Кой бихте избрали?

• 15 850
  • 485
  •   1
Отговори
# 435
  • Out of the Mix
Анонимис, а през това време какво се случва, какво му е оправданието?
Има ли въобще обяснение защо след месец?
Супер странно ми е това.

# 436
Кой е крийпи не разбрах?

# 437
revoker, пита кога, отново пита кога, нищо конкретно не предлага, накрая казвам 'след месец имам работа в града ти',
а той казва 'перфектно'..
да, но 'желязото се кове докато е горещо'..

# 438
  • София
Ооо, това е разиграване. Не знам защо го правят, но и на мен ми се е случвало. Но такива вече просто ги забравям. Мозъкът ми придоби рефлекс да не отчита онлайн същества, с които не сме се виждали реално.

# 439
съгласна съм Роки, но с него общувах на живо, имаме общи приятели, не е като фантом от нета, с такива въобще не се занимавам Joy

# 440
  • Out of the Mix
Отново ли трябва да казваме, че запознавате се онлайн, след което се виждате в обозрими срокове, ако искате. Ако не, хора много.
Срещата е на една ръка разстояние, само трябва да се пожелае.

Рокстар, кое ти е крийпи не разбрах?
Тъкмо ще ми отговориш с коментар №40 000.

# 441
  • София
съгласна съм Роки, но с него общувах на живо, имаме общи приятели, не е като фантом от нета, с такива въобще не се занимавам Joy

Това пък съвсем ме озадачи. Може би той има някакви лични проблеми...

# 442
revoker, пита кога, отново пита кога, нищо конкретно не предлага, накрая казвам 'след месец имам работа в града ти',
а той казва 'перфектно'..
да, но 'желязото се кове докато е горещо'..

За мен това сигнализира за:
- Няма пари за пътни и хотел
- Няма как да обясни пътуването си на жена си/гаджето си
- Няма голям интерес към теб – най-важното и най-вероятното

# 443
  • София
Е да де.
Вариант 4 - стиснат е.

# 444
Шефе, пиши им на лични, бе. Жал ми става като гледам какъв епистоларен талант се размива в толкова посоки и теми.
Подготвил си почвата оттука, не е нужно повече. Минавай на следващото ниво, че жените не харесват някой да си цикли на едно и също. Нали четеш тука (или само пишеш?) - треа им некой перспективен, да се развива Simple Smile Едновременно с изискванията им към него. Wink
Най-вярното клише е сентенцията какво иска жената.
Всичко. Това - първо...

# 445
А, така - друго си е мъж да влезе и да окуражи побратимия. А жените само - кринж, крийпи, криндж, крийпи...

# 446
Охооо, играч. 🤫🤔

# 447
Или може да го мързи да се разкарва. Особено ако има достатъчно материал близо до него, за кво му е да блъска за нещо от разстояние?

# 448
Нз май искаше ние да се видим на живо, но аз си търся други неща.
Така де , човекът си пита не е зловещ, според мен. Опитва се да помогне в тая тема бъркоч.

# 449
за мен липсата на инициативност или пасивността в действията, означават единствено липса на достатъчно интерес..
без значение, че на приказки червен килим ми постилат..

Общи условия

Активация на акаунт