Диви и красиви - онлайн риалити (тема 5)

• 34 134
  • 750
  •   1
Отговори
# 645
Николай може да играе сериен убиец. С този монотонен тон и пронизващ поглед... Simple SmileНе е чак толкова зле предаването, просто разговорите трябва да не са толкова дълги, малко по сбити.
Аз "90 Day Fiancé"не мога да го гледам,  много са ми противни.

# 646
  • България
2 часа и 22 минути епизод?!?!
Тези хора тотално изгубиха връзка с главния кораб майка. 🤢😠

Стигнах до 20мин и реших да видя колко е епизодът. Изпреварил си ме с коментара.

С тази конкуренция от Игри на волята, Островът, Къщата на Инфлуенсърите, Ауткаст и Кукушев, Диви и красиви ще се гледа цяла седмица на двойна скорост. Като не можеш да разкажеш историята в 40 минути за какво си сложил епизод от над 2 часа? Учебната година почна и даже децата няма да имат толкова излишно време от ходене на училище.

# 647
Още не съм изгледала епизода, но искам да ви поздравя с миглите на Николета, които ви махат, не знам как вижда нещо, като сенник са. Grinning Освен това нещо яко се е филмирала мениджърката.
Скрит текст:
Скрит текст:

Последна редакция: нд, 15 сеп 2024, 19:38 от Meddyy

# 648
  • България
В този епизод Йоан ръси мозък и морал на килограм, Ина мутрее, Стелияна страда, Йордан е емоционално неадекватен - демек нищо ново. Нямаме развитие от изгонването на Теа насам.

# 649
На мен 2 часа са ми ок, даже ми харесва.  Винаги можеш да превъртиш.

# 650
Йоан тук е прав. "Да, не се матчнах и какво от това? Имаше други, които се матчнаха, но на каква цена?"

Ина смята да даде гривна на Йоан, правилно ли разбрах? Шушукаха си нещо с Николай.
2 часа и 22 минути епизод?!?!
Тези хора тотално изгубиха връзка с главния кораб майка. 🤢😠
Хаха, идеалното ТРИЧАСОВО за телевизията Wink (с рекламите).

# 651
Оф, много дълго, надявах се да е час, че да ми пасне преди Игрите. Утре ще доглеждам, но Йордан и Йоан стават все по-големи балъци. Направо е смешно. :д

Мога да се съглася с Ина, че си е комплексарка.

# 652
Игрите явно ще ги пускам към 21 ч (отначало), Д&K го гледам на 1.25 скорост, та дано свърши до 21 ч, хахаха.  Ина сама си призна, че е комплексар, уау, уау.
А Гошко пък какво се пъне... Николай му бил внасял интрига във връзката с Ленчето, то пък и една "връзка", ОМГ...

# 653
Те се сетиха чак сега да пускат по 2.5ч епизоди. И пак не се разбира много много какво се случва

# 654
Не, аз гледам ДиК, но ги пуснах по-късно. То няма какво да коментирам за момента - само пълнежи. Ама лапенцата в Ютуб искаха дълги епизоди и ги получиха... едва ли ще ги изгледат обаче.

# 655
И аз го гледам, но съм до срещата на Стиляна и на Йордан в ресторанта. Не знам какво са я наливали другите жени, но на срещата им Стиляна се държи много добре с Йордан, не му се натиска както я изкарват, дори се държи много по-добре от другите жени с гаджетата им в къщата- спазва си думата, че са в приятелски отношения. Само за сравнение, ако Йордан беше постъпил така с Ина или Симона да кажем и трябваше да ходят на среща след това, щяха да му стъжнят живота. Така, че колкото и да не харесваш Стиляна, тя  се държи доста мъжки и доста на място.

# 656
И аз го гледам, но съм до срещата на Стиляна и на Йордан в ресторанта. Не знам какво са я наливали другите жени, но на срещата им Стиляна се държи много добре с Йордан, не му се натиска както я изкарват, дори се държи много по-добре от другите жени с гаджетата им в къщата- спазва си думата, че са в приятелски отношения. Само за сравнение, ако Йордан беше постъпил така с Ина или Симона да кажем и трябваше да ходят на среща след това, щяха да му стъжнят живота. Така, че колкото и да не харесваш Стиляна, тя  се държи доста мъжки и доста на място.
И аз съм до този етап и споделям мнението ти. Само ще отбележа и, че Йордан през цялото време я гледа супер тъпо. Според мен той няма капацитета да схване какво тя му говори.

# 657
Много динамичен епизод - по-добре дълъг, макар че този беше въз дълъг, хареса ми.
Стиляна честно казано ме издразни. Може да прозвуча като комплексар, но и тя се буташе, какво е това нещо напук да прави. Можеше да се бори на миналата игра, но защо на всяка цена да побеждава? Може аз да съм крив де. Йордан според мен пак си е кривак, че и арогантен, как реагира при забележката от Ники.
Ина си е нарцистична, но в този епизод поне направи правилния избор. Вижда се, че пътят на Симеон и Йоан приключиха в предаването преди това гласуване.
Иначе изгледах първо епизода, като цяло превъртам и гледам ИнВ, но не съм маниак да следя всяка секунда, от което и да е риалити.
90 дни до сватбата всъщност, че избират шемети, избират, но много реалистично, защото и в живота има купища шемети, особено от търсещите си половинки онлайн.
Николета само ме подразни, че защитава със зъби и нокти Йордан, който всъщност знае какво прави. И тримата- Йордан, Стиляна и Ина не са малки деца!

# 658
Много добре й казаха на Стилияна, че се е продала за гривната (сцената с Йоан), само и само да остане,  си плюе на честта и достойнството. После се предлага на Йордан. Жалка история. Нищо, нищо... то алкохолът вече си казва думата, на тази възраст. След 10 или 20 години да не казвам какъв ще е резултатът.
Всички жени бяха на едно мнение за Стилияна. И Николета, и Симона изтъкнаха, че Йордан никого не е излъгал и не е заблудил, тоест постъпил е правилно.

# 659
Изгледах го с превъртане, стигнах чак на церемонията. Николета е със странна визия, чак ми беше неудобно да я гледам. Много грозно се нахвърлиха с Ина и Симона върху Стиляна. Николета толкова много си е повярвала, че с Ивайло са влюбени, та чак и с другите драми в къщата се захвана.

Последна редакция: нд, 15 сеп 2024, 22:16 от Анонимен

Общи условия

Активация на акаунт