Къщата на инфлуенсърите - Тема 7 (сезон 3)

• 42 065
  • 737
  •   1
Отговори
# 180
  • България
Гледам сега частта от епизода, докато осъществяват сделки с фирмата за телефони. Те участниците направо заспаха, докато ги мъчат срещу слънцето.

Не ме интересува в какво състояние е телефона на Кико, Коцето и какъв телефон искат да си купят, нито каква невероятна "инфлуенсърска" отстъпка от 100лв ще им направят от 1400. Тази реклама е по-досадна и от модното ревю по бански.

Какви са тези трима тумбаци, които влязоха на края на епизода? Снимачният екип?

# 181
Големите фаворити (не и тук) на предния сезон - Кумбата, Перси и Димитър (КПД). Бяха на финал и Кумбата спечели.

# 182
По-важното е... защо водещите не уточняват дали ще има чалга на концерта или не? Това е важно уточнение. Хората не отиват безплатно на този финал-концерт.
Може би приемат, че това ще е една приятна изненада за присъстващите, затова го пазят за изненада Grinning

Последна редакция: пн, 09 сеп 2024, 12:57 от Вени Ев

# 183
По-важното е... защо водещите не уточняват дали ще има чалга на концерта или не? Това е важно уточнение. Хората не отиват безплатно на този финал-концерт.
Може би приемат, че това ще е една приятна изненада за присъстващите, затова го пазят за изненада Grinning
И на входа да раздават по една малка водка Joy че иначе няма как да се издържи Антони и ГДВ (ГаДоВе - Георги, Даниел и Весела)

# 184
И на входа да раздават по една малка водка Joy че иначе няма как да се издържи Антони и ГДВ (ГаДоВе - Георги, Даниел и Весела)
Или Го(шо)+Ве(села)+Да(ниел) = ГоВеДа Simple Smile

# 185
Или ДВГ - двигател с вкиснало горене.

# 186
Пуснах подкаста на Виктория, в първите минути обяснават как са се сближили толкова. Коцето казва, че общото между тях е, че и двамата са по-духовни. Joy Аман от хора, които злоупотребяват с тази дума, за да се самоопределят. Автоматично затварям прозорчето и не търся канала им повече.

# 187
Това с КПД "партията" ми беше досадно цял сезон миналата година, сега още един епизод да го гледаме...

# 188
Много е яко как те казват някаква "шега" и само тримата си се смеят един на друг. 
И поздравявам Ставрев за най-точното определение, което можеше да даде за Перси - алкохолик монтански.

# 189
Изключително тъп епизод и е последният, който гледам в близките седмици.
Първо - КПД. Адски излишни и досадни. Нищо смешно, нищо интересно. 25 минути за 400 кредита. Велико забавление.
Второ - хем си знаех, че това с Тъмницата и връщането на играч ще ме издразни, хем не предполагах колко напрягащо ще е в реалност. Виктория Шарма не можа да си скрие надменния тон, а брата на Весоу се държеше все едно е поставил световен рекорд в някакъв спорт и затова са го вкарали.
Историята с Крум беше хиляда пъти по-смешна като Алекса я разказа в Надкаст.
И за финал - мис Вкиснало мляко... думите няма да ми стигнат да опиша колко неприятно е това момиче. Парадоксът е, че Даниел ѝ обясняваше как му е върнала вярата, че има адекватни момичета, а за мен тя е еманация на всичко грешно в един човек.
Скрит текст:
И колко смешно да говори за поведението на Валерия - необвързана, която се сваля с Янков - също необвързан, като всички знаем, че тя обвързаната се забива в къщата с Георги, който зарязва супер читавата си приятелка Фейгин, с която е на влизане в предаването и сега двамата са заедно.

Стискам палци на Цецо Ставрев, колкото не го харесвах в Сървайвър, толкова го харесвам тук. Дори няма да изгледам епизода до края.

# 190
Аз направо не мога да го догледам този епизод...
Да се отбележи, че Кумбата дава съвети на Янков да спи с Валерия, защото "щяло да гръмне". И говори за нея все едно не е човешко същество, а някакъв предмет, който да използват. Радвам се, че в такива моменти си проличава дори за наивните хора що за стока е.
На второ място, защо Антонио трябваше чак да дискутира с триото кой да върнат в играта, за да е от полза за тяхната стратегия. Изобщо не е интересно, когато дават такава преднина на играчи, тотално се уби удоволствието да гледаме. Поне трябваше да няма право да разговаря с тях и просто да им кажат финалното му решение.
Трето, Дани е толкова кринджав, толкова се взима насериозно, че направо не мога да го слушам.

Последна редакция: пн, 09 сеп 2024, 21:40 от Meddyy

# 191
# 192
Благодаря за коментарите!
Аз си погледах по-новите видеа на Азов❤ Сега ще си пусна и някои от по-старите.
Цецо наистина добре се представя, ще се радвам и той да е на финал. Моите хора дотук са Азов, Кико, Венета, двамата Цецовци са ми също ок, Спас ми е малко неутрален. Мария ми става още по-подозрителна след Надкаст с Алекса.
За другите нищо няма да кажа.

# 193
Даниел почна да коли и беси от вратата, да ги брои колко на колко са, ама не можа да направи сметката, че двама, даже трима от “техните” не играят с тях 😂

# 194
О, не, спирам да го гледам това нещо. Весела и Даниел ме карат да изпитвам направо отвращение, срам ме е да гледам такива хора, изключително глупави и нагли. Жорката и той ми влезе в черния списък, имах друго мнение за него, но човек се познава по приятелите.

Общи условия

Активация на акаунт