Кой бихте избрали?

• 15 821
  • 485
  •   1
Отговори
# 390
  • Далечният изток
Ами, Капке, ти колкото и да си емоционално интелигентна, не очаквай, че човекът, когото описваш, е същия, напротив. След всички тези конспиративни залитания, би трябвало да си наясно що за интелигентност притежава въпросният.
Казах аз, че този целият крещи - Бягай!

Последна редакция: чт, 05 сеп 2024, 22:12 от AIDA_N

# 391
  • Out of the Mix
Да чакаш сериозна връзка, за да правиш секс също има своите подводни камъни.
Мислих, че порядъчните жени правят секс само в сериозна връзка, а за несериозна се дърпат?

И аз не разбирам защо някои хора съветват авторката да спи с тези хора, за да си избере един от двамата. То това даже спрямо тях не е окей, камо ли пък за нея самата. Според мен много правилно е постъпила, че е решила първо да ги опознае, доколкото това е възможно. В крайна сметка, ако някой в нейният човек, ще бъде с нея. Дали утре или след 10 месеца - няма значение. Ако не я изчака, значи просто не е точният. За какво й е да бърза с това, като дали ще е била с него или не, нищо не означава, ако други неща не й допаднат в характера му.
Но тя не ги опознава, гадае. Опознава се с излизане, срещи, разговори, размени на покани, свалки, флирт, закачки сексуални и правене на секс. В процеса на това се стига до секса, ако ви е готино и се харесвате, няма друг вариант, или си казвате чао и не се търсите повече.
Гери, няма кой да те чака 10 м., за да те види гола, сериозно ли? Мислих, че си по -"широкоскроена"?
Това за характера - хората са с години във връзки и нещо винаги излиза, не може в началото да знаеш всичко. Има прикрити хора, манипулативни и какви ли не, но ако толкова ви е добре заедно, влизате в отношения. Гаранция няма за нищо, особено колко време ще сте заедно.

Ухажорът търси, кани, иска срещи, сваля, закача се.

И, да, важно е човек физически да си пасва с евентуалните кандидати. Иначе ще е още по-смешно - 2 години ги въртоли по срещички и след 2 години установява, че нито един не ѝ пасва физически и на химията. Купон.
1000%.
С жени близки до моята физика - фитнати и секси, готини единствено можем да се харесаме.

Има своите плюсове образованието, но ако човек е емоционално интелигентен и добър като сърце/нрав, може да се намери съвпад и с различен по ерудираност от него човек.
Искам да разваля създалата се илюзия, че аз държа на изчакване тези мъже. Те са напълно наясно, че на този етап не искам да влизам в отношения. Това, че държат вратата си отворена и имат желание, не означава, че си играя с тях. Нито се старая да им поддържам интереса, нито очаквам да ме чакат, свободни са да са с когото желаят. Нашите отношения са в ясен коловоз. Могла съм да го сменя и още мога, просто не ми стиска, защото не вярвам, че си заслужава напълно. Да, на моменти ми се иска, но това са просто моменти. Като знам, че после ще ми е пак тъпо, няма смисъл.
Както казах - ем сърби, ем боли, летене в купестите облаци. Nature CloudNature DashПризна си "без бой".
В такъв случай, като нямаш интерес, защо се занимаваш с тях? Фантазии?
Нищо не ти е ясно.
Монтьора разбрахме колко му е акъла.
Интелигентен истински мъж за мен лично просто би те минал, като истински джентълмен, и нищо повече.
Или не би ти обърнал внимание.

С подчертаното грам не съм съгласен. С ограничена жена няма как да се хвана, утре не знам какво мога да очаквам от нея, и няма какво да си кажем, освен да прави добри тромб+++, и редовен секс. Не, че е лошо, но само това не е достатъчно за връзка.

Последна редакция: чт, 05 сеп 2024, 22:41 от Revoker

# 392
Revoker, виждам, че напоследък си във флиртаджийска серия, ама темата не е за твоя живот.

# 393
  • Out of the Mix
Давам моята перспектива, Персона.
С никой не флиртувам в момента.
Просто виждам на колко много жени са им объркани представите.
Не, че не го знам и виждам ежедневно.
И не на последно място, приятелко, имам какво да кажа, правя го, избожда ми очите.
Нито нарушавам правила, нито нищо, така че ще "търпиш". Stuck Out Tongue
Мълчанието е също отговор, но не с положителна конотация.

Последна редакция: чт, 05 сеп 2024, 22:32 от Revoker

# 394
  • Далечният изток
Оф ай стига бе, ще има ли един мъж в този форум, който да не знае по-добре от жените техните представи... Вие мъжките си работи не знаете, ама в женските сте големи специалисти.

