2АЕГ "Томас Джеферсън" - Тема 4

• 36 648
  • 609
  •   1
Отговори
# 600
Преди 3 години, купихме целия комплект облекло. Казаха ни , че така трябва, но  освен тениските , не им се наложи да  носят останалото. В началото  , изискванията са строги относно носенето на  тениските и  моя съвет е да супите 5 бр. за всеки ден от седмицата, за да не перете непрекъснато. Относно незнанието на английски в началото- в класа на моето дете имаше две деца, които не бяха учили английски, но се справяха добре, без особени затруднения.

# 601
  • София
Здравейте, дъщеря ми си е харесала гинамзията и балът й стига за всяка паралелка. Тя се колебае между испанкси и немски и бих искала да ви попитам за учителите по тези два езика. Може това да натежи в избора й и да й е по-лесно да избере. Благодаря предварително за отговорите.

# 602
Кой език и харесва повече? Моите наблюдения са, че на немските паралелки са по- добрите учители по английски. Но може и случайно така да се е случило

# 603
  • София
Немският й допада повече. Май това ще е Simple Smile

# 604
Здравейте, някой дали знае кои ще бъдат класни на 8класниците и те са само за 8ми клас ли?

# 605
  • София
Ние разбрахме септември коя ще е класна и все си е тя. Наесен е 12. клас.

# 606
Здравейте, някой дали знае кои ще бъдат класни на 8класниците и те са само за 8ми клас ли?

Ще разберете на първата родителска кой е класен ръководител. Дали ще е с тях до 12 клас, не се знае.

# 607

Ще разберете на първата родителска кой е класен ръководител. Дали ще е с тях до 12 клас, не се знае.
Благодаря то първо да го приемат де 😃

# 608
Профилите, който се избират за 11 и 12 клас-история, биология .....и т.н на какъв език се изучават-български или английски?

# 609
  • София
Навсякъде профилите се изучават на български. Предмети на съответния език се учат само в 9 и 10 клас.

Общи условия

Активация на акаунт