Диви и красиви - онлайн риалити (тема 5)

• 34 112
  • 750
  •   1
Отговори
# 705
Ина не е достатъчно хубава за мутреса. Мутресите едно време бяха по хубави, високи.. стройни, Симона по го докарва. Ина реши, че ще дразни Стиляна и разкара Симеон за да си отвори пътя към глуповатия Йордан. Последния не знам защо казва, че е приятел на Стиляна, не се държи като такъв.

# 706
Следващата битка ще е мъжка, но две жени ще трябва да си тръгнат - по регламент. Мисля си със сигурност, че Стиляна ще бъде едната, тя така се прецака с този Йордан.... Имаше време, да се беше мачнала с Йоан или Симеон (стратегически).
Затова се мисли, преди да залиташ- особено след като нагледно е видяла по-рано поведението му. Йоан и Симеон обаче нямаше какво повече да правят, ясно е, че нямаха интерес към жените, останали вътре. Интересно ми е, коя ще бъде втората изгонена? Освен ако не вкарат още хора, вече не знам до края на октомври как ще проточват епизодите, като до тук ли? Очаквам и конфликти, такова усещане имам... може би и на пичът, който остане без гривна, "любимата" ще си тръгне.

# 707
Много се обърках в преценката си за Николета, след появата и с тия мигли...
От замисъл за любов, предаването май стана едно голямо мазало.
Йордан наистина ми изглеждаше добряк, но вече не мисля така. Жесток е със Стиляна. Гледа я дори с малко презрение и досада, когато подскачаше преди полета. Не мога да повярвам, но Йоан ми стана симпатичен. Най-неприятни определно вече са ми Ина и Йордан.
Хареса ми, че Ники се изказа, дори и сам, в подкрепа на факта, че Йордан не беше коректен. Все едно като каже нещо да се застрахова,...после с действия всичко му е позволено. Всички знаем как един влюбен човек се хваща като удавник за сламка...това си е една жестока игра с чувствата на другия. Жалко за Йордан. Много свестен изглеждаше в началото, но за мен в момента е един от най-лошите образи.
Ина щеше да е извършила геройство, ако гривната ѝ не беше вече гарантирана.
Хареса ми и как Гош защити Елена и се опълчи на Николай.
Симпатизирам само на Ивайло, Николай и Елена.
Иска ми се някой да пусне класния клип на Ина на всички и тя пак да говори за ниво с повдигната си вежда...

# 708
За какъв клип? Изтървала съм Joy
Много се обърках в преценката си за Николета, след появата и с тия мигли...
От замисъл за любов, предаването май стана едно голямо мазало.
Йордан наистина ми изглеждаше добряк, но вече не мисля така. Жесток е със Стиляна. Гледа я дори с малко презрение и досада, когато подскачаше преди полета. Не мога да повярвам, но Йоан ми стана симпатичен. Най-неприятни определно вече са ми Ина и Йордан.
Хареса ми, че Ники се изказа, дори и сам, в подкрепа на факта, че Йордан не беше коректен. Все едно като каже нещо да се застрахова,...после с действия всичко му е позволено. Всички знаем как един влюбен човек се хваща като удавник за сламка...това си е една жестока игра с чувствата на другия. Жалко за Йордан. Много свестен изглеждаше в началото, но за мен в момента е един от най-лошите образи.
Ина щеше да е извършила геройство, ако гривната ѝ не беше вече гарантирана.
Хареса ми и как Гош защити Елена и се опълчи на Николай.
Симпатизирам само на Ивайло, Николай и Елена.
Иска ми се някой да пусне класния клип на Ина на всички и тя пак да говори за ниво с повдигната си вежда...

