2АЕГ "Томас Джеферсън" - Тема 4

• 47 619
  • 744
  •   1
Отговори
# 615
Здравейте, записвам се и аз с един брой бъдеща осмокласничка Simple Smile Приета е по първо желание в паралелката АЕ/ИЕ. Надявам се и аз на положителна атмосфера и хубава, мотивираща среда Relaxed

# 616
  • при моите любими
Добре дошли и успех на новите зайчета.

# 617
На късмет да им е, няма да съжаляват.

# 618
  • София
Записвам се и аз с осмокласник, приет първо желание АЕ+НЕ.

# 619
Добре дошли! Хубава ни е гимназията, с умни и амбициозни деца и дружелюбна атмосфера. Успех  на всички в новото училище!

# 620
Здравейте и от мен, с бъдещ осмокласник АЕ+НЕ Simple Smile

# 621
Добре дошли и наслука! Хубава първа година изкара моя младеж - не се оплакваме - намери си учители, приятели и най- вкусните сандвичи в барчето отсреща....че то трбява и да се яде))))))

# 622
Цопваме и ние в темата с младеж с испански Simple Smile

# 623
Добре дошли и наслука! Хубава първа година изкара моя младеж - не се оплакваме - намери си учители, приятели и най- вкусните сандвичи в барчето отсреща....че то трбява и да се яде))))))

Надали и Хъни е пропуснал за разни напитки. Simple Smile

# 624
Това си е важна част от процеса 😃 ще търсим и ние съдействие за сандвичи, макар че те бързо ги намират тези неща

# 625
  • софия
Здравейте и от мен дъщеря ми е с бал 451 и ще останем за второ класиране с надежда за английски с руски.
Как ви се струва бала в сравнение с миналата година, тогова е бил 452 минимален момиче 2 класиране
 Честито на всички приети

# 626
Имате голям шанс.

# 627
  • София
Честито на всички, които са приети в желаната гимназия, пожелавам им от сърце запомнящи се и изпълнени с много положителни емоции 5 години Flowers Hibiscus

# 628
Това май е училищната тема с най-малко оплаквания от родители.

# 629
  • Отвъд алеята зад шкафа
Да, така е. Даже като четях темите по гимназии, казах на моя приятелка "Темата за 2 АЕГ е егати скуката" 😄
Записвам се с една девойка по 1-во желание, с исп. Това си искаше през учебната година и въпреки, че имаше бал за Испанската и 1 НЕГ, избра 2 АЕГ.

Сега ме вълнува в кой клас ще е, с коя класна, дали ще има готини съученици, с които да завърже приятелства...

Общи условия

Активация на акаунт