Гери,
Добре, но ти ако не харесваш някой и не искаш да прекарваш време с него, изобщо не го търсиш, не ти е в главата и не те интересува. А ако те, и нищо не предприемаш, какво означава това?
Няма притискане, има харесвам те, харесваш ме, каня те, излизаме, опознаваме се, излизаме и обратно, в един момент правим секс, както казах в задушевната романтична обстановка по някое време, но не след 10 м. И с това ли не си съгласна?

Авторката за мен просто трябва да действа, нещо да се случва, защото не познава мъжа, като природа, мъжете, изобщо не говорим за тук за опит, просто да се случва, каквото и да е, и след пробата-грешка, без което не може, след 5-я, 10-я може да каже, че има опит, и вече горе-долу да има представа. Но на 30 да е в това положение според теб нормално ли е?
Много ми е интересно ти на каква възраст си?
Ние тук се знаем (задочно), може да се представиш и ти.

Така е за "периода", при всеки е различно и срещаш "обекта на чувствата" в различна позиция винаги.
Но има елементарни "правила" и за мъжа, и за жената. Сега няма да ги коментирам и описвам, че прекалено дълго ще стане, но в последващи коментари ще го направя, в контекст.
Заблудата и несигурността не са свързани с "периода", финансите и т.н., а с това какъв човек си. Не е трудно да си себе си, да си коректен, човечен, усмихнат и свестен, готин, общуваш, да гледаш този срещу теб какво говори и как се държи, изглежда, поведение и т.н.
Заблуда и несигурност ти ги създаваш с неприпокриване на думи и действия. Аз примерно съм 1:1 с това, което говоря, пиша в общуването с хората, и face to face.
Чудесно, че не мислиш, като мен за всичко, няма как да сме от калъп, важното да има застъпване, допълване и консенсус.

Отново, аз не разбрах ти от какво съдиш какво разбирам под "широкоскроеност", просто опиши, с примери, за да те разбера.
Добре отговаряш, оттук се започва -> с отговаряне, иначе как?
Действия трябват, с мълчане, умуване и кротуване, нищо не става.

Ама тя може да си излиза и да си говори с тях и просто така и да си бъдат приятели. Щом и тримата не предприемат нещо, на този етап явно такива са им отношенията. И в това лошо няма. Кой докогато издържи така. И не, не съм съгласна за останалото - какво, ако нещо повече се случи едва след 10 месеца? Ако бъде щастлива с някой от тях или друг мъж, и отношенията им са станали сексуални чак на втората година откакто са се запознали - какво? Нима ще мислиш, че някой от двамата се е минал, че е чакал толкова дълго... Представи си, че това може да не е признак на слабохарактерност, а на уважение.
Какво да им познава на мъжете? Като всеки човек е индивидуален. Можеш донякъде да опознаеш човека, не всички от пола му чрез него самия. Все едно да обобщим, че тя се колебае между двама, но няма смисъл да се чуди, защото те така или иначе са еднакви, защото са мъже...
Как проба-грешка и след 5тия и 10тия... Ти ме уби. Това ли е опитът? Всеки е свободен да си излиза и да си ходи и да си прави каквото иска с когото си иска и с колкото хора си реши. Но това не означава, че задължително ти е нужен такъв опит, за да научиш повече за хората като цяло. Защото определени тенденции и модели на поведение се научаваш да ги различаваш и в ежедневието, докато общуваш с роднини, колеги, приятели, случайни хора и тн. Виждаш как реагират в определени ситуации, дали се изнервят, дали запазват спокойствие, какво споделят, че мислят за дадена ситуация, как действат, как се отнасят към останалите. Това е опит. Малък пример, поради естеството на това, което учих, имах възможност да съм част от определена социална услуга известно време и там научих повече за хората отколкото на този етап ми се иска да знам. Опитът идва от много неща. Въобще не е нужно някой да е от връзка във връзка и да си хаби емоциите, за да трупа опит. Ако така му се стича животът, е нещо различно. Но целенасочено да сменя хора, за да уж трупа опит... ноуп.
Това към мен ли е... Почти на 24. Но това няма общо. Сега, ако ще спориш, че някой като е по-възрастен, задължително е прав, хич и не започвай 🤫🙅♀️💣
Ох, тази широкоскроеност - ще я сънувам тази дума.
Гери, няма кой да те чака 10 м., за да те види гола, сериозно ли? Мислих, че си по -"широкоскроена"?
От тук съдя какво имаш предвид...
Не го казвам с лошо, между другото, образът ми е умерено симпатичен, въпреки някои мачистки нагласи и кринджавия подход
Та... a word of advice е това