насочиш към него.

# 307
Никой от мъжете в хипопетичния казус няма интерес извън "ако върже". Ако ЛГ се натисне, ще стане, ако много се натисне може и да омъжи някой от тях за себе си, най-вероятно първият, понеже вторият не звучи като да се дава лесно.

# 308
Ами да, да беше пробвала, то за връзка, каквато претендираш, че търсиш оттам се почва. Другото са страхове някакви и вероятно ниско самочувствие. Мислиш, че можеш да избираш между двама, които само теб те чакат, но истината е, че дори не можеш да знаеш дали има взаимност за връзка с монтьорчято, докато не започнеш нещо повече от хахо хихи в кварталното капанче. Докато ти се чудиш, някоя вечер ще дойде с гадже. За даскала пък съвсем, неговият избор е още по-голям.
 В тоя живот нищо не те чака да се начудиш , като дали искаш сладолед на клечка, или във фунийка. А тези мъже дори не са влюбени в тебе, а просто ти се струва, че те харесват, но щом нито един от тях не е дал ясна заявка, не ти виси пред вратата и не те кани всяка вечер на среща, значи нямаш много време да избираш.

На мен ми е ясно, че ти всъщност не искаш нищо, а само да си фантазираш. То и това не е лошо, все едно си в приятна мъгла от потенциални възможности, само че често са въображаеми.

Ако беше пробвала да правиш секс и да излезеш три пъти с монтьора, сега щеше да си наясно за всичко, което сега продължаваш да се чудиш и анализираш, включително и най-важното - какво му е отношението към тебе. Еднократна бройка ли ще си, любимата жена ли,  момиче, с която се среща от време на време в капанчето като разпуска и не е против да си легне. 

И тогава едната част от дилемата щеше да е отпаднала, защото щеше да си наясно. Но няма нищо лошо, витай си в облаците и си измисляй сюжети за околните преминаващи, знам хубави, качествени жени, които така си прекараха живота.

Действа ми предимно сексуално, но не става дума за моя мерак, защото ако търсех секс- ясно. Става дума затова, че искам нещо повече от секс, отношения, връзка и има ли смисъл да пробвам с него, предвид всичко вече описано. Не виждам противоречие.

И накрая" Досега да го беше пробвала и да и беше минал мерака." ...

# 309
Чакайте да видя дали съм разбрала правилно.
Той я нарича луда, защото учи, тя ходи да се моли за неговия гол. Понеже е монтьор, истински народен човек. Пък интелектуалецът е някакъв смотан поплювко по дифолт.
Бе вие нормални ли сте, бе?

# 310
  • Out of the Mix
Досега да го беше пробвала и да и беше минал мерака. Кой се чуди месеци наред, ако има взаимно привличане ?
Никой, отдавна да са на гребена на вълната на секса, любовта и да са направили поне две морета за по 5 дни макар и на нашето бетономорие.

# 311
  • Далечният изток
Никой от мъжете в хипопетичния казус няма интерес извън "ако върже". Ако ЛГ се натисне, ще стане, ако много се натисне може и да омъжи някой от тях за себе си, най-вероятно първият, понеже вторият не звучи като да се дава лесно.
Даже и в темата вече никой не го вярва... Само тя си вярва.

# 312
Тя нека да реши с кого първо да се позабавлява, пък връзки и женитби натам.

Аз съм пак – дай шанс на Монти. Не е нужно да търсиш нещо твърде сериозни, тръгни с бебешки крачки. С големият черпак обикновено се изплисква супата.
//
Нарци, тя каза, че го е казал на шега ти си луда за специалността, която е записала. Случвало ми се е в разговор да ми казват и приятелки, и приятели с учудване за някои мои действия или избори  - ти си луда. По-скоро е с конотация на "чудя ти се на смелостта". И тук така ми прилича.

# 313
Аха, хапка-пийката, който сам е без висше и пуска тъпи лафчета за секс, баш специалността ще смята за тъпа, пардон, признак за смелост, не висшето като цяло.
Чудите се как да го оправдаете май. На някои са очевидни мотивите за оправдаването, на други нямат логика.

# 314
Ние какво да направим, че той я привлича повече? Някои от нас все пак уважават емоциите на авторката. Даже имаше и предположения, че може би нито той е толкова прост, нито авторката чак толкова интелектуална. Твърде много неизвестни има, за да говорим с категоричност.

Иначе, аз вече започвам да се дразня и отчайвам, признавам си. 😀 Не обичам като има проблем, търсят се решения, а накрая нищо не се променя. Какъвто и вариант да се предлага, авторката не я устройва. Двамата кандидати и те не са особено напористи. Ако просто ще си клюкарим и мрънкаме, няма смисъл.

Общи условия

Активация на акаунт