Диви и красиви - онлайн риалити (тема 5)

• 34 154
  • 750
  •   1
Отговори
# 630
  • България
Според вас дали гледанията на формата драстично ще спаднат като почнаха истинските риалити формати?

Последна редакция: нд, 15 сеп 2024, 09:06 от ferencliszt

# 631
Затова в следващите сезони трябва да ги дават юни, юли и август. Тоест, да снимат по-рано.

Аз лично сега ще ги гледам от 19.00 (на скорост 1:1.25) и когато приключат… пускам Нова, та дори и след 20 ч. После рекламите се превъртат. И така Wink

Последна редакция: нд, 15 сеп 2024, 09:55 от diziler

# 632
Впечатляващо безперспективни и безидейни млади хора и кухи разговори накуп. Разочарована съм от реалността, но явно е такава. Добре, че предаването се излъчваше летния сезон и нямаше друго за гледане. Втори сезон такава празнота няма да издържа. 90 дни до сватбата вече ми се струва супер интелигетно риалити на фона на нашенското, въпреки че и там има двойки, които не блестят, но сякаш повечето имат по-голяма емоционална и житейска зрялост от нашите двойки или поне могат да свържат изречение и да обяснят какво им е.

# 633
Напълно се съгласявам с последното. Макар че в 90-те дни вече взимат все откачалки и хора с девиации (“за да е интересно”), иначе ако са нормални, едва ли не ще е скучно на зрителите.

# 634
Според мен ще спадне интересът, освен ако не се случи нещо много завладяващо вниманието ни. Повечето хора гледат, защото няма алтернатива. Аз за първи път с тези онлайн формати даже нямам желание да слушам подкасти, не са ми интересни интервютата с участниците, реакции пък още по-малко, епизодите съм казала, че ги слушам на 1.5 обикновено, за фон.

# 635
Гледах подкаста с Николов и беше много полезен, и за Неделчо включително. С едно изречение обясни защо е пълен провал ДиК, това, че не знаем каква е идеята, че е голям хаос концепцията и това с мисленето по време на епизода, кое откъде и как е станало, ми то на всеки 10 минути се случва да спреш да гледаш, защото се чудиш чакай ся, гледам предаването, ама тва са откъде дойде.. Неделчо само мълчеше , за което евала, личи си, че много се учи, приел го е за експеримент предполагам първия епизод, за  много скъп експеримент Simple Smile
По принцип не гледам тв, но гледам на телефона, ако нещо ми е любопитно. Да гледам всички няма как да се случи, но тук приемам, че кастът им е бил с ограничен обхван на типове личности, и затова са така повърхностни и безинтересни, имам тази надежда, че е такъв каста само..

# 636
Според мен ще спадне гледаемостта, като започват тв реалититата. Аз лично следя Игри на волята, ще гледам и Островът на 100те гривни, звучи интересно след Надкаста с продуцента. И разбира се чакам Брадъра 😁 За Диви и красиви няма да остане време.

# 637
Според мен ще спадне гледаемостта, като започват тв реалититата.
Естествено! И те това си го знаят. Догодина да започнат на 24 май и евентуално ще са приключили до 10 септ.

# 638
Цитат
Естествено! И те това си го знаят. Догодина да започнат на 24 май и евентуално ще са приключили до 10 септ.
Дано така да стане, да имаме най-накрая и лятото какво да гледаме. Със сигурност ще гледам обаче сега финала на ДиК, не толкова кой ще спечели ами експеримента зала 1 на НДК ще се напълни ли изобщо? Гледах билетите цифра са си и не са разпродадени мисля и на 30% още 🫢

Последна редакция: нд, 15 сеп 2024, 10:31 от Sassyly

# 639
Накрая ще ги раздадат на приятели и познати, ще викнат ергенките, всички от ИВ... Grinning

# 640
Наемът за Зала 1 на НДК, доколкото знам е цифромания. И искат да избият малко ... със скъпите билети. Но както споделих и в другата тема (Къщата на инфлуенсърите), не купувам билет за нещо, което не знам какво е, кой ще участва и кой ще пее. Пълен абсурд! Ония ни готвят чалга концерт, без да го обявяват (добре, че един от участниците се изтърва случайно в подкаст), пълна манджа с грозде, да има "за всички по нещо". На такива мероприятия няма как да присъствам. Давам пари за билет за неща, които 100% ми харесват.  На сборни концерти ходя изключително рядко.  За да чуя любимци и да трябва да изтърпя 2/3 траш, няма как да стане. Та и тук логиката ми е такава. Въпреки, че реално това няма да е само концерт.

# 641
За Диви и красиви е ясно какво ще е, обявен е Дичо, Dj Dian Solo, Коцето спомена, че ще има участие. Ще добавят накрая инфо за още някой изпълнител и това е. То е за хора, които искат да ги подкрепят, не мисля, че някой ще отиде специално за концерт.

# 642
Здравейте.
Не следях никакви формати по телевизията или интернет, но ДиК успяха да ме впечатлят не с друго, а с реалността за младото поколение.
Чета ви периодично като последните няколко страници не съм, а и не знам дали някъде бяхте обсъждали участието на Ина при Емил Каменов. Съвсем случайно ми излезе "Въпроси и отговори с Ина" и направо зяпнах от реалният образ на малката. За съжаление, е очеизвадно, че това момиче има сериозни дефицити и дано успее да компенсира о'време.
От всички мъже, най-много ми допада Николай, тъй като е мой тип, говорът му не ме дразни и смятам, че е качествено момче. Имаме сходни професии и му симпатизирам. Това, че е със Симона, е просто стратегия. Така ми изглежда.
Писах на Теа след случката с изгонването, най-добронамерено, тъй като съм ангажирсна много с темата психично здраве и исках да завържа разговор с нея, а след което и да я насоча към специалисти, от които да избере, но не получих отговор. А и видях, че лапна хайпа с последващите осмиващи видеа. Не вярвам, че въобще е на етап да работи върху себе си. Ще бере плодовете си и тя, съвсем скоро.
Ще се включвам отново.

# 643
ЕП.18

2 часа и 22 мин. Супер, че е дълъг епизод. Нищо, че е баш когато започват и ИВ.

# 644
  • София
2 часа и 22 минути епизод?!?!
Тези хора тотално изгубиха връзка с главния кораб майка. 🤢😠

Общи условия

Активация на акаунт