# 395
Те са напълно наясно, че на този етап  не искам да влизам в отношения.

Темата трябваше да я кръстиш " Няма да избера". Stuck Out Tongue Winking Eye

А никът на “Хем сърби, хем боли, драго ми е” Rolling Eyes

# 396
Да, ама въпреки всичките му гафове... темата е и за него. 🤷 Иначе щеше щастливо да се хване с преподавателя и изобщо нямаше да знаем, че има такива хора.
Преподавателят е една съвсем различна вселена и тя няма как да се хване с него. Той е суховат и скучен за аудиторията, но сам по себе си може би е уникален мъж и грешката да не е в неговия телевизор, а в този на заобикалящите го. Той може и да е доста по-добър в тънката част от монтьора, даже почти 100% е сигурно, че е така, защото сексът не е във физиката, а във въображението, отвореността към индивидуалностите, емпатичността към чуждите нужди и желания.
Но той не пали. За определен тип е. Аз също не бих се хванала с него, честно казано.

# 397
Аз мисля, че е време за снимки и анкета.

# 398
Авторке, след тези разкрития за 'тръпката' дори не знам защо общуваш още с него.
А и след тези пояснения, че си показала и казала и на двамата, че не искаш връзка, цялата тема е безсмислена.
Не е безсмислена.
Реално темата не е за тях, а затова кой на какво би се спрял за себе си в подобна ситуация, като героите не значи да са същите. За самия него има 2ма човека без кореспонденция с моите по професия и статут. Единия му харесва сексуално, но му простее, другия интелектуално,ментално,душевно, но няма страст. Какво ще направи?
Това е темата.
Обърна се на анализа на тези мъже - няма проблем, интересно ми е.
Е, малко свободните съчинения и някакви твърдения без никаква база дойдоха в повече, но това е част от форумната култура.

# 399
Аз мисля, че е време за снимки и анкета.

Като в конкурсите - с официално, ежедневно и по бански.

# 400
М- не. Доцентът на трактора по дочени гащи, а багеристът с костюм. В аулата, преподава.
Така ще е по- добро визуализирането 😀

# 401
Доцентът ще го навие в името на някакво проучване, но монтьорът не знам.

# 402
  • Далечният изток
а не може ли както има за жените Мис мокра фанелка, да има снимки от типа Мистър мокри бански/гащи примерно...

# 403
Представих си двамата в дебат. На тема музика, Ковид, секс, изкуството на общуването, нормативната парадигма на обществото.
Капка- водеща. Ние- публика, на две агитки 😀

# 404
Скрит текст:
И аз не разбирам защо някои хора съветват авторката да спи с тези хора, за да си избере един от двамата. То това даже спрямо тях не е окей, камо ли пък за нея самата. Според мен много правилно е постъпила, че е решила първо да ги опознае, доколкото това е възможно. В крайна сметка, ако някой в нейният човек, ще бъде с нея. Дали утре или след 10 месеца - няма значение. Ако не я изчака, значи просто не е точният. За какво й е да бърза с това, като дали ще е била с него или не, нищо не означава, ако други неща не й допаднат в характера му.
Но тя не ги опознава, гадае. Опознава се с излизане, срещи, разговори, размени на покани, свалки, флирт, закачки сексуални и правене на секс. В процеса на това се стига до секса, ако ви е готино и се харесвате, няма друг вариант, или си казвате чао и не се търсите повече.
Гери, няма кой да те чака 10 м., за да те види гола, сериозно ли? Мислих, че си по -"широкоскроена"?
Това за характера - хората са с години във връзки и нещо винаги излиза, не може в началото да знаеш всичко. Има прикрити хора, манипулативни и какви ли не, но ако толкова ви е добре заедно, влизате в отношения. Гаранция няма за нищо, особено колко време ще сте заедно.

Ухажорът търси, кани, иска срещи, сваля, закача се.

Това не е вярно, че няма кой да чака 10 месеца, че и много повече. Зависи от човека и отношенията ви още от запознанството и го знам от личен опит.

А по принцип аз не казвам, че някой е длъжен да чака. Ако не иска... светът е пълен с хора, намира си друг/а, които няма да го/я карат да чака и така.

За характера и какво колко ще продължи и ще издържи ли във времето, няма как да се знае, така е.

Не съм широкоскроена в смисъла, който явно влагаш ти. А и защо да съм..

От друга страна, да си широкоскроен в общия случай означава и да си толерантен към различен начин на живот и възгледи. Не е равносилно непременно на това да ги споделяш и вътрешно да си съгласен с тях.
В този смисъл аз и не бих заклеймила авторката като леко момиче или някаква друга тъпотия, дори да си легне с тези двамата или и с още някой, ако реши. Но от това, което прочетох, тя така или иначе няма интерес просто да си ляга с някого. Затова и това съм й писала.

Последна редакция: чт, 05 сеп 2024, 23:30 от Geri2000

Общи условия

Активация на акаунт