Кой бихте избрали?

• 15 871
  • 485
  •   1
Отговори
# 270
Аааа, може, може.

Градче с университет...
Не мога да се сетя.
Свищов?
Велико Търново?
Плевен?
Шумен?
Благоевград?
Стара Загора?
Тц.
Големи областни градове са.
Е то ако това са "големи" градове, тогава Варна, Бургас, Пловдив, Русе, какво са?!? Мегаполиси сигурно....

# 271
Авторке, защо не се получиха връзките с бившите?

Иначе и мен тази песен, с която Монти те е поздравил, ме хвърли в оркестъра... Обаче щом след нея не си вирнала нос + пишеш, че такова привличане си имала единствено към предишните гаджета... ясна е работата.

PS. Най-решителният и инициативен човек, който познавам, е везни.

# 272
Аз имам своите причини да смятам, че тези хора имат интерес към мен и това да имаме някакви отношения.
Не се разминаваме на улицата и аз да мисля, че са луди по мен... Че така излиза от коментарите на някои.
Както и да е, няма смисъл да повтарям едно и също. Но все пак, нямам нищо общо от направения паралел с твоята 50 годишна позната.

Основният ми доход е от отдаване на 2 магазинчета под наем. 
Записах се да уча, това, което уча, защото ми е интересно. Работя, защото ми дава опит и знание. Стажът е задължителен. Не виждам нищо лошо в тези неща, което да ме прави залязваща, отчаяна и пр.
Почасовите работни ангажименти са такива, защото съм намерила такъв вариант за себе си и ми е удобно.
"Мотаенето" с месеци, е защото реално не искам никой от двата варианта  твърде много. Както вече стана ясно.
Темата е пусната, защото ми е интересно кой на какво е склонен да се отдаде - на човек, който го възбужда изцяло сеуксуално и животински или на такъв, който го разбира като личност и душа, и му е симпатичен, разбира се.

# 273
А какво мислиш за варианта монтьорът да ти е приятелче за секс, докато не се появи трети вариант? Ясно е, че те привлича много, не е ясно дали ще се напаснете като характери и манталитет.

# 274
Аааа, може, може.

Градче с университет...
Не мога да се сетя.
Свищов?
Велико Търново?
Плевен?
Шумен?
Благоевград?
Стара Загора?
Тц.
Големи областни градове са.

Бургас
Ботевград
Правец
Габрово
Шумен

# 275
Няма еднозначен отговор на този въпрос. Въпросът е ти какво търсиш, искаш или имаш нужда в този момент и на каква вълна е биологичният ти часовник.
Темата е пусната, защото ми е интересно кой на какво е склонен да се отдаде - на човек, който го възбужда изцяло сеуксуално и животински или на такъв, който го разбира като личност и душа, и му е симпатичен, разбира се.

# 276
  • Out of the Mix
Все едно имам две жени пред мен - едната мега мадамата, искам да я шпоря по 3 пъти на ден - сутрин, обед, вечер, и интелектуалката с очилата, книжен плъх/червей, но си лафим за много неща.
Коя ще избера?
Ще те улесня - втората няма да я заблуждавам изобщо, никакви сигнали за нищо, никакви срещи, никакви заблуди и фантазии. С първата, ако видя, че има И нещо в главата, бихме се пробвали в отношения, а вече какво ще излезе, никой не знае. Отговорено ли ти е за пореден път?

И не на последно място, има 3-ти вариант - баланс от двете, важащо и за жени, и за мъже.

# 277
Много изпростя темата. Да бъдела 'разработена' жената...Вярно, че станахме консуматорско общество, ама не сме вещи. Психически отклонения от липса на секс...Все едно се пренесох в пети клас, когато си задавахме нормална възраст за първата целувка, първия секс. На 30+ вече знаеш, че такава няма.
Авторке, не се обяснявай на форумни лица, ами приключвай темата и действай, каквото ти сърце дерзае.

# 278
А какво мислиш за варианта монтьорът да ти е приятелче за секс, докато не се появи трети вариант? Ясно е, че те привлича много, не е ясно дали ще се напаснете като характери и манталитет.
Защото се привързвам. Слагам човека до мен на по-високо ниво, влияя се и пр.
Да, страхотния секс е чудесно нещо, но после ако няма подплата в отношенията и човекът не ме разбира , то няма смисъл за мен.
Беше казано, че Монти ми се е смял, че уча на тези години. Не, каза, че съм луда, че уча тази специалност.
Но той все пак е човек, който си споделя снимка на лук като решението на Ковид. Макар и на шега - не. Твърдо не.
Като добавим и някой и друг клип на Киро Брейка ... Добре, че му видях ФБ-то след живия контакт.

# 279
Ох, ами след последния ти отговор, завивам към интелектуалеца.

# 280
''Но той все пак е човек, който си споделя снимка на лук като решението на Ковид. Макар и на шега - не. Твърдо не.
Като добавим и някой друг на Киро Брейка ... Добре, че му видях ФБ-то след живия контакт.''

От това нищо не разбрах, ни-щи-чко!

# 281
Въобще защо реши, че сексът ще е страхотен, само защото много те привлича монтьо? Може хич да не става, а пък професорът да е върха.

# 282
  • Out of the Mix
Персона, и ти се обърка. Wink

# 283
  • София
Все едно имам две жени пред мен - едната мега мадамата, искам да я шпоря по 3 пъти на ден - сутрин, обед, вечер, и интелектуалката с очилата, книжен плъх/червей, но си лафим за много неща.
Коя ще избера?
Ще те улесня - втората няма да я заблуждавам изобщо, никакви сигнали за нищо, никакви срещи, никакви заблуди и фантазии. С първата, ако видя, че има И нещо в главата, бихме се пробвали в отношения, а вече какво ще излезе, никой не знае. Отговорено ли ти е за пореден път?

И не на последно място, има 3-ти вариант - баланс от двете, важащо и за жени, и за мъже.

Ами не е баш това дилемата. Първата примерно е някаква пианка, дето още страда по бившия, вечер нагъва един шоколад и се просва на леглото. Ок, ще я минеш, може би няколко пъти, ама това вероятно е максът.

Втората има разнообразни интереси, които евентуално ти импонират, иска сериозна връзка и има качества за такава, пък и въпреки че не те привлича толкова първично, изобщо не е непривлекателна.

Това е по-близо до дилемата на авторката. И май опира до какво търси човек... Нещо сериозно или див секс. Мъжът вероятно ще избере и двете, да се надяваме едно след друго, не едновременно Joy

# 284
  • София

Всеки един от двата варианта е компромисен.
Или всичко, или нищо.
Сексуалната възбуда следва да е обвързана с интелектуалното ниво на човека, за да ти е наистина добре. Предполага се, че в една връзка водиш и разховори с човека, когато сте извън леглото.
Това с лука и Киро Брейка би убило всякакви сексуални импулси в мен, ако ще и визията на гръцки бог да има.
Пък и без да си правила секс с някой, не може да знаеш дали изобщо може да го вдигне (и за двамата важи). Да си на 15, да се чудиш с кой да почнеш да излизаш. Ама на 30 обикновено връзките не са само музикални поздрави и телешки погледи.

Общи условия

Активация на акаунт