Диви и красиви - онлайн риалити (тема 5)

• 34 723
  • 750
  •   1
Отговори
# 510
Ама той си признава, че си е виновен за това, че се е лепнал на Ина и е прекалил. И сто пъти каза "вината си е моя", той не обвинява Ина. Докато Стиляна не приема, че тя се е лепнала, а мисли, че той нещо й е длъжен и го обвинява. Йордан е осъзнал и разбрал, че Ина не му е длъжна.

# 511
  • София
И защо да му вярвам на приказките, като действията му не кореспондират с тях? А и преди да се "осъзнае", колко време се влачеше след нея, унижаваше и правеше на жертва? И спрял ли е, като обяснява на последната церемония, че ще й дава гривна и после си търси масажи? Моля ти се. Все виновен и пак по същия начин продължава.

# 512
Йордан и Ина много си приличат (и визуално). Даже един и същи поглед вадят. Ако успеят да се разберат, може да се окаже, че са баш един за друг.

# 513
  • софия
Разпитът на любовния триъгълник ми хареса на мен. Показа много и от тримата. И жалко, че Данчо и Ина не можаха да покажат нещо хубаво, че да взема да ги харесам.
Всички други ги харесах.
Ивайло се ядоса и го разбирам, толкова коментари има точно че стратегиите нямат място в този формат. Но всъщност Ники беше най-адекватен, като му каза, че той не би се сърдил на никого, просто такава е играта.
Много харесвам Николай - всичките му коментари са абсолютно адекватни и на място. Изглежда, че се подчинява на Симона, но не мисля, че е така, просто на Симона образа го изисква. Никито е толкова емоционално стабилен, а според мен е и със завидно добро самочувствие(браво), та и да излезе малко чехльо от това предаване хич няма да го бутне това.

Тортата на Симето отиде зян, днес на  Ина чашките и бяха в повече.

Стиляна спечели имунитет на Данчо..... оффф

Остава Ина да измие очи като даде гривна на Ивайло.

Играта беше супер тъпа - цяла  Ледена кралица, Дама от класа и ученичка участваха в нея  - ееее, никакво уважение начи.... Joy и мъжовете ръкопляскат, "давай, можеш".... Joy

Пп.
Да, "Милф" нямаше нищо общо с историята на Ники,  ама той да не противоречи и на Ивка, вика "да" Joy

# 514
Ама той си признава, че си е виновен за това, че се е лепнал на Ина и е прекалил. И сто пъти каза "вината си е моя", той не обвинява Ина. Докато Стиляна не приема, че тя се е лепнала, а мисли, че той нещо й е длъжен и го обвинява. Йордан е осъзнал и разбрал, че Ина не му е длъжна.
Извинявай, ако те засегна, но това са пълни глупости за мен. Той не си признава -той казва това, което Ина иска да чуе, за да се опита да я спечели на негова страна за пореден път. Поема вината по същата причина, той играе ролята, в която Ина ще го хареса и ще го мисли за достоен. Почти всяко нещо, което Ина му е казала (какви са й очакванията) ,той след няколко дни го повтаря и се изкарва променен. Не става така. Стиляна не му е само лепка, той също има полза от нея -като например да води разговори с нея, да се държи добре с него и да си прекарват времето заедно.

Последна редакция: чт, 12 сеп 2024, 02:15 от BobbyDyl

# 515
  • Me? I'm a raging sea trapped inside of a raindrop.
Тук той си играе играта и иска да се задържи по-дълго време. Което го оправдава донякъде. В реалния живот нямаше изобщо да й обърне внимание, може би.
Всъщност той твърди, че не иска да стои повече в играта, защото няма да му се получи с Ина. Защо му е в такъв случай бек-ъп вариант? В същото време живо се интересува на кого ще си даде гривната Стиляна.
Не й е обещавал нищо, но я целуваше, нали? Това никак не е приятелско.
Казва й, че няма да й предаде доверието, а зад гърба й наговаря Ина да прецакат Стиляна и Симеон. Това наистина е игра, но подобно поведение не е мъжко.
И да, той непрекъснато казва "Вината си е моя", но винаги е последвано от "ама какво да направя" и продължава да о*ира след себе си, защото явно просто няма какво да се направи. Joy
Разбира се, негово право е да си играе играта както сметне за добре. Наше право пък е да не го харесваме.

# 516
Ехеее, май имаме разстроен/-a участник/-чка в темата. Може и роднина да е. Спокоойно де, когато се запишеш за предаване дали по телевизия или в интернет, ще има хейт.
За мен Николета е с твърде груб и просташки маниер. Миглите ѝ  са абсурдни и я загрозняват. Но пък шапка ѝ  свалям за това, че спортува и има супер тяло. Не виждам развитие в образа ѝ, а дали реално има нещо с Ивайло ще се види след предаването. Сега или са твърде дървени пред камера, или не се харесват.
Хайде пък Ивайло да няма претенции, че видите ли порядъчните двойки, къде се правят на привлечени един от друг тихо си кротуват до финала. Естествено, че няма дрязги при тях, тъй като и чувства няма .
Много точно казано. Като няма емоция между Ивайло и Николета, няма любов, буквално са статисти. Чехльо Ники също.

Ти невменяем ли си или да? Николета е най-интересния участник с най-голямо развитие до момента както и  Ивайло се откри и призна чувствата си към нея. Наистина понякога си мисля, че тук сте събрани най-големите комплексари. Мразите всички и само плюете хората. Браво за малкото Наистина готини и адекватни коментари. Мир Вам.

# 517
Ох, имах някаква маааалка надежда, че Йордан ще пообърне внимание на Стиляна, а тя ще спре да пие, ноооо. Ина и Данчо съвсем я убиха.

За Ивайло и Николета си мисля, че няма да е зле ако сега Ивайло отпадне. Изилизат и си продължават отношенията, спечелили са от предаването. Ако останат става скучно за зрителя, защото няма развитие при тях, а и те не могат да си развият отношенията искрено, тъй като пред камери в такава обстановка не става.
Всяка промяна в личността на даден човек трябва да е защото я иска той и не харесва това, което вижда. Да правиш или не нещо заради даден човек е лицемерно. Дори Стиляна да спре да пие заради Йордан, в момента в който имат проблем ще се налива и ще прави скандали. Когато осъзнае, че това не е решение за преодоляване на емоциите, които я тормозят, тогава и ще спре да пие.

# 518
Колкото повече гледам предаването, се убеждавам, че не са го обмислили съвсем. С това пренаписване на правилата и създаването на правила в движение...Не може Ники да каже на Елена, че тя била повече типа му жена, а ние да гледаме сума епизоди измислената двойка със Симона. Трябвало е форматът да провокира създаването на истински двойки. Да печели повече истинската двойка. Пак липсват новите хора, защото като няма съвпадение, няма...но в този случай идват нови и все някаква искра се запалва. Има моменти, в които гонят и най несъвместимата двойка в другите формати или най-фалшивата такава. Никак не ми харесва, че ето Ники обещал да играе със Симона и даже да му харесва Елена, няма да направи нищо. И ние накрая да се правим, че вярваме на двойката на Ники и Симона. Да не говорим, че и горкият Йоан така и не успя да хване някъде Симона на тясно...Всеки хванал някого да е сигурен и накрая имаме 4 фалшиви сигурни двойки, за които да гласуваме...
Въпреки всичко предаването е повече от сполучлив първи опит...

# 519
Ина и Йордан наистина са си лика прилика. Тя пита мигайки невинно „Какво направих", а той „ ..., какво да направя?“. И двамата много добре знаят какво е редно да се прави и какво не. Арогантни са и двамата. Пожелавам му да се съберат, напълно се заслужават.

Стилияна може да пие като казак, но е добра душа. Нормално е да бяга от разговор с Ина, която като извади тролския поглед, изсмуква енергията на всеки срещу нея.

А пък на Дон Жуан от АлиЕкспрес му загубих бройката на „дългите връзки“. Тази дето днес говореше за нея онази ли е, дето го помолила да я направи жена?

# 520
Чакайте, чакайте, какво Ина пак нямала никаква вина милата, видяхте ли какви физиономии самодоволни правеше? Като ще стане интрига, за чий... се бута да масажира Йордан? Това е жена със също толкова болно его колкото Симона, като мачкат и като играят на топло и студено се чувстват по-уверени, аман от принцеси!
Йордан естествено е най-виновен, абе доколкото помня не за пръв път дава на Стиляна надежди, после се обяснява като девойка на първа брачна нощ на Ина. Той и на едната, и на другата се мазни, тотално ми падна в очите. Нали вярваме му, че е "объркан", за мен съвсем нарочно си играе картите така, да си вдига и той собственото его. И ако това му е целта с обясненията пред Ина, изглежда повече чехъл от Ники в случай че си е помислил, че не е!
Съжалявам Стиляна наистина. Никой не иска да бъде правен на глупак, но реакцията й беше доста бурна. И стига е оправдавала този Йордан. На нейно място бих дал на Йоан или Ивайло гривната, а овенът да си върти овце в живота. Тя обаче също се унижава, факт. Трябва малко повече да преценява хората преди да залита. Също така я хванах в лъжа, това е дребен детайл, ама в минала игра вика "не съм изневерявала НИКОГА", вчера се оказа, че е. Всеки прави грешки, но подобни лъжи оставят недоверие в бъдещи партньори. И тримата са в момента зле, но Ина и Йордан ми оглавиха класациите за най-арогантните, самонадеяни хора. После и на думите, и на сълзите им не бих повярвал.
 Йоан ми е по-симпатичен. Аз все още смятам, че си е нарцистичен или има други комплекси от детството, но последните два епизода направо е приятен! Със сигурност не е лесен характер, но е по-приятен от тези двамата със сигурност и съдейки по говора му, дори да не е най-умният, е по-умен от тях.
Ще е интересно той да е новият Ерген. Има визия, готино е и да има разнообразие в характерите и да видим жените ще се натягат, или ще бягат.

