Диви и красиви - онлайн риалити (тема 5)

• 34 163
  • 750
  •   1
Отговори
# 615
Ами освен, ако няма някой зверски скандал или някоя случка, която да си струва вниманието, та да отделят почти цял епизод за нея.... не знам. Но и в Къщата, и в Д&К сме виждали как разтягат целия епизод, в който уж трябва да има номинации за изгонване и оп... не остана време, хайде в следващия епизод.
Ако някой докладва да знаете, че покрай сухото гори и мокрото и модераторите нямат време да четат и вникват във всеки коментар.
Е да, но става доста нечестно така.
Скрит текст:
Току що видях, че са ми изтрили последния коментар в темата за скандинавските сериали. Бях писал, че шведският сериал, който дават вечер по БНТ1 е с кофти дублаж и с тези рекламни гласове (Георги Георгиев-Гого, дикторът на НОВА ТВ и Ал.Воронов) развалят цялото удоволствие от гледането на сериала. Натъртват определени думи, те озвучават предимно реклами. А в Замунда го има същият сериал със субтитри. И това ми дръзко мнение беше изтрито...

# 616

Видях Симона какво каза за поведението на Ина, може би е права

Въпроса ми обаче е, Симона до сега правила ли е някакъв жест или компромис към Ники 🤔 Може и да ецправила, за това питам, но аз не съм видял, ако не е с какви “очи” си дава тя мнението за тази ситуация
Най- големият жест е, че тя го е удостоила с присъствието си. Нищо друго няма нужда да прави.
А най-големият компромис е, че прости на Ники една от най-големата му грешка да й каже "стига си се заяждала със Стиляна".
Саркастичен ми е отговора, но Симона има някакво снизходително отношение към Николай, все едно не й е на нивото, не е дораснал за нея, не го приема за равен, като че ли.

Последна редакция: пт, 13 сеп 2024, 19:06 от BobbyDyl

# 617
От самото начало Николай ми прилича на паяк, дето безшумно си плете мрежата и никакви принципи и скрупули няма да му попречат. Факт, че Симона, въпреки мерака си по Йоан, си остава оплетена в паяжината му. Перде е той, но с цел. Тук целта му е да стигне до финала. Симона е не цел, а средство, затова така спокойно приема отношението ѝ. И усещането ми е, че е такъв и в реала.

# 618
Не са "уроци", а просто се спори за очевадни неща и няма как да не се отговори на това безумие.
Йордан си прави изцепки от първия ден. Просто изцепките на другите са може би повече.  Особено на Симеон, дето си играе с 4 жени, но явно това не ви дразни толкова.

Симеон и Йоан дълго време бяха много критикувани, дори добрият Ники. Докато над главата на Бат Данчо имаше ангелски ореол. Просто и неговите грешки дойде време да изплуват. Също така другите са по-смирени, а той си е по-арогантен.

# 619
Ако човек погледне извън моментни емоции, нито Симеон, нито Йордан, нито пък Йоан много си струват като хора (личности)
Извън предаването коя би ги погледнала, особено след тези изцепки. ..
Показаха се в недобра светлина.
За Йоан ми е много интересно,че в някои YouTube коментари се прокрадва нотка колко всъщност бил добър, просто не можел да се изразява.
Не е добър той. Самовлюбен и много повърхностен. Яд го е на Симеон не защото "му е взел момичетата", а защото не може да остане в играта вече. На Ирена щеше да ѝ прави нарцистичен подарък - видео с него. Самовлюбено, но доста мрънкащо същество. Понеже нищо не му се получава на този неотразим Аполон, в момента е в роля на жертва, навъсен, и демонстративно ходи да дава благословия на другите двойки, ужким не иска гривна. А когато беше "силен", "колеше и бесеше" заедно с онзи смешния полицай и Николета. И овикваше Елена.
Просто голям смешник ми е, но от телевизионна гледна точка си е попадение. Прави смях, особено и с тези голи синхрони 😂 Вижте какво нещо е живота - топ визия, ама заради този лош характер, на мен вече ми е много отблъскващ.

# 620
Съгласна! Йоанчо ако сега отпадне ще ми липсва. Някак свикнах да си го храня...😂😂😂

# 621
Маркетинговият отдел на пиле Градус да се задейства, имат топ лице за реклама.

# 622
За три седмици Йоан изяде две дузини пилета, 3 кори яйца и две кила ориз.

# 623
Ох, скоро сигурно ще се разделим с Йоан и Симо и ще трябва да разчитаме на киселите каки да правят шоу.

# 624
Ох, скоро сигурно ще се разделим с Йоан и Симо и ще трябва да разчитаме на киселите каки да правят шоу.
С Йоан, да! Нооо Симето? Дали Ледената кралица ще го изостави?

# 625
Амии...не знам, нещо не го виждам да остане дълго. Май видяхме кулминацията за неговия персонаж и нямам високи очаквания занапред.

# 626
Амии...не знам, нещо не го виждам да остане дълго. Май видяхме кулминацията за неговия персонаж и нямам високи очаквания занапред.

Интересно ми е какво ще стане с Ивайло? Вижда ми се, че е невъзможно спасяването му за момента…

# 627
Ами много добре. Статисти за какво са ни?

# 628
  • Варна
Според мен Ивайло ще остане. Йоан няма мач, а Симо да си ходи при оная кукумицинка Тея.

# 629
Разгадахме следващия съвет в спойлерната тема, давам линк и моля да не коментирате тук Simple Smile -
Скрит текст:

Общи условия

Активация на акаунт