Кой бихте избрали?

• 15 815
  • 485
  •   1
Отговори
# 450
Скрит текст:

Гери,
Добре, но ти ако не харесваш някой и не искаш да прекарваш време с него, изобщо не го търсиш, не ти е в главата и не те интересува. А ако те, и нищо не предприемаш, какво означава това?
Няма притискане, има харесвам те, харесваш ме, каня те, излизаме, опознаваме се, излизаме и обратно, в един момент правим секс, както казах в задушевната романтична обстановка по някое време, но не след 10 м. И с това ли не си съгласна? Simple Smile

Авторката за мен просто трябва да действа, нещо да се случва, защото не познава мъжа, като природа, мъжете, изобщо не говорим за тук за опит, просто да се случва, каквото и да е, и след пробата-грешка, без което не може, след 5-я, 10-я може да каже, че има опит, и вече горе-долу да има представа. Но на 30 да е в това положение според теб нормално ли е?

Много ми е интересно ти на каква възраст си?
Ние тук се знаем (задочно), може да се представиш и ти. Simple Smile

Така е за "периода", при всеки е различно и срещаш "обекта на чувствата" в различна позиция винаги.
Но има елементарни "правила" и за мъжа, и за жената. Сега няма да ги коментирам и описвам, че прекалено дълго ще стане, но в последващи коментари ще го направя, в контекст.

Заблудата и несигурността не са свързани с "периода", финансите и т.н., а с това какъв човек си. Не е трудно да си себе си, да си коректен, човечен, усмихнат и свестен, готин, общуваш, да гледаш този срещу теб какво говори и как се държи, изглежда, поведение и т.н.
Заблуда и несигурност ти ги създаваш с неприпокриване на думи и действия. Аз примерно съм 1:1 с това, което говоря, пиша в общуването с хората, и face to face.

Чудесно, че не мислиш, като мен за всичко, няма как да сме от калъп, важното да има застъпване, допълване и консенсус. Wink

Отново, аз не разбрах ти от какво съдиш какво разбирам под "широкоскроеност", просто опиши, с примери, за да те разбера.

Добре отговаряш, оттук се започва -> с отговаряне, иначе как?
Действия трябват, с мълчане, умуване и кротуване, нищо не става. Wink

Ама тя може да си излиза и да си говори с тях и просто така и да си бъдат приятели. Щом и тримата не предприемат нещо, на този етап явно такива са им отношенията. И в това лошо няма. Кой докогато издържи така. И не, не съм съгласна за останалото - какво, ако нещо повече се случи едва след 10 месеца? Ако бъде щастлива с някой от тях или друг мъж, и отношенията им са станали сексуални чак на втората година откакто са се запознали - какво? Нима ще мислиш, че някой от двамата се е минал, че е чакал толкова дълго... Представи си, че това може да не е признак на слабохарактерност, а на уважение.

Какво да им познава на мъжете? Като всеки човек е индивидуален. Можеш донякъде да опознаеш човека, не всички от пола му чрез него самия. Все едно да обобщим, че тя се колебае между двама, но няма смисъл да се чуди, защото те така или иначе са еднакви, защото са мъже...

Как проба-грешка и след 5тия и 10тия... Ти ме уби. Това ли е опитът? Всеки е свободен да си излиза и да си ходи и да си прави каквото иска с когото си иска и с колкото хора си реши. Но това не означава, че задължително ти е нужен такъв опит, за да научиш повече за хората като цяло. Защото определени тенденции и модели на поведение се научаваш да ги различаваш и в ежедневието, докато общуваш с роднини, колеги, приятели, случайни хора и тн. Виждаш как реагират в определени ситуации, дали се изнервят, дали запазват спокойствие, какво споделят, че мислят за дадена ситуация, как действат, как се отнасят към останалите. Това е опит. Малък пример, поради естеството на това, което учих, имах възможност да съм част от определена социална услуга известно време и там научих повече за хората отколкото на този етап ми се иска да знам.  Опитът идва от много неща. Въобще не е нужно някой да е от връзка във връзка и да си хаби емоциите, за да трупа опит. Ако така му се стича животът, е нещо различно. Но целенасочено да сменя хора, за да уж трупа опит... ноуп.

Това към мен ли е... Почти на 24. Но това няма общо. Сега, ако ще спориш, че някой като е по-възрастен, задължително е прав, хич и не започвай 🤫🙅‍♀️💣

Ох, тази широкоскроеност - ще я сънувам тази дума.

Гери, няма кой да те чака 10 м., за да те види гола, сериозно ли? Мислих, че си по -"широкоскроена"?

От тук съдя какво имаш предвид...

# 451
Ако се познават и излизат, а станат интимни/близки/любовни чак на втората година, за мен означава, че или не са имали интерес или единия са му се провалили плановете А и се оглежда за нещо под ръка.
Нищо уважително не виждам в това разтакаване, напротив.

