Диви и красиви - онлайн риалити (тема 5)

• 34 782
  • 750
  •   1
Отговори
# 525
Участниците демонстрират неприятните си черти на характера и възпитанието си без дори да са подложени на някакъв натиск от страна на Продукцията.
Ежедневието име лежерно, пекат се, поркат си, пафкат, хоп, и по една близалка за игра, а в замяна тежки квалификации, крокодилски сълзи и неуравновесени реакции.
Неделчо и Мишо не пропускат да се изкажат колко са горди от резултата, как сами са направили шоуто, но тук всички са за трип до Карлуково Neutral Face
На въпроса защо Стиляна е притискана да си даде гривната: защото е по-слабата. Защото Симона и Николета действат в тандем, като мафията, хулигански, насилнически.

# 526
Аз започвам от Ники и Симона. Вече започва много да си личи, че нямат никакво намерение да са заедно. Ники ми беше странен, но след като му свикнах с маниера на говорене, все повече започва да ми харесва. Симона също ми харесва, просто не са един за друг.
Гош и Елена ми приличат на влюбени ученици, много са ми сладки. Не знам някои какво имат против момчето, но той се държи много добре с нея.
За играта снощи - много се зарадвах, че точно Николета загуби и изобщо не и съчувствах за драмите. То пък човек толкова да си повярва! Даже му каза, че навън щяла да има отношения с него. Другите не били девойки, а те каква двойка са?
Ина и Йордан вече отдавна копаят под дъното. Толкова са ми неприятни тези персонажи, че дори ми е противно да ги коментирам. На мен ли ми се стори, че Ивка каза, че Ина ще изцапа сакото на Йордан с тортата? Загледах се - беше с огромно сако снощи и ако наистина е Йорданово, още повече ми пада в очите таз невеста. Тя, Симона правилно и го каза - след като не искаш този мъж, защо им пречиш и се буташ между тях?
След цялата тази история Стиляна все повече печели симпатии. Поне една влюбена да видим в това уж любовно предаване.

Последна редакция: чт, 12 сеп 2024, 11:36 от Анонимен

# 527
Йордан къде заради визия, къде заради експресивност и дързост имаше ролята на едва ли не Алфа мъжкаря с по-тежка енергия в предаването (аз много мразя такива определения алфа, бета, гама и омега, но...).
 Уля се много мощно и не е въпросът дали признава, той и 100 пъти да си каже "аз съм виновен" си знае неговото после, а действията са важни, не думите. Той като типичен овен- много биене в гърдите, много експресивност, но издъхва в частта със спазване на дума, без игрички (освен ако не иска стратегически да го кара). Да не говорим, че става нагъл, защото явно иска да си стои и върти нещата, още един дето не може да предложи да излезе. Щото с Инчето не стана. А да не говорим колко жалко й се обяснява и още търси валидацията й. Позорно чак. Според много хора Симеон едва ли не беше леке, въпреки че винаги съм го имал за добър и просто млад още, лекомислен. Дали сега и Данчо не е същото леке?

# 528
Разликата между Симеон и Йордан е, че първият подвежда само на думи (да не говорим, че подвежда момичета, с които е общувал 1-2 дни и които са заявили, че нямат интерес към него), вторият го направи и на действия. Данчо си е баш леке. Жалко, че Стиляна го избра и сега е спасен.
За съжаление не виждам как Ивайло ще остане - и много жалко, защото е много готино момче, не мога да преценя за двойката им. Ина би могла да прояви някаква съпричастност и да остави него, а да изпрати Симеон, но така си реже участието, т.е. няма да я гледаме достатъчно дълго на екран и все по-малко хора ще отворят хита Мяу-мяу, чик-чирик, писи-писи, бау-бау Sad Не си заслужава.

# 529
Аз бих могла някак да преглътна стратегическата игра в любовен формат, но някой абсолютно целенасочено да наранява друг, да го вижда, че страда и едва ли не да изпитва удовлетворение от това, вече е прекалено. И това е разликата със Симеон. Само мога да гадая какви неща са преживели хора на по 20 г., за да бъдат толкова озлобени и да им липсва емпатия.

# 530
Да, първото, което е, че Симеон поне не е натискал и целувал всяка, а само на думи е подлъгал, да. И другото е, че Симеон спа с жената, към която не крие само че е имал чувства. Само към нея, каквато и да е. И никога не е крил, че има качества на женкар.
Йордан се изхвърля много повече, говори за любов, ценности, ама иначе 100% е склонен и секс да прави и после като насран да се оправдава. Да, жените имат глави на раменете си, но тогава защо е захванал по-лабилна като Стиляна, да беше пробвал Симона? Или може би нея нямаше да успее да я манипулира?
Също така Йордан беше мъжкарят, а Ники - чехълът според много хора. След обясненията пред жена, която многократно го унижава и подиграва, не виждам много достойнството му.
В сравнение с Йоан - едва ли не Йоан беше нарцисистът, който си мисли, че светът се върти около него (то не пречи да си е такъв), ама поне Йоан не се е молил на никоя в игрите му и не се е преструвал, такъв си е.
Та излиза, че най-любимият мъж на повечето жени и примерът на повечето мъже за "истински мъж" е далеч. И не, не мисля, че е само за играта, защото многократно беше споменато от зрители, че е скъсал с гадже непосредствено преди да влезе. Той няма против да се впуска от връзки във връзки явно, независимо кои чувства ще нарани по пътя си. Щото нали бил обяснил. Animal Hear No Evil

# 531
Всеки си проявява травмите и най-малкото ги провокира. Не само Теа има нужда от терапия и доста работа върху себе си, но осъзнаването идва трудно. Не е добре да се нормализира хора на по 20 г. масово да споделят, че са изневерявали, че са имали някаква форма на токсични отношения, че имат безразборни връзки, че им липсват задълбочени отношения и т.н.

# 532
Случаят на Йордан е следният : Запознал се с момиче непосредствено преди кастингите и както видяхме с Ина, по същия начин той е решил, че е намерил голямата любов. Междувременно приятелката на Ицака – Бубето, с която се познават покрай брат му, започнала да го навива да участва в ДиК (той ѝ е споделял, че иска да участва в риалити формат). По нейно настояване отишъл на кастинг, като е предупредил, че си има приятелка. След това заминал на екскурзия до Рим с момичето, но там разбрал, че няма да се получи и като се върнал се обадил на Мишо да каже, че вече е свободен. След дискусия с Неделчо пренаредили списъка с участниците.
Не е имал сериозна връзка преди формата.
С този характер ще има още дълго да търси голямата любов.

# 533
  • София
Аз бих могла някак да преглътна стратегическата игра в любовен формат, но някой абсолютно целенасочено да наранява друг, да го вижда, че страда и едва ли не да изпитва удовлетворение от това, вече е прекалено. И това е разликата със Симеон. Само мога да гадая какви неща са преживели хора на по 20 г., за да бъдат толкова озлобени и да им липсва емпатия.

Абсолютно, Данчето вчера гледаше супер самодоволно и арогантно, докато Стилияна беше разстроена. Хареса му някой да му се влачи по гъза и да му се моли за внимание, както той правеше с Ина. Видимо му се вдигнаха акциите и се наду като пуяк. Абе, жалка картинка.

# 534
Случаят на Йордан е следният : Запознал се с момиче непосредствено преди кастингите и както видяхме с Ина, по същия начин той е решил, че е намерил голямата любов. Междувременно приятелката на Ицака – Бубето, с която се познават покрай брат му, започнала да го навива да участва в ДиК (той ѝ е споделял, че иска да участва в риалити формат). По нейно настояване отишъл на кастинг, като е предупредил, че си има приятелка. След това заминал на екскурзия до Рим с момичето, но там разбрал, че няма да се получи и като се върнал се обадил на Мишо да каже, че вече е свободен. След дискусия с Неделчо пренаредили списъка с участниците.
Не е имал сериозна връзка преди формата.
С този характер ще има още дълго да търси голямата любов.

Благодаря за информацията! То това още по-фрапиращо... Joy Няма и да има, защото когато него го налазят по същия начин, а това са жените, които биха търпели такъв - тоест лепливи, досадни и обсебващи, той пък не ги иска.

# 535
Нали Данчо споделял в инстаграм, че е влюбен в момента. Но може би в себе си?

# 536
Абсолютно същото си помислих - Симона - Жоро Игнатов! Laughing

Ох, Йордан и Ина стават все по-неприятни. Ина вечно неразбрана, все невинна, все недоумява какво е направила. Йордан пък иска да прецака Стиляна, въпреки че сто пъти каза пред нея, че няма да го направи и че може да разчита на него. Все повече ми пада в очите с всеки следващ епизод. Леке!
Първо я ползва, за да провокира ревност у Ина, после я целува, "защото такива били обстоятелствата" /какви бе, пич?!/, а накрая дори няма доблестта да й каже, че няма намерение да й дава гривна, ами наговаря Ина двамата да прецакат "половинките" си. Много мъжко, няма що! И оправданията му един каруцарски:
"Е, в грешка съм, ама какво да направя." "Омазах всичко, ама какво да направя." "Не се гордея, но какво да се прави."  Rolling Eyes
Ами винаги има какво да се направи, Йордане. Винаги.
Много ми се иска Стиляна да се събере и да го изрита от предаването. Той уж не иска да стои повече, но около сто пъти я пита на кого ще си даде гривната. Май наистина никак не му е важно. Joy
Симона пък интервюира всички в най-напрегнатите моменти. Като един същи Жоро Игнатов рови в раните с настървение и наслада -  Кажи как се чувстваш? Защо направи това и това? Joy

Ивайло и той се излага - защо се били раздавали Ина и Стиляна на игрите, като нямали мач и нямало да им се получи с никого. Може би очаква някой да си тръгне доброволно, само за да остане той? Изобщо не виждам каква е драмата да излезе и да си продължи отношенията с Николета навън. Ще кажеш, че извън предаването Николета не съществува.

И, продукцията, защо са ви толкова малоумни игрите? Ясно, че искате нещо за без пари, но е възможно да се измисли и нещо по-интересно, което да е евтино.
А музиката на церемонията беше все едно всеки момент ще започне жертвоприношение. Joy

Понеже искам да завърша с нещо положително, а няма с какво, ще отбележа, че Йоан успя да се запише и в този епизод:
"Бях с други очаквания как ще протече участието ми тук, затова съм малко разочарован. Не от себе си, разбира се." Joy
LaughingLaughing

# 537
Не е добре да се нормализира хора на по 20 г. масово да споделят, че са изневерявали, че са имали някаква форма на токсични отношения, че имат безразборни връзки, че им липсват задълбочени отношения и т.н.
Не е нормално, но отдавна се е нормализирало някак си, поне аз така го виждам.  За хората в ДиК, това, което ми прави впечатление от предаването и от историите им за предишни връзки е , че много от тях нямат някакво търпение спрямо връзката и "партньора" си.  Първото нещо, което те издразни- правиш напук или напускаш (търсиш друг).

Последна редакция: чт, 12 сеп 2024, 15:19 от BobbyDyl

# 538
Глупости. Елена харесва Гош. Мисля, че и той нея.

Аз не го бях догледала и не знаех.
Много тъпо. Какво сега, тоя коптор Ина ще решава. Дано Елена поне тогава поднесе някаква изненада и да изгони Гошо.

Прави са участниците. Боговете на кринджа, моля за внимание, за следващия сезон по това време вече е време да престанат със стратегиите и да бе се решава кой ще остане в играта чрез прикрити $вирки. Хубаво е по това време вече наистина да гледаме взаимоотношения между двойки.

Симеон кой го беше облякал като Граф Дракула.

И аз предпочитам Стиляна да гласува за Аполон. Като е спечелила в играта и отиде на среща с Йордан гривната й автоматично отива за Йордан.

# 539
Точно тя е виновна в конкретния случай с масажа. Тя просто искаше да унижи Стиляна и успя. Всички знаят, че Йордан все още е влюбен и ако Ина му свирне - той хвърчи като куче към нея.

Мен ме дразни, че в главата на Стиляна Ина е виновна. А всъщност не е. При отношенията на двама човека са си виновни само те. В случая - Данчо. Ама Стиляна това не може да го проумее, дори Ники да ѝ го обясни. 😅

Общи условия

Активация на акаунт