# 709
  • София
Всъщност, нищо не си изтървала, даже само печелиш, ако досега не си знаела за този клип, ама ето: https://www.youtube.com/watch?v=t3knPy2gBAs

# 710
Цитат на: dar.anibas link=topic=1689045.msg48556037#msg48556037 date=
Да, знам, че Стиляна сама си го направи трудно, след като знаеше, че Йордан си иска Ина, но очаквах повече рязбиране към нея от страна на жените поне. Всички в къщата оправдаваха Йордан, много е странно това разминава с нагласите на масовия зрител, това е минус за предаването.
Агресията на Николета и защитата на Симона спрямо Йордан си го обяснявам донякъде с това, че заради първото място на инат на Стиляна, се оказаха застрашени и това ги озлоби. Но и Елена кимаше с глава като питаха дали Стиляна се бута на Йордан..:
Интересно как говорите от името на “масовия зрител”? Как решавате, че масовият зрител е фен на Стилияна и е против жените, които се изказаха на съвета? Очевидно зрителите са на различно мнение! (Един мисли едно, друг друго). Вие имате вашето мнение за такова на “масовия зрител” ли?

И каква “агресия на Николета”? Питаха я за мнението , тя си го казва в прав текст какво мисли, без да увърта, без да шикалкави. Откога такова поведение се нарича “агресия”? Напротив: браво на Николета!
И браво, че се осмелиха да й кажат на алкохоличката, че се е “продала за една гривна” (сцената с Йоан), това си беше точно така. А после бяха истерии дали ще получи гривна или не.

Последна редакция: пн, 16 сеп 2024, 08:45 от diziler

# 711
А Ина как се е намерила с Емо Каменов? (Във връзка с онова видео с него, което спомена една потребителка вчера.)

# 712
Благодаря за линка към клипа. Hug
Подкрепям повечето мнения тук. Смятам, че държанието на Ина е грозно и демонстративно. Замислете се – ако Йордан беше изгонен и тя можеше да разчита единствено на Симеон, щеше ли да си даде гривната за Ивайло? В крайна сметка тя не губи нищо, защото Йордан ѝ каза в прав текст, че винаги ще избере да я спаси. Дори Симеон да си тръгне, тя пак има сигурна гривна. Така че не мога да кажа, че е направила някаква огромна жертва. Това за мен е просто манипулация на зрителя, за да ахнем и да си кажем "евала", но всъщност тя не губи нищо.  Това, което чух – че нямала бельо и т.н. – не беше много в стил "личните граници". Както и лежането върху Симеон и всичко останало. Бих повярвала на историята, че се е опитвала да краде гаджетата на приятелките си. Другото, което забелязвам, е че в първите епизоди тя изглеждаше по-усмихната, по-спокойна в разговорите. Но с всеки епизод и всяка церемония забелязвам един все по-нагъл поглед. Най-силно впечатление ми направи, когато Симеон ѝ подари онази тортичка, тя стоеше като камък и не знам какво се опита да демонстрира.Relieved

# 713
Ами както е тръгнало, на полуфинала ще останат 3 двойки: Симона и Ники, Елена и Гошко, Николета и Ивайло. Една от тях ще отпадне и за финала в НДК остават две от сигурните двойки.

# 714
А Ина как се е намерила с Емо Каменов? (Във връзка с онова видео с него, което спомена една потребителка вчера.)
Разбирам, че са от един край

# 715
Емо Каменов е от Монтана, Ина от Враца, може би по тази линия.

# 716
Тогава всичко е ясно. Тя е добро момиче, но той й е дал съвет да играе по-агресивно, като него в "Задруга". До края на сезона може да се сбие с някого. Simple Smile

Последна редакция: пн, 16 сеп 2024, 09:25 от Meddyy

# 717
В подкаст на ДиК имаше спойлер за предстоящ "женски бой". Мислех, че Теа ще е едната пехливанка, но май ще е Ина...
Ами както е тръгнало, на полуфинала ще останат 3 двойки: Симона и Ники, Елена и Гошко, Николета и Ивайло. Една от тях ще отпадне и за финала в НДК остават две от сигурните двойки.
Ина и Йордан защо ги забравяш? И те вече са сигурна "двойка". Говорели Ина да прецака Симеон, а Йордан - Стиляна. 1/2 от плана го осъществиха. Сега остава да отсвирят и Стиляна.
Ще ме изкефи Йордан да падне на мъжката игра, да няма гривна и Ина да увисне. Ама не вярвам да имам тоз' късмет да видя "хитрата сврака с двата крака...", та да се посмея на техен гръб.

# 718
Сервитьорът си изяде бакшиша JoyJoyJoy

# 719
  • София
Сервитьор ли е, някакъв шеф ли е - не знам, ама това беше груба селска проява. Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт