Диви и красиви - онлайн риалити (тема 5)

• 34 129
  • 750
  •   1
Отговори
# 660
Откога да казваш истината на някого се води "грозно нахвърляне"? Това мислят, това казват. По-добре ли е да са лицемерни и да лъжат?

# 661
Не знам, не съм изгледала до край. Може и да не го изгледам днес, защото 2ч и 20 мин ми идва малко в почвече, да не е Хари Потър филм? Grinning
Иначе за Стиляна, ако аз бях на нейното място на миналата игра, просто нямаше да избера Йордан, а някой друг, който да спася. А за това, че е победила, еми победила е ,напук или не вкара малко логика и спечели- вместо да ближе като откачена, разтопи близалката просто като не я пусна. Какво да направим, че другите не се сетиха, все пак спечели без да саботира някого. 

# 662
Няма значение мъж или жена, като се буташ и се доказваш на някой, който не те иска, пък и е обсебен от друг, само ставаш жалък в очите му, не добър.
Не трябваше да избира Йордан, да, вашето мнение има повече логика.
Симона каза истини.

# 663
Откога да казваш истината на някого се води "грозно нахвърляне"? Това мислят, това казват. По-добре ли е да са лицемерни и да лъжат?
Казвам си МОЕТО мнение, а ти ужасно прекаляваш с грозните си и обидни коментари към една от участничките и ме предизвикваш да отида в темата на модераторите! Ще съм благодарна ако подминаваш моите коментари за в бъдеще!

# 664
Изтриха ли ми мнението, аз ли нещо не го постнах. Обаче го смятам - Йордан е смешник. Как така не я е лъгал, като всички видяхме. И какво се месят стрините като не са били свидетели. На тях не им прави чест като жени да заемат такава страна.
Щял да печели на всяка цена и да минава през трупове, пък иначе в манипулирал да го изгони. Смешник.

Николай ми се издига в очите.

# 665
И аз мисля, че не прави чест на жени публично да се нахвърлят срещу друга жена, която, всъщност, нищо лошо не е направила. Браво на Ники и Ивка!

# 666
Пак казвам не съм стигнала до там и не съм видяла за какво става въпрос, но Симона аз не я приемам за достоверен източник на информация. Повечето съвети, които дава на другите сама не ги спазва, повечето неща, в които обвинява другите, тя ги прави същите. Така,че има добри папдения момичето, но не винаги.

Последна редакция: нд, 15 сеп 2024, 22:05 от BobbyDyl

# 667
Прекаляват трите кобри. Чак пък да нямаш капка женска солидарност.
А Ники ми се струва, че доста по-свободно комуникира с Елена, излиза от режим "дърво" като е с нея.

# 668
Казвам си МОЕТО мнение, а ти ужасно прекаляваш с грозните си и обидни коментари към една от участничките и ме предизвикваш да отида в темата на модераторите!
Оп, нещо много се впрегна. Нито са "грозни", нито са "обидни" коментари. Ако не забеляза, моето мнение съвпадна с това на три от жените, които говориха на съвета.  Коментираме предаване и участниците в него, не се коментираме един друг пишещите тук, нали?
На модератори щяла да каже, ОМГ,  "моля, другарко" стана положението.

# 669
Хех, като стана дума накрая в церемонията за интелектуално ниво, то в тази церемония женичките, с претенции, стигнаха нивото на глутница койоти. Омерзителна гледчица!

# 670
Ина беше много нагла и рязка, не ми е приятна тази жена, но очаквано и все пак достойно постъпи.
Симеон защо измрънка? Нали иска да е с Теа, аз винаги съм бил услуга за услуга, но кой го кара да избира Ина, като нямаше да имат мач и честно ли ще е той да продължи, а истинска двойка - не?
Гош с миналото си признание ме кара да го гледам с недоверие и много студено реагира към Елена. Още един на всяка цена за слава и победа. Но ще видим.
Йоан поне си тръгна с достойнство.

# 671
Бе на мен малко прекалена ми дойде цялата драма с избира ето на любовта. Все едно им е забранено навън да се виждат. Голям рев, голямо тръшкане. Ми като се обичате, обичайте се навън. Даже по-добре, че ще можете да се н@€бете. Аман!

Аз ще си го глесам предаването, разните игри не ме вълнуват. А и така и така не го гледам винаги от 7.

Ина за какво и интелектуално ниво претендира 😀😀😀😀

# 672
Някой знае ли на колко години е Николета?

# 673
На мен затова ми е много смешна Николета как се филмира и как реве, та се къса. Зряла жена, на 32-33 г., уж на сериозна позиция. Много ми е абсурдна. Joy

# 674
Някой знае ли на колко години е Николета?

Е сега някъде трябва да има рожден ден или скоро е минал. Дева, от 32 става на 33.

Общи условия

Активация на акаунт