Диви и красиви - онлайн риалити (тема 5)

• 34 164
  • 750
  •   1
Отговори
# 600
И аз мисля, че са малко двойките. Ако бяха 20 участници, 10 двойки... е малко по-добре.  По-голям избор имат тези, които още не са матчнати. А и като отпадат по двама...

Последна редакция: пт, 13 сеп 2024, 00:06 от Не се сърди, човече

# 601
  • София
Тези анкети бяха пускани доста преди големите изцепки на Йордан.
И моля уроците по български език да се публикуват в раздел “Непоискани”. Благодаря.

# 602
Не са "уроци", а просто се спори за очевадни неща и няма как да не се отговори на това безумие.
Йордан си прави изцепки от първия ден. Просто изцепките на другите са може би повече.  Особено на Симеон, дето си играе с 4 жени, но явно това не ви дразни толкова.

# 603
В Пловдив така си говорим, въпреки че може да не е правилно. Улицата се казва Княз Александър I Батенберг, никой не й казва по име, всички й казват Главната и "отивам на Главната"  или "на Центъра", защото центърът е по хода на тази улица.

Последна редакция: пт, 13 сеп 2024, 00:32 от BobbyDyl

# 604
Йордан на физическо ниво може и да заблуди, че и да го харесаш, но за характер е твърда нула още от ден 1. Още първия епизод то не бяха истерии, не беше тръшкане коя как му реагирала, щото Симона много му го вдигнала, настроението, ама пък изискваща видиш ли и хоп, насочи се към Инчето пинчера. Че и в стаята си я сложи на коленете и тя си каза, че е изпитала радост, нищо че уж се дърпаше. Там той веднага й обеща да са мач. Кой зряло мислещ мъж ще направи за 3 часа толкова чудеса от храброст, ако не пренавития и подкован да върти действието на всяка цена мачо.

Последна редакция: пт, 13 сеп 2024, 08:54 от passionbiojuniper

# 605
Йордан на физическо ниво може и да заблуди, че и да го харесаш, но за характер е твърда нула още от ден 1. Още първия епизод то не бяха истерии, не беше тръшкане коя как му реагирала, щото Симона много му го вдигнала, настроението, ама пък изисква видиш ли и хоп насочи се към Инчето пинчера, че и в стаята си  сложи на коленете и тя си каза, че е изпитала радост, нищо че уж се дърпаше.
Не го хваля, просто казвам, че другите очевидно имат повече изцепки.  Или пък другата крайност: нищоправенето на флегматичното Ники ли трябва да ме впечатлява?
Някой написа тук преди 2 дни: "Където има емоции, и където има любов, там са скандалите и панаирите", при другите е... тишина, статисти. Перефразирам, не е точен цитат. Идеята беше, че Ивайло се ядосваше, че други правели "напук", а пък той изгаря при едно следващо гласуване. Ми той си беше статист през всичките епизоди досега. На мен, като зрител, той не ми е интересен.
Скрит текст:
В Пловдив така си говорим, въпреки че може да не е правилно. Улицата се казва Княз Александър I Батенберг, никой не й казва по име, всички й казват Главната и "отивам на Главната"  или "на Центъра", защото центъра е по хода на тази улица.
Тя нека си е "Главната", като е улица, казва се "на улицата", но няма "НА центъра". Не е правилно по принцип. Иначе си говорете, както си искате…на локално ниво Wink .

Последна редакция: пт, 13 сеп 2024, 00:46 от diziler

# 606
Да, да, страшно много любов при Ина и Данчо, голяма романтика. Joy Скандалите и панаирите тук са при хората, които отчаяно драпат да привлечат внимание чрез провокативно поведение, прекалено драматизиране и недостойни действия, за да бъдат повече време в светлините на прожекторите. Нищо чудно и Данчо да има амбиция да се пусне като фитнес коуч, като се наблъска с химия отново.

# 607
Скандалите и панаирите са за тийнейджъри, не знам кой възрастен има желание да пие, чупи, реве и беснее, а на следващия ден да отиде на работа. Познавам и такива двойки де, вече на по 50 години, страшна идилия е, пък за околните да не говорим.

Йордан ми е неприятен образ от ден 1, с времето става по-зле. Само дето в началото го мислех просто за глупав, а той се оказа и злобен, което си е гадника комбинация.

Ина реве за бившия си, на мен си ми изглежда, че иска да си я прибере и ич 'и не е за Йордан. Изклюително плоска е и тя.

# 608
  • София
Данчо и аз не го харесвам почти от самото начало. То не бяха емоционални изблици, не бяха детски изпълнения, не беше правене на жертва. След изпълненията със Стилияна обаче, ми стана много по-противен. Защото показа, че освен жалък и лабилен, няма проблем и да е използвач, нито да прави на друг всичко това, което се жалваше, че правят на него, и то със самодоволна усмивчица на лице.

Сравнение със Симеон не виждам. Той си е консистентен, не се прави на жертва, не крие, че си играе играта. Не е от "добрите" герои, но не се и опитва да бъде. Не го харесвам като човек, но не мога да го обвиня в същите неща. Николай си е Николай. Предаването има нужда и от по-уравновесени участници. А това, че някой се държи като дебилно малко дете, може да прави шоу, но него не го прави нищо повече от клоун, че и неприятен такъв.

# 609
На мен Ники ми е интересен, аз харесвам такива особняци.

# 610
На мен комбинацията между Симона и Ники ми е много интересна, и двамата са с една заявка, а отдолу друга, много ме кефи как спокойно задават на отсрещния въпроси по всякакви линии и не трепват даже, ако имаше химия между тях щяха да са стабилка. Ивайло ми харесва, обаче не ми стоят с николета изобщо един до друг, тя тъмна, сякаш може да ти избухне всеки момент, той светъл, разсъдлив, до степен на нищоправене. Той ще е лежер, тя ще иска емоции, и ще вдига скандали, а той ще вдига веждички многозначително.
Симеон както си е с говорните дефекти и абсурдните истории във всеки 2 епизод, си е супер за такова предаване даже, спуквам се от смях с него.
Йоан и Йордан, мачовците на предаването, единия цупи устните и пери зърна всеки епизод, Йорданчо прави  маймунски стойки като че е в зоопарк и е оплодил всяка самка, постоянно си делят 1 място по тъпотии. Как всеки път повтаря Йордан как предния път е направил грешка и не е мислил, и пак я прави същата в същия епизод, тва си е талант. Аз не искам да си ходят, те са доста красноречив пример какви са днешните младежи, напомпани, безхаберни и незрели, но критиката към другите е на макс.
Гош се въобразява на някакъв измислен образ, който му е параван, но според мен тва момче има потенциал, но пък е манипулативен и няма да си дава зор за нищо.

Последна редакция: пт, 13 сеп 2024, 09:31 от passionbiojuniper

# 611
В Пловдив така си говорим, въпреки че може да не е правилно. Улицата се казва Княз Александър I Батенберг, никой не й казва по име, всички й казват Главната и "отивам на Главната"  или "на Центъра", защото центърът е по хода на тази улица.

Потвърждавам за Пловдив

Имам един въпрос, понеже не гледам много концентрирано предаването

Видях Симона какво каза за поведението на Ина, може би е права

Въпроса ми обаче е, Симона до сега правила ли е някакъв жест или компромис към Ники 🤔 Може и да ецправила, за това питам, но аз не съм видял, ако не е с какви “очи” си дава тя мнението за тази ситуация

# 612
  • България
Понеже бях изтрита: И аз се чудя как може да има хора, които харесват Йордан, но не питам.

На Стиляна симпатизирам заради укорите на Ивайло към нея, когато и търсеше сметка и искаше да я поучава, в последствие скандалите с кралица Симона, в момента лошото отношение на Йордан към нея, предателството на Йордан към нея. Самата тя изказва мнението си без да се нагажда към ситуацията, единствена тя от жените защити Симеон при удара от Теа.

# 613
Да, и аз се чудя на това триене.  Това, че сме на различно мнение за даден човек, не означава, че трябва да се трият коментари, при условие, че не е офтопик, напълно е по темата.. и никой не е употребил груби изрази.  Всеки си споделя мнението цивилизовано и без нападки, поне така си мисля.

В следващия епизод ли ще има отпадане на двама или ще се точи до по-следващия?

# 614
И мен са ме изтрили за няма нищо. Ако някой докладва да знаете, че покрай сухото гори и мокрото и модераторите нямат време да четат и вникват във всеки коментар.

В неделя трябва да е церемонията, не виждам как ще се проточат цял епизод със събития отпреди нея.

Общи условия

Активация на акаунт