# 521
  • София
За ерген може само Симеон да изберат. Ще ги изсекси всичките по ред на номерата. 😀😉
Носят се някакви слухове за Йордан в темата за Ергена, ама за мен това е абсурдно и не го вярвам.

Иначе забелязахте ли, че Ники е признал на двама човека, че едва ли не се преструва със Симона и знае, че връзката им няма шанс?! 😮 Визирам Елена и Гош. А пред Елена казва и че тя е повече негов тип момиче (което ние тук отдавна отбелязахме). Интересно как ли ще реагира Симона сега като гледа...

По регламент Йордан е спасен за съжаление. А в никакъв случай не искам да гледам и поредната им фейк романтична среща, заради овчия поглед. За трети или четвърти път Стиляна и Данчо заедно - плаче за скип!
За да се запази двойката Николета и Ивайло всичко е в ръцете на Ина, но аз така и не чух/видях Николета да я притиска да си даде гривната на Ивайло. Освен, че и намекна, че ако Ивайло си тръгне и тя става и си заминава. Е, по договор не може сигурно, но визира следващата церемония може би.
Аз искам Ивайло да остане, все пак сме в романтично шоу. Но предполагам, че за съжаление ще си тръгне, защото Симеон прави повече шоу. Останалите са ясни.
Интересно ми е сега в реалния живот, дали Николета и Ивайло са заедно. Пожелавам им го.

# 522
Иначе Ивайло е в пълното си право да се ядосва, защото независимо на нас как ни изглежда, има игра с Николета, има свалка някаква. И аз ще се ядосвам в любовно предаване, да бутат такива като Ина. Не са прави обаче гнева да го насочват към Стиляна.
 Не е длъжна тя, приятелката им Ина защо не направи нещо по въпроса? И в крайна сметка и извън предаването би могъл с Николета да си продължи отношенията, но принципът е друг.
А това с регламента явно съм го пропуснал, мислех, че на гласуването Стиляна може да спаси, когото пожелае.
Време им е вече и на Ина и Йордан да се приберат вкъщи.

Мъжете, които се радват на Ина са ми странни, харесва ли ви жена да ви говори с някакъв отвратителен акцент и като мутреса? В България наистина ли това са топ жени?
А и да вметна, мъж, който е склонен на предателство заради някаква пикла, визирам Йордан, е склонен и на предателства към приятели, към всеки, защото не е толкова директен и честен, колкото мислех, а заради това му давах точки макар че беше напрягащ.
Да, имам в коментара хейт, но на Инчето няма да й е за пръв път, видях в Youtube,  че доста хора й сипват с причина.
Чудя се обаче че явно има и други заблудени, а и жени я защитават - ако Йоан беше прост, Симеон - селски тарикат, Николета - мъжествена, то Ина дето не може да се изразява правилно, повишава тон, прави муцки, това ли е поведението на една дама? Явно с тази си наглост е изгонила съпруга си, защото се мисли и все за права и несравнима. Симеон може също да няма място там, но е позитивна личност, не наглец. Йоан също е по-смирен от "ледената кралица" и "огнения крал". Маските падат наистина.

# 523
Игрите им са коя от коя по-унизителни и гротески. Не знам какви договори са подписвали, че да не могат да откажат. Или толкова им пука.
Като им гледам поведението, при повечето натежава непукото.
Ближи си сладоледа

# 524
Ина си е най-добре, злобното й и агресивно поведение поне е в синхрон с артистичното амлоа на лоша рапърка.
Но горкият Данчо, как ще продължи да поддържа имиджа си на истински мъж, който все не случва на жени и няма кой да го оцени и да го завие нощем.

Общи условия

Активация на акаунт