# 452
Чакали, чакали, пък той живота, взел, че свършил...

# 453
  • София
Шефе, пиши им на лични, бе. Жал ми става като гледам какъв епистоларен талант се размива в толкова посоки и теми.
Подготвил си почвата оттука, не е нужно повече. Минавай на следващото ниво, че жените не харесват някой да си цикли на едно и също. Нали четеш тука (или само пишеш?) - треа им некой перспективен, да се развива Simple Smile Едновременно с изискванията им към него. Wink
Най-вярното клише е сентенцията какво иска жената.
Всичко. Това - първо...

Много try hard го раздава, пък и с всяка втора, и двете не правят добро впечатление. Жените обичат да се чувстват специални, а то работата бие на безразборност и... Айде, ще кажа наболялост Joy Не го казвам с лошо, между другото, образът ми е умерено симпатичен, въпреки някои мачистки нагласи и кринджавия подход Relaxed Та... a word of advice е това Wink

# 454
Нито един от двамата. Бих потърсила трети.

# 455
anonymiss, явно ако му дойдеш на крака, ще е доволен. Ама да се вдигне от дивана, да планира, да се разкарва и да харчи пари, не.

# 456
  • Out of the Mix
Повечето хора са неориентирани, объркани в емоции и чувства, предрасъдъци, и не знаят какво точно искат.
И ако, както Манди казва за жена леко да се прави на "недостъпна", за "повдигане" на сексуалното напрежение, е нормално, но в граници, то за мъж да не е деен за мен не е нормално. Вдигам се от "дивана", и нямам проблем с бюджета, айде така да го кажа. Wink
Не мога да разбера защо за първи срещи, връзки в началото трябва изобщо парите да са фактор.
Говоря като цяло, не би трябвало. Но психиката се мачка на много хора. От една страна на мъжа за "прищявките" на жената, потенциалните, а жената да не я помислят за "лека".
Но, да, жената "преценява перспективен" ли е, което може да е много подвеждащо.
Но честно казано аз лично последните години попадам на свестни, като знам че ги има, явно подбирам добре, а може и късмет, кой знае, и парите въобще не са били фактор.

Последна редакция: пн, 09 сеп 2024, 09:45 от Revoker

# 457
  • София
Но възпитанието е фактор. Да знаеш как се излиза на първа, втора, трета среща.
Някои мъже са просто невъзпитани. Ненаучени. Неграмотни.

# 458
  • Out of the Mix
Мен майка ми, или баща ми не са ме "учили" как се излиза на първа среща. Даже нямам спомен точно затова да сме говорили. Човек се учи в движение, с годините, на един тийн какво да му кажеш, вече в унито, после първа работа, с леки насоки от родителите, и то ако детето сподели, че има нужда от нещо, или ако има някакви главоблъсканици. А сегашните не искат някой да им давам акъл, на дисплеите са 24 ч.
Няма да се давам за пример, защото съм от изключенията и съм си осъзнат от ранна възраст.

Повечето и жени, и мъже са неграмотни и ненаучени. Това да разменя 5 реда без грешки и приятен диалог с млада жена 25-35 е рядкост. И не само пунктуацията, начинът на мислене, разсъжденията. В този форум са сигурно не повече от 10-на такива жени за всичките му десеткихиляди потребителя.

# 459
Чак сега видях, че снимката на темата е от филма "Диваци", което е... ами важна и необичайна асоциация меко казано. Smiley

# 460
  • София
Впрочем, не знам дали аз не съм гледала или авторката не е споделила - някой от двамата канил ли я е на нормална среща?
Същото важи и за Анонимс.
Канил ли ви е да излезете, да отидете на заведение, да говорите?
Звучи просто като буквар. А много мъже не го правят. Мислят си, че някак може да пропуснат азбуката... Лошото е, че много жени са съгласни с това и после си бият главата, откъде им е дошло последвалото немарливо поведение.

# 461
в моят случай още на първия разговор, който не беше никак кратък, той ме пита многократно кога ще се видим, кога ще излезем, кога ще отида в неговия град..покани ме да, но не конкретно, а просто настоятелно..
предполагам, че ако му се обадя като съм там ще организира среща, но след цял месец с липса на комуникация не знам дали въобще ще искам да се обадя..

# 462
Освен ако нямаш някаква конкретна работа в този град и помежду другото да имаш час-два за убиване и тогава да му се обадиш, не виждам никаква причина жена да ходи до друг град заради мъж... Абсурдно е просто. Ако толкоз много иска, ще дойде той. Ако не, значи не иска и няма смисъл изобщо да го мислиш.

# 463
да, аз имам работа в града, само за среща не бих се хукнала, абсурд..
и въпреки, че съм по работа там, по скоро не бих се обадила, ако през този месец не потърси някакъв контакт - твърде пасивно ми идва това поведение..

# 464
  • София
Мъж да не ме потърси месец? И съсед да ми е, няма да му цъкна и едно емоджи.

Общи условия

Активация на